Boşandığım eşin cinsel yaklaşımları

Tüm aleme rezil oluruz. Bana da kızar neden okulunu tamamlamadın diye. Ona çok çok kızar. Neden 16 yaşındaki kıza duygusal ve cinsel yaklaştın diye.
Tamam işte buyursun rezil olsun bu herif ölmeden rezil et bunu . Bundan daha guzel intikam mi olur. Siz de kendinize gelirsiniz belliki piskolojik yardima ihtiyaciniz var, degerli oldugunuz soylenmeli ruhunuz iyilesmeli. Tabiki karar sizin ama ben olsam rezil exerdim

55 yaşında ki eski sevgilisi cillop gibi, dipçik gibiymis, buruşuk patlıcan degilmis
Bir de "dişleri var" demişti 53 yaşındakinin vardır da bu dedenin var mı acaba? Kalmaya geldiğinde takma dişlerini çıkarıp solüsyonlu bardağın içine koyuyor mudur mesela?

Bazen konularınıza denk geliyorum. Size çok üzülüyorum acaba bir uzman yardımı mı alsanız?inanın erkekler sizin düşündüğünüz kadar iyi niyetli değiller. bundan sonra en azından belli bir zaman kimse ile görüşmeyin kafanızı toparlayın sonrası için Allah büyük. Eski eşiniz ile dışarda görüşsün çocuğunuz. Çocuğunuz ile çok güzel yıllarınız olsun inşallah

Bana evlen maaşımı al ben ölünce diye baskı yapıyor ben nasıl öpüşücem onunla nasıl yapıcam yine aynı şeyleri mi yaşıcam. Yıllarca ilaçlarla uyudum. Kolay değil geçti 17 yıl. Keşke düşkün olmasa cinselliğe ama çok düşkün.

75 yasmi yok artik ya.
Ben cidden troll oldugunuzu düsünüyorum artik yada gercekten cok safsiniz, bunlar gercekse üzülürüm.

Ben almıcam maaş ama oğlum alacak okuyana kadar. Bende bulurum bi çaresini. İlla onun maaşıyla mı ben ayakta dururum...

Almaya devam edeceksiniz eve uyku ilacı verin rahatça uyuyunn ne diyelim ki

Niye kendine bunu yapıyorsun gerçekten ya, sokaktaki kedinin bile hayatta kalma içgüdüsü daha gelişmiştir. Kendime işkence edeyim, boktan bir hayatım olsun diye inanılmaz bir çaba harcıyorsun resmen.

Öbüşme, dişleri ağzına düşebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…