Boşandığım eşin cinsel yaklaşımları

Yatılı kalmasın akşamları gitsin evine çocuğu bahane ederse ve babalığından şüpheniz yoksa tamam bu gece sende kalsın madem diyin

Niye kendine bunu yapıyorsun gerçekten ya, sokaktaki kedinin bile hayatta kalma içgüdüsü daha gelişmiştir. Kendime işkence edeyim, boktan bir hayatım olsun diye inanılmaz bir çaba harcıyorsun resmen.
Ya ben hiç değer görmedim. Bilmiyorum. Kendime saygım çok geç gelişti. Hala çabalıyorum. Çok zor aştım bazı şeyleri.
Bu bi de över beni sen çok iyi bi insansın diye ama böyle konularda (cinsellik) hemen saldırır. Hakaret eder.

Babamda beni cinsel konuda çok üzdü. Altıma işiyomuşum diye ceza verdi. çıkar kıyafetini git bakkala dedi. Üstümde minicik atlet. Utana sıkıla gitmiştim bakkala. Altım çırılçıplak. İlk teşhisim sosyal fobiydi.yani toplumda aşırı utangaçlık. Üzülmeyin yani anlatıyorum böyle pat pat diye. Alkolde aldım. Onunda etkisi vardır. Konudan çıksam iyi olucak sanırım.

Trol değilim. Biraz gün görmemiş, hemen evlenmiş yıllarca eve hapsolmuş biriyim.
Birazmi destek aldinizmi daha önce hic? Bi destek alin lütfen iyi degilsiniz. Akli mantigi yerinde olan insan böyle bosandigi esini eve almaz.

Sen çok değerlisin. En başta çocuğun icin çok değerlisin. sen iyi olmalısın ki ona faydan olsun. O yüzden bunu kendine hep hatırlat. Oğlun için değiştir artık bu bakış açısıni. Ben de aile içinde tecavüze değil ama tacize uğradım. Bu beni değersiz yapmadı. Yapanı şerefsiz, adi pisliğin teki yaptı sadece. Aynısı senin için de geçerli. Biz değerliyiz. Bizim değerimizi baskalarinin bize nasıl davrandığı değil, bizim kendimizi nasıl gördüğümüz belirler. Artık silkelen kendine gel. Kendin için yapamiyosan, oğlun için yap.

Yaşadığınız şey çok iğrenç. Sizin karşınızda bir sapık var. 60 kısır yaşında bir adam 18 yaşında bir kıza cinsel yaklaşımda bulunamaz bulunmamalı. Sırf yasalar evlenmenize izin veriyor diye bu adamı normallestirmeyin, sizi manipüle ediyor. Bu adam bir sapık ve hala size tecavüz etmeye çalışıyor.
Çok mide bulandırıcı 75 yaşında bir adam ile iliskinizin olması.
Siz artık 18 yaşında kandırdığı ve kullandığı o çocuk değilsiniz. Kurban psikolojisindrn çıkıp kendinize gelin.

Değilim dimi... Artık kurtulmak istiyorum....

Ölsem ölemiyorum da oğlum var. Dünyadan bi haber yavrum
gülüyorum yüzüne içim kanarken bile Özgüvenli yetişsin diye neler yapıyorum. Ben çok çektim çünkü özgüvensiz olmaktan.

Siz 17 iken kırk yaş büyük birine kim verdi sizi. Kendiniz mi kaçınız. Çocuğunuz kaç yaşında peki. Onu görmeye geliyo diyosunuz da o adamdan iş geçeli çok olmuştur kocaman çocuğu mu ziyarete gelip sizde uyuyo. İçmeyin artık ve tedavi olun çok ihtiyacınız var .

Benimle birlikte oldu. Evlenmeden önce.bende olur demiştim. Annem babam şikayetçi olsalar hapis yatardı.Seviyor beni diye direttim.
Babam duyduğunda, o seni almaz sevmez kızım dedi. Hayır seviyor dedim o yaştaki aklımla.
Sonra apar topar evlenildi.
Sabah onun yanında uyandığımda ben nerdeyim oldum. Gözümü kapayıp açtım 17 yıl geçmiş.

Konuyla ilgili aralarında şakalaşan arkadaşlar bana şirin geliyor. kızmıyorum alınmıyorum. bende gülümsüyorum.
Ağlanacak hale gülmek gibi belki

Ölsem ölemiyorum da oğlum var. Dünyadan bi haber yavrum
gülüyorum yüzüne içim kanarken bile Özgüvenli yetişsin diye neler yapıyorum. Ben çok çektim çünkü özgüvensiz olmaktan.
Lütfen ya siz niye ölmek istiyorsunuz?? Sizin bir evladınız var. Yaşadıklarınız sizin suçunuz değil o iğrenç sapığın ve ailenizin suçu. Benim de kızım var. 18 yaşında 75 yaşında bir adam ile evlenmeye kalksa bir kurşuna acırım da o kart profili sapığa acımam. Dünya kirli ve kötü bir yer ama sizin bir yavrunuz var. Artık erkeklerden güç almayı bırakın, onlara kendinizi kullandırtarak hissettiğiniz pisikolojiden çıkın. Evladiniza sarılıp yeni bir hayat kurun.
O sapık herif hastalanirsa da sakın bakmayı düşünmeyin pisliği de bogulsun şeref yoksunu.

Evinize almayın bir daha, çocuğunu dışarıda park cafe gibi yerlerde ne bileyim kendi evinde( çocuğun yaşı yetiyorsa) görsün. Resmen taciz ediliyorsunuz, bahsettiğiniz gece de tecavüz girişimi işte. Gerekirse şikayet edin ne münasebet yani adamın yaptığının elle tutulur hiçbir yani yok.

26 yaşlarında ayrılmayı denemiştim. Babam git kocanın evine yoksa o.. olursun diye döve döve kovmuştu. Dudağımın kenarı kanadı morardı gözüm mosmor. Gene bu adam (boşandığım eşim) geldi. Bak benden başka kimseden fayda yok diye alıp götürmüştü beni. 26-36 10 yıl geçmiş aradan. ben isteyerek yaşamadım bu hayatı.
Ama ne zaman gönlüm başkasına kaydı işte o zaman gittim anlattım eski eşime.Dedim ki yüreğim birine kaydı çok üzgünüm. Dedi ki, sen yanlış hissediyorsun. Evet yanlış hissetmişim.çünkü 8 ay evli olduğunu profesyonelce saklamış benden. Sonra evli olduğunu bilmeden onunla buluştum ilk buluşmada ben cinsellik istemiyorum diye ağzımı yüzümü dağıttı. Buraya foto koymuştum. Rica ettim kaldırdılar sağolsunlar. Yöneticiler iyi insanlar.
evli olduğunu öğrenince biraz bocaladım sonra kısa sürede ayrıldım. Sonra aradan zaman geçti. açtığım boşanma davası da sürüyor.... Bu adam çıktı karşıma (imam nikahı isteyen manyk) bu da dedi ki ben boşanmak üzereyim. İnandım ya yemin ederim inandım. 2 adam bu yalanla hayatımı maffetti. İkisini de hayatımdan kovdum. Dediler sen hep evli arıyorsun.Belki ben kendimi anlatamadım. Allahım kuran nimet çarpsın ki ben aramadım. Karşıma çıktılar. Ama kurtuldum bunu da başardım. Birdaha direkt kimlik sorucam biri hayatıma dahil olmak isterse... Belki bunları yaşamam gerekiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…