Boşandığım eşin cinsel yaklaşımları

Bu yaptığın ayıp arkadaşım.
Sen benim canımdan can oğlum için "gelir kaynağı" diyemezsin. Bu bırak annelere hakareti, senin insanlığına da hakarettir.
Olanı söylüyoruz, yok onu diyemezsin yok bunu diyemezsin. Allah aşkına, herkes sana istediğin şeyleri söylemez, hayat böyle bir yer değil.

Tecavuze ugramissiniz sizce bunda bir sorun yok mu

Çok geçmiş olsun.. Üzüldüm... Hep güçlü olursun inşallah

Uzulmenize hic gerek yok. Hayata iyi kotu her sey dahil, basimiza gelenleri, gelecek olanlari kontrol edemeyiz. Ama yasadiklarimizin karsisinda verdigimiz tepkileri kontrol etmek bizim elimizde.

Ben hicbir zaman kurban rolune burunmeyi secmedim. O yuzden bunlari uzulerek anlatmiyorum. Hatta terapi zaten bunun icin var, yasadiklarini bilirsin ama onlara karsi duyarsizlasirsin. O yuzden ben duzgun bir terapi sureci gecirdigine inanmiyorum, cunku sen kurban rolunu birakmak istemiyorsun.

14 yaşın hesabını mı sorayım dayı denen kişiye
Annesini kalpten mi götüreyim.
Allaha havale ettim bu yeterli.
O olayi bilmiyorum. Ben bosandiginiz esinizden bahsediyorum,siz yazmissiniz gece yanima geliyor bir seyler yapiyor diye,size taciz veya tecavuz ediyor belliki.Size dokunmasi kabul etmemeniz gereken hatta yaygara koparnaniz gereken bir durum.Bir de yazan kisilere abartiyorsunuz diye yazmissiniz.

Bakin bir kadin olarak tacizi normallestiremezsiniz bu eski esiniz degil,nikahli kocaniz olsa dahi gecerli.

Tecavüz olmadı. 17 yıllık eşiydim.küs kavgalı da değildik. O gün dertleşmiştik birer kadeh bişey içtik. Biz dostça ayrıldık. Mahkeme günü çok ağlamıştı. Belki kabul edicem sandı gece denedi işte şansını. Ama bende öyle duygular yok maalesef. Üzüldüğüm için açtım konuyu. Birdaha da öyle yaklaşımı olmadı şükür. Ne bileyim ya işte yıllarca hem anam hem babam oldu. Öyle kötü davranamıyorum. Ama daha mesafeli olmalıyım tekrar çocuk için evlilik olmayacaksa. Ümitleniyor belki.

Bazılarının hedefi konu sahibini çileden çıkarıp banlatmak. Yapmam. Ben yazı dillerinden anlıyorum.konu 2030 a kadar inşallah açık olur.Size gelişmeleri yazarım. Sağolun.
Habire 2030 diyosun, 2030 da bişey mi olucak, gaipten haber mi aliyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…