Boşandığım şahıs 7 yıl sonra mesaj attı

• Konu Sahibi Konu Sahibi saft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
intikamımı alamamıştım, yaptıkları yanına kar kalmıştı. 7 yıl üstüne üzüldüğünü gördüm canıma değdi :)
hatırladım sizi saft ama her konunuzu okumamışım
şimdi mi aklı başına geliyormuş haspamın
ziynetleri vs onda bırakmadınız dimi

Jeton köşeli değil bildiğin dokuzgen falanmış :)
O mutlu olsaydı inanın aklına gelmezdiniz kötülük yapan insanlar başlarına bir şey gelmeden neler yaptıklarını düşünmezler vicdan yapmazlar

Jeton o kadar köseliymis ki 7 yil sonra düşmüş
Edenin bulduğunu görmek inşallah banada nasip olur.
Allah bundan sonra hayırlı insan çikarsin karşınıza.

inşallah amin cümlemizin. siz de görürsünüz inşallah. acayip bir haz şu ahın tutması :))

Oh iyi olmus ezik sey.. basim agriyodu yazmana ayri guldum. :)

bizzat yaşadım o 'başım ağrıyor' deyip reddedilmeyi :))

Ohhh sefanız olsun benim için de oynayın demeye geldim

şu an sizin için oynuyorum an itibariyle :)))

Eden çeksin o ayrı da siz adamin mutsuz oldugunu nasıl anladınız? Yani aramış da beyinsiz erkekler böyle arada bir yokluyorlar eskileri.

annemle konuşurlarken ses tonundan anladım. mutsuz olmasa hayatta dönüp de mesaj atmazdı 7 yıl sonra. sanmıyorum. beter olsun inşallah :))

hatırladım sizi saft ama her konunuzu okumamışım
şimdi mi aklı başına geliyormuş haspamın
ziynetleri vs onda bırakmadınız dimi

yok bırakmadım. zaten onları almak için kırk takla atmıştı. 2 ay onlardan sebep az eziyet etmedi. bir de üstüne boşanma avukatının ücretini de benden talep etmeye kalkmıştı :) ben de boşamıyorum dursun öyle 3 sene sonra otomatik boşanırız deyince ödemek zorunda kalmıştı :))

hahaha artık kaçgen bilemiyorum :)) zaten o zoruma gidiyordu. yapıp edip bende bu kadar yaralar açıp nasıl hayatına devam edecek diye. etmiyormuş hahaha :)) çok secdelere kapanıp ağlaya ağlaya ahlar ettim. küçücük çocuktum ya 21 yaşında kıza nasıl öyle fenalıklar yapabildi. beter olsun, hakkım kadar :)

insan boşansa bile, nefret etse bile adaletin tecelli ettiğini görmeyi diliyor.
ne yalan söyleyeyim bende dünyada onun çektiğini görmeyi istiyorum.
Annem benden çok daha fazla istiyor. Rabbim yaptıklarını yanlarına bırakmayacak elbette ama kullarınıda göstersin inşallah.

Fetva hattını arasaymış, daha az rezil olurmuş . Ne güldüm

Ben henüz duymadım , daha doğrusu haber almaya çalışmıyorum eski eşten . Epey zaman geçti ancak ama ilk başlarda öldüğünü duysam sevinecek durumdayım . O derece canım yanmıştı . Şimdi hiç umrumda değil. Allah vakti saati geldiğinde mutlaka gösteriyor. Kendim yaşamasamda etrafımda çok şahit oldum . Allah’ın adaletinden hiç şüphem yok

o ne yaaa ev inledi kahkahamdan

inşallah siz de görürsünüz, insanın içi soğuyor :)

ben de haber almaya çalışmıyordum. sadece başına kötü bir şey gelmesini diliyordum boşandığım zamanlar. bana ettikleri çıksın istiyordum sanırım çıkmış :)

Barışmak için yol yapmış

ıyyyyyyyyyyyyyyyyy Allah yazdıysa bozsun :)

yanlış okumadıysam bide cinsel sorunu vardı dimi
biseksüel diye bişeyler yazmıştınız

ailesi sıkıştırıyordur çevresi onu hadi evlen diye
şimdi yeni bir kadına bunu açıklamak da zor olacak tabi
bari saft la olsun o bana alışkın!! bi şekilde çocuk da olur mu diye düşündü diye geçti aklımdan sabah sabah
az ötede oynasın!!

Sizin gibi güçlü kadınları tebrik ediyorum. Ne kadar istemeseniz de, karşı tarafın bir şekilde geri dönmesi insana garip bir haz verir. Beter olsun!

olabilir belki de ailesi bastırıyordur. saft kendisine hiç alışkın değil :) onun yüzünden bozulan psikolojimi 2 yılda zor toparladım. çok ötede oynasın hatta :)) aseksüeldi sanırım, 2 ayda doğru dürüst bir şey yaşamadık. ben yanaşınca da reddediyordu, yalnız kalmaktan sürekli kaçınıyordu.

Sizin gibi güçlü kadınları tebrik ediyorum. Ne kadar istemeseniz de, karşı tarafın bir şekilde geri dönmesi insana garip bir haz verir. Beter olsun!

teşekkür ederim, geri dönmesini hatta bir daha karşıma çıkmasını kesinlikle istemiyordum. sadece başına bir şey gelsin ve onu duyayım istiyordum :) bu şekilde oldu :))

Adınıza sevindim geçmiş olsun :))
Çocuğunuza evliliğinize bakın , mutlu olursunuz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…