Doğru cevabı bildiniz. Tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.Eve almıcam...
Ya ben hiç değer görmedim. Bilmiyorum. Kendime saygım çok geç gelişti. Hala çabalıyorum. Çok zor aştım bazı şeyleri.Niye kendine bunu yapıyorsun gerçekten ya, sokaktaki kedinin bile hayatta kalma içgüdüsü daha gelişmiştir. Kendime işkence edeyim, boktan bir hayatım olsun diye inanılmaz bir çaba harcıyorsun resmen.
BirazmiTrol değilim. Biraz gün görmemiş, hemen evlenmiş yıllarca eve hapsolmuş biriyim.
Acındırdı kendini. O yüzden...Birazmidestek aldinizmi daha önce hic? Bi destek alin lütfen iyi degilsiniz. Akli mantigi yerinde olan insan böyle bosandigi esini eve almaz.
Ben sürekli terapi görüyorum. BDT.Birazmidestek aldinizmi daha önce hic? Bi destek alin lütfen iyi degilsiniz. Akli mantigi yerinde olan insan böyle bosandigi esini eve almaz.
Sen çok değerlisin. En başta çocuğun icin çok değerlisin. sen iyi olmalısın ki ona faydan olsun. O yüzden bunu kendine hep hatırlat. Oğlun için değiştir artık bu bakış açısıni. Ben de aile içinde tecavüze değil ama tacize uğradım. Bu beni değersiz yapmadı. Yapanı şerefsiz, adi pisliğin teki yaptı sadece. Aynısı senin için de geçerli. Biz değerliyiz. Bizim değerimizi baskalarinin bize nasıl davrandığı değil, bizim kendimizi nasıl gördüğümüz belirler. Artık silkelen kendine gel. Kendin için yapamiyosan, oğlun için yap.Ya ben hiç değer görmedim. Bilmiyorum. Kendime saygım çok geç gelişti. Hala çabalıyorum. Çok zor aştım bazı şeyleri.
Bu bi de över beni sen çok iyi bi insansın diye ama böyle konularda (cinsellik) hemen saldırır. Hakaret eder.
Yaşadığınız şey çok iğrenç. Sizin karşınızda bir sapık var. 60 kısır yaşında bir adam 18 yaşında bir kıza cinsel yaklaşımda bulunamaz bulunmamalı. Sırf yasalar evlenmenize izin veriyor diye bu adamı normallestirmeyin, sizi manipüle ediyor. Bu adam bir sapık ve hala size tecavüz etmeye çalışıyor.Ya ben hiç değer görmedim. Bilmiyorum. Kendime saygım çok geç gelişti. Hala çabalıyorum. Çok zor aştım bazı şeyleri.
Bu bi de över beni sen çok iyi bi insansın diye ama böyle konularda (cinsellik) hemen saldırır. Hakaret eder.
Değilim dimi... Artık kurtulmak istiyorum....Yaşadığınız şey çok iğrenç. Sizin karşınızda bir sapık var. 60 kısır yaşında bir adam 18 yaşında bir kıza cinsel yaklaşımda bulunamaz bulunmamalı. Sırf yasalar evlenmenize izin veriyor diye bu adamı normallestirmeyin, sizi manipüle ediyor. Bu adam bir sapık ve hala size tecavüz etmeye çalışıyor.
Çok mide bulandırıcı 75 yaşında bir adam ile iliskinizin olması.
Siz artık 18 yaşında kandırdığı ve kullandığı o çocuk değilsiniz. Kurban psikolojisindrn çıkıp kendinize gelin.
Benimle birlikte oldu. Evlenmeden önce.bende olur demiştim. Annem babam şikayetçi olsalar hapis yatardı.Seviyor beni diye direttim.Siz 17 iken kırk yaş büyük birine kim verdi sizi. Kendiniz mi kaçınız. Çocuğunuz kaç yaşında peki. Onu görmeye geliyo diyosunuz da o adamdan iş geçeli çok olmuştur kocaman çocuğu mu ziyarete gelip sizde uyuyo. İçmeyin artık ve tedavi olun çok ihtiyacınız var .
Lütfen ya siz niye ölmek istiyorsunuz?? Sizin bir evladınız var. Yaşadıklarınız sizin suçunuz değil o iğrenç sapığın ve ailenizin suçu. Benim de kızım var. 18 yaşında 75 yaşında bir adam ile evlenmeye kalksa bir kurşuna acırım da o kart profili sapığa acımam. Dünya kirli ve kötü bir yer ama sizin bir yavrunuz var. Artık erkeklerden güç almayı bırakın, onlara kendinizi kullandırtarak hissettiğiniz pisikolojiden çıkın. Evladiniza sarılıp yeni bir hayat kurun.Ölsem ölemiyorum da oğlum var. Dünyadan bi haber yavrum
gülüyorum yüzüne içim kanarken bile Özgüvenli yetişsin diye neler yapıyorum. Ben çok çektim çünkü özgüvensiz olmaktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?