Boşandığım eşin cinsel yaklaşımları

Şu hayatta belki tek başarım boşanmak oldu.
Bana söylediği şeyler
beni bu yaştan sonra ne hallere soktun. Bir sürü kira veriyorum. Yeniden evlenelim sen bensiz sürünürsün. Hiçbişey yapamazsın şu hayatta... Bunlar

Ben de dünkü konusunu hatırlayarak bu kadar duyar kasarak yazdım aslında çünkü hala eski eşinin geldiği gece iki bira içmiştim kütük gibi uyuyordum diye yazıyor. Hiç mi uyaran yok konu sahibini etrafında.
Bizim uyarmamızla olmaz çünkü biz uyarırken ya çok sertiz ya çok yumuşak tanımıyoruz çünkü kendi karakterimizin elverdiği ölçüde devam ediyoruz ama bildiğimiz, tanıdığımız biri olsa ona göre devam edeceğiz belki sohbetin devamında ki bir işe yarasın.
Biz anlattığı kadarı ile anlayıp yorum yapıyoruz.

Keşke bir uzmana gitse ve ne hissediyor anlatsa tüm çığlaklığı ile.
Benim sınırlı psikoloji bilgim ile bile konu sahibi boşandığım eşim bile beni bırakamıyor hep beni istiyor ben muhteşemim kafasında onun içimdir ki hep saçma kişileri seçiyor. Görse keşke olay dış etkenlerle yani vücutla bitmiyor. Bitse o kadar evliymiş ama boşanmam sana ev açayım diyen tipler olmaz etrafında.
Çocuk varsa ona yazık çünkü

Senin evinin kirasını o mu veriyor?

40 yaş farkla nasıl oldu bu evlilik işi, üstelik aşk yokken, bi de üstüne tiksinme varken? Neden yani? Gerçekten meraktan soruyorum, bilmiyorum konuyu.

Bence Müge anliya anlatin siz bu derdinizi. Inanilmaz merak ettim esiniz ne dicek ekranda. Ne demek bosanmis esin tecavuzu tacizi ustelik 75 yasinda. Evinize almayin. Evinize almayin. Evinize almayin….

Evet nasıl koştuğuma şahitsiniz iyileşmesi için. Ben hiç ölmesini istemedim ki. Yine hasta olsa yine koşarım. Öğrenilmiş çaresizlik olmuş bende. Aşamıyorum.
Ben senin yaptıklarını anlamlandıramiyorum ama senin bu eski eş oğluna da zarar verebilir aklıma gelen o.
Böyle birşey olsa farkına varacak, karşı koyacak durumda da değilsin.
Umarım yoktur öyle birşey.

40 yaş farkla nasıl oldu bu evlilik işi, üstelik aşk yokken, bi de üstüne tiksinme varken? Neden yani? Gerçekten meraktan soruyorum, bilmiyorum konuyu.

Vallaha bazen kizlarini hemen kim olursa olsun diye evlendirenler var. Burda bir kiz tecavüze ugramisti. Ailesi üstünü örtmek icin hemem kizi Türkiyede bir köyde yasli bir adamla evlendirdi. Kiz daha 20 yaslarin basindaydi. Benim akrabagim mesela evlenmek istedi, birileri haber getirdi 20 yasinda bir kizi evlendirmek istiyormus ailesi diye. Akrabagim 47 yasindaydi o zamanlar. Redetti "nerdeyse cocugum olacak yasta" diye. Ama maalesef düsündügümüzden cok oluyor böyle

Vermez. Onu seviyor ilgili. Hep gözlemledim.
Ama onun yanında birgün bana hakaret etmişti. Benimle onun derdi.

Evet, ne yazik ki cok boyle ornekler, Allah bildigi gibi yapsin bu zihniyeti.

Bence Müge anliya anlatin siz bu derdinizi. Inanilmaz merak ettim esiniz ne dicek ekranda. Ne demek bosanmis esin tecavuzu tacizi ustelik 75 yasinda. Evinize almayin. Evinize almayin. Evinize almayin….
Tüm aleme rezil oluruz. Bana da kızar neden okulunu tamamlamadın diye. Ona çok çok kızar. Neden 16 yaşındaki kıza duygusal ve cinsel yaklaştın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…