- 15 Şubat 2013
- 26.415
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.344
- 798
55 yaşında ki eski sevgilisi cillop gibi, dipçik gibiymis, buruşuk patlıcan degilmisBuruşuk değildi konusu ne aşırı merak ettimm
Tamam işte buyursun rezil olsun bu herif ölmeden rezil et bunu . Bundan daha guzel intikam mi olur. Siz de kendinize gelirsiniz belliki piskolojik yardima ihtiyaciniz var, degerli oldugunuz soylenmeli ruhunuz iyilesmeli. Tabiki karar sizin ama ben olsam rezil exerdimTüm aleme rezil oluruz. Bana da kızar neden okulunu tamamlamadın diye. Ona çok çok kızar. Neden 16 yaşındaki kıza duygusal ve cinsel yaklaştın diye.
Ahahajajaj ayy inanılmaz ya55 yaşında ki eski sevgilisi cillop gibi, dipçik gibiymis, buruşuk patlıcan degilmis
Bir de "dişleri var" demişti55 yaşında ki eski sevgilisi cillop gibi, dipçik gibiymis, buruşuk patlıcan degilmis
Eve almıcam...Cevap yok. Dagilalim bence. Sinirden karnım acıktı.
75 den iyi tabii55 yaşında ki eski sevgilisi cillop gibi, dipçik gibiymis, buruşuk patlıcan degilmis
Dişleri elinde görmüştüm birgünBir de "dişleri var" demişti53 yaşındakinin vardır da bu dedenin var mı acaba? Kalmaya geldiğinde takma dişlerini çıkarıp solüsyonlu bardağın içine koyuyor mudur mesela?
Sokaktaki asfaltı yala daha iyi bu adama kendini öptüreceğine.Dişleri elinde görmüştüm birgün
Yemin ederim gerçek. Kazen ya da bir yönetici arasın beni ne ıspat istiyorsa göndereyim.75 yasmi yok artik ya.
Ben cidden troll oldugunuzu düsünüyorum artik yada gercekten cok safsiniz, bunlar gercekse üzülürüm.
Niye kendine bunu yapıyorsun gerçekten ya, sokaktaki kedinin bile hayatta kalma içgüdüsü daha gelişmiştir. Kendime işkence edeyim, boktan bir hayatım olsun diye inanılmaz bir çaba harcıyorsun resmen.Bana evlen maaşımı al ben ölünce diye baskı yapıyor ben nasıl öpüşücem onunla nasıl yapıcam yine aynı şeyleri mi yaşıcam. Yıllarca ilaçlarla uyudum. Kolay değil geçti 17 yıl. Keşke düşkün olmasa cinselliğe ama çok düşkün.
Öbüşme, dişleri ağzına düşebilir.Bana evlen maaşımı al ben ölünce diye baskı yapıyor ben nasıl öpüşücem onunla nasıl yapıcam yine aynı şeyleri mi yaşıcam. Yıllarca ilaçlarla uyudum. Kolay değil geçti 17 yıl. Keşke düşkün olmasa cinselliğe ama çok düşkün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?