Boşandığım şahıs 7 yıl sonra mesaj attı

• Konu Sahibi Konu Sahibi saft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eden bulur derler, bulunca da böyle pesine düşerler keyfini cıkar :)

Hatırlıyorum ama bosver. Nısanlıydın yıne sankı yanlıs bırıydı o ıs ne oldu? Umarım bır daha yanılmazsın aman dıyım cok dıkkat et

Senin adına sevindim. Bu duyguyu yaşamayan tam anlamıyla tahmin edemez. Benim de başımdan kısa süreli bir evlilik geçti. Çok haksızlık gördüm, çok yıprandım. İlahi adalete de inancım kalmadı. O evlendi. Hatta 2 çocuğu olmuş. Maalesef dünya kötülerin dünyası. Benim elimden de kötülük gelmez. Öylesine yaşıyorum işte. Umarım bundan sonra güzellikler senin olur.

Teyzeyi alnindan opuyorum amma koymus karsi taraf catlamistir patlamistir simdi

canım sana da çok geçmiş olsun.. çok iyi anlıyorum. insanın çok kanına dokunuyor. ilahi adaletten ümidini kesme. evlenip çocuğu olması kurtulduğu ya da mutlu olduğu anlamına gelmiyor. biz insanoğlu biraz aceleciyiz intikam konusunda. ama Allah süre veriyor bazen. bak benim hiç aklıma gelmezdi. secdelere kapandım. çok ahlar ettim. birkaç yıl her kötü haberde onun adını duymayı bekledim. başına bir şey gelsin filan istedim. sonra baktım henüz bir şey olmuyor, bıraktım. ne hali varsa görsün dedim. bugünü yaşayacağım aklımın ucundan geçmezdi. ahirette yakasına yapışırım diyordumki şok oldum. sana bunları yapandan da çıkacaktır emin ol.

hiç ümitsizliğe kapılma. aslında ben de 7 yıldır hararetle bu anı da bekliyor değildim. onun yaşattıklarına takılıp kalmamayı tercih ettim. geldiyse başıma geldi napayım dedim. kendimi affettim önce böyle bir insana kandığım için. sonra onun için ne hali varsa görsün dedim. hayatıma devam ettim. sen de öyle yap, emin ol şu hıncımıza değecek insanlar bile değiller. inşallah güzellikler hayırlar seninle de olur :)

O evlendi iki çocuğu olmuş demişsin de yani meali o çok mutlumu kimseyi bilemezsinki içini ayrıca erkekler için evlenmek o kadar kolayki onlar geneli mantikli davranırlar ne mutluluk pozlari veripte mutsuzluktan aslında ölen tanıdıklarım var içini ferah tut Umarim mutlu olursunuz

Teşekkür ederim. Açıkçası eskiden insanlara daha duygusal ve insanca bakardım. Şu an o kadar pişmanım ki. Başıma gelen her şeyin iyi niyetimden olduğunu düşünüyorum. Şimdi ise herkese çok teknik bakıyorum. Gariban insanlar hariç kimseye karşılıksız selam dahi vermiyorum. Bu durumdan memnun muyum hayır. Keşke iyiliğe ve güzelliğe inancımı kaybetmeseydim...

Teşekkür ederim. Mutlu mu bilemem. Tanıdığım kadarıyla çok mutlu olduğunu düşünmüyorum. Ancak benim ve ailemin canını çok yaktı. Dilerim o da evlatlarıyla veya daha büyük olaylarla sınanır. İbretlik bir halinin olmasını çok isterim. Tek dileğim bu.

aynı duygulardayız :) benim de başıma ne geldiyse iyi niyetimden geldi. şu an sadece karşıma çıkan erkeklere acımasız davranıyorum. bakıyorum art niyetliler. yine kandırma niyetindeler. kesiyorum biletlerini. artık "yok ya öyle değildir" dememeye çalışıyorum. onun haricinde iyi niyetimi yine de bırakmadım. onlar yüzünden onlar gibi olmamalıyız. ben kendim gibi kalmayı seçtim. sadece kendimi daha çok koruyacağım inşallah. sen de öyle yap :) iyilik yap, bir hayvanın başını okşa, bir insana iyilikte bulun. mutlu olmayı seç :) kötülere teslim olmak yok inşallah :)

bana öyle geldi canım
hiç mi hiç yaklaşma o zaman gencecik tazecik kızsın

senin günahına girmeden tedavi olsaymış keşke

İyi niyetmiş daha neler
Çocukların ne günahı var niye onlar üzerinden beddua ediyorsunuz?
Kimden çektiyseniz ona edin bedduanızı
Yetişkinsiniz karar verip evlendiniz,olmadı boşandınız diye ceremesini günahsız çocuklara yüklemek de ne

İlahi adalet, bu dünyada her cezayı veririz demiyor ki İlahi adalete inancınız kalmasın. Böyle söyleyip insanların aklını bulandırmayın bence. Üstelik sizi o kişiden kurtararak ne kadar adil olduğunu göstermiş demek. Çünkü adalet her şeyi kendi yerine koymaktır. Ayrıca her ceza anında verilecek olsaydı tüm insanlar berbat olurdu.
Mühlet niye verilir? Yapan pişman olup kendini ve yaptığı hatayı düzeltsin diye. Ayrıca karşı taraf da sabır gösteriyor mu, ilahi adalete güveniyor mu, imanı sağlam mı diye sınanmış olur. Sabırlı olun, olan her şeyde hayır vardır. Sitem etmek yerine hayırlı olanı dileyin

Ben de eşimin isteksizliği için bunalıma girdim daha 4 aylık evliyim ya 4 ne yapayım lütfen özelden yazdım cevap yazar mısınız

Şu konuyu okudum baktım yedi sene de benim geçmiş üzüntümün üzerinden.Okurken ah dedim keşke ben de yaşasam şu sevinci dedim.Ne secdeler ne dualar ne ıslanan yastıklar.Derinden acıtıyorlarsa bekliyorsun o ilahi adaleti.Ah ah keşke keşke ben de görsem şu sevinci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…