- 15 Şubat 2013
- 26.415
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.351
- 798
Eşsiz zihninin ve kıvrak zekanın hastasıyız reis, imza için sıra ne tarafta?Ben de bilirdim hakarete hakaretle cevap verip sizlerin peşinden banlanmayı.işte onlar hep tuzak. Orda durcaksınız. İçinizden 10a kadar sayacaksınız. Ama eşsiz zihnim ve sabrım kıvrak zekamla perçinleşince ortaya böyle güzellikler çıkıyor. Tatlı dil yılanı deliğine sokarmış. Hayat güzel kıymetini bilin.
Anlat beybisu, bana acilabilirsinKendinle ilgilen tavsiyesine duş cevabı mı verdi?Tövbe tövbe ya...
Lutran bir dur biraz da beni terapiye alsınlar. Kızlar, hadi benimle ilgilenin azıcık da.
Sana ne yaptılar? insanlar çok kötü...Kendinle ilgilen tavsiyesine duş cevabı mı verdi?Tövbe tövbe ya...
Lutran bir dur biraz da beni terapiye alsınlar. Kızlar, hadi benimle ilgilenin azıcık da.
Sevgilimden ayrıldım, kötüyüm. Özlüyorum. Ama haklı sebeple ayrıldım. Berbatım. Yazsa, geri dönen o olsa, çünkü ben dönemem. Döküldüm. Buyurunuz.Anlat beybisu, bana acilabilirsin
Duş al, pattes diyetine başla , Kore yüz masajı yap, bı de pirinç maskesiSevgilimden ayrıldım, kötüyüm. Özlüyorum. Ama haklı sebeple ayrıldım. Berbatım. Yazsa, geri dönen o olsa, çünkü ben dönemem. Döküldüm. Buyurunuz.
Bekar mıydı? O zaman döner o. Ritüel yaparsın.Sevgilimden ayrıldım, kötüyüm. Özlüyorum. Ama haklı sebeple ayrıldım. Berbatım. Yazsa, geri dönen o olsa, çünkü ben dönemem. Döküldüm. Buyurunuz.
Ritüel derken? Ormanda kesicek mi adamı? Tanrilara kurban gibi ?Bekar mıydı? O zaman döner o. Ritüel yaparsın.
Bu ne len?Duş al, pattes diyetine başla , Kore yüz masajı yap, bı de pirinç maskesi
Lutran valla kendi çapında tatlısın be. Valla bak.Bekar mıydı? O zaman döner o. Ritüel yaparsın.
Gerçekten bunlar hayatta kalmak için önemliDuş al, pattes diyetine başla , Kore yüz masajı yap, bı de pirinç maskesi
Tiktokta görmüştüm.ritüeller var.Ritüel derken? Ormanda kesicek mi adamı? Tanrilara kurban gibi ?
Lutran Blair Witch cadısı çıktı bfhdhdhdGerçekten bunlar hayatta kalmak için önemli
Kağıda elini hiç kaldırmadan daire şeklinde sevgilisinin adını durmadan yazıcak. Daire tamamlanınca ortasına kendi ismini. Kırmızı mumu ismine damlatıcak. Kağıdı katlayıp mühürlücek kırmızı mumla sonra toprağa gömücek. Tiktokta görmüştüm.
Ben de bilirdim hakarete hakaretle cevap verip sizlerin peşinden banlanmayı.işte onlar hep tuzak. Orda durcaksınız. İçinizden 10a kadar sayacaksınız. Ama eşsiz zihnim ve sabrım kıvrak zekamla perçinleşince ortaya böyle güzellikler çıkıyor. Tatlı dil yılanı deliğine sokarmış. Hayat güzel kıymetini bilin.
yeni bir metres konusu açılır da beni çağırmazsanız yazıklar olsunnn.anında gelir linçlerimHeh işte sen de evli erkek görünce duracaksın, içinden 10’a kadar sayacaksın ama eşsiz arsızlığın yüzsüzlüğünle birleşince ortaya aile dramları çıkıyor.
yeni bir metres konusu açılır da beni çağırmazsanız yazıklar olsunnn.anında gelir linçlerim
Bu fikir çok sevdim ama o iki kelime hariç.Heh işte sen de evli erkek görünce duracaksın, içinden 10’a kadar sayacaksın ama eşsiz arsızlığın yüzsüzlüğünle birleşince ortaya aile dramları çıkıyor.
ben bu lutranı sevdim ama.asla hakaret etmiyor naif naif cevaplar veriyor.bak o yüzden konu kaç sayfa oldu.beki senelerce yazarız buraya belli mi olur?Diego dur Allahını seversen zaten ortalık karışık
e ne yapayım senin konu açmanı bekliyorum açmıyorsunAnam siz de onu lincle bunu lincle nereye kadar
Ay hergun ne yemek yapicagimi düşünmekten bıktım diye konu mu açayım allasen hdhdhdhe ne yapayım senin konu açmanı bekliyorum açmıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?