Ha iyi demişsiniz o zaman :))yok bekarım ve çocuğum yok, ona öyle söyledik bir daha aramasın diye :)
Eden bulur derler, bulunca da böyle pesine düşerler keyfini cıkar :)Beni tanıyanlarınız vardır. Yine de özet geçeyim.. 7 yıl önce 2 aylık bir evliliğim olmuştu. Eş kişisi aseksüeldi sanırım. Beni sürekli reddediyordu. 'Başım ağrıyor' deyip uyuyordu. Psikolojimi mahvetti.. Fazla masraf yaptırmadan evlendiğim halde suni borçlar çıkarmıştı. 2 ay evi geçindiremedi. Taktıkları 3-5 bileziğin peşine düşmüştü. Borçlar uydurup onları almaya çalışıyordu. Borçlarının nolduğunu kanıtla ödeyeceğim dediğimde, 'sana hesap vermek zorunda değilim' demişti. Beni akşam vakti sokakta bırakıp gitmişti. Düzeltmek için hiçbir şey yapmayıp para pul peşinde gezmişti. Tutulcak hiçbir yanı yoktu, boşandım kurtuldum.
Sanıyordumki ahım hala çıkmadı. Bu dünyada olmasa ahirette diyordumki.. 7 yıl üstüne gelen mesajla şok oldum. O kadar sene geçmiş, yaptıklarımın üstüne mutlu olmuş muymuşum, onu merak ediyormuş. Aileme haber verdim. Numarasını bulduk annem ulaştı. Dediki 'Bu kadar basit miydi' demek için mesaj attım. Annem, peşimi bıraksın diye evlendiğimi çocuğum olduğunu söyledi :) Sesi bir bozuldu anlatamam. Sesi titreyerek 'öyleyse özür dilerim' dedi. Kapattılar. 7 yıl sonra sordu 'bu kadar basit miydi' diye :)
Aşırı midem bulanmakla ve sinirlenmekle beraber içimi feci bir huzur kapladı. O kadar bana destek olmuştunuz, bilmeye hakkınız olduğunu düşündüm. Paylaşmak istedim. Benim içimin yağları eridi, sizin de erisin istedim :)
Çok emin duruyordu kendinden beni zamanında harcarken. Beni kandırırken, bana eziyet ederken, mahkemede burnundan kıl aldırmıyor gibi durup her duruşma sonrası sinirden ağlama krizlerine girmeme sebep olurken kendinden çok emin duruyordu :) Demekki zulüm ile abad olunmazmış. Diyorlar ya erkekler daha geç anlıyor diye :) Ben 7 yılda çok büyüdüm. Yine yanlışlarım oldu, olmadı değil. Ama her şeye rağmen Allah'a şükür kaya gibi güçlüyüm. Berbat bir nişanlılık daha atlattım üstüne, ama zerre mutsuz değilim, tecrübe deyip bundan sonra dikkatli olmaya çalışacağım inşallah :)
Kendimi geliştirdim. Birçok şey yaşadım acısıyla tatlısıyla. Bunca yıl üstüne tek anladığım, karşıma çıkan kimsenin benden daha masum olmadığı. Başkalarını korurken hep kendime haksızlık ettim. Artık kimsenin gözünün yaşına bakmama kararı aldım. Bundan sonra böyle. Ve ben bu kıvama geldim, şahıs da anca pişman oldu heralde :) Ankara havaası açıp oynuyorum ego tatmininden. Ohhhhh olsun, beter olsun :)
Hatırlıyorum ama bosver. Nısanlıydın yıne sankı yanlıs bırıydı o ıs ne oldu? Umarım bır daha yanılmazsın aman dıyım cok dıkkat et
Senin adına sevindim. Bu duyguyu yaşamayan tam anlamıyla tahmin edemez. Benim de başımdan kısa süreli bir evlilik geçti. Çok haksızlık gördüm, çok yıprandım. İlahi adalete de inancım kalmadı. O evlendi. Hatta 2 çocuğu olmuş. Maalesef dünya kötülerin dünyası. Benim elimden de kötülük gelmez. Öylesine yaşıyorum işte. Umarım bundan sonra güzellikler senin olur.
Teyzeyi alnindan opuyorum amma koymus karsi taraf catlamistir patlamistir simdi
O evlendi iki çocuğu olmuş demişsin de yani meali o çok mutlumu kimseyi bilemezsinki içini ayrıca erkekler için evlenmek o kadar kolayki onlar geneli mantikli davranırlar ne mutluluk pozlari veripte mutsuzluktan aslında ölen tanıdıklarım var içini ferah tut Umarim mutlu olursunuzSenin adına sevindim. Bu duyguyu yaşamayan tam anlamıyla tahmin edemez. Benim de başımdan kısa süreli bir evlilik geçti. Çok haksızlık gördüm, çok yıprandım. İlahi adalete de inancım kalmadı. O evlendi. Hatta 2 çocuğu olmuş. Maalesef dünya kötülerin dünyası. Benim elimden de kötülük gelmez. Öylesine yaşıyorum işte. Umarım bundan sonra güzellikler senin olur.
Teşekkür ederim. Açıkçası eskiden insanlara daha duygusal ve insanca bakardım. Şu an o kadar pişmanım ki. Başıma gelen her şeyin iyi niyetimden olduğunu düşünüyorum. Şimdi ise herkese çok teknik bakıyorum. Gariban insanlar hariç kimseye karşılıksız selam dahi vermiyorum. Bu durumdan memnun muyum hayır. Keşke iyiliğe ve güzelliğe inancımı kaybetmeseydim...canım sana da çok geçmiş olsun.. çok iyi anlıyorum. insanın çok kanına dokunuyor. ilahi adaletten ümidini kesme. evlenip çocuğu olması kurtulduğu ya da mutlu olduğu anlamına gelmiyor. biz insanoğlu biraz aceleciyiz intikam konusunda. ama Allah süre veriyor bazen. bak benim hiç aklıma gelmezdi. secdelere kapandım. çok ahlar ettim. birkaç yıl her kötü haberde onun adını duymayı bekledim. başına bir şey gelsin filan istedim. sonra baktım henüz bir şey olmuyor, bıraktım. ne hali varsa görsün dedim. bugünü yaşayacağım aklımın ucundan geçmezdi. ahirette yakasına yapışırım diyordumki şok oldum. sana bunları yapandan da çıkacaktır emin ol.
hiç ümitsizliğe kapılma. aslında ben de 7 yıldır hararetle bu anı da bekliyor değildim. onun yaşattıklarına takılıp kalmamayı tercih ettim. geldiyse başıma geldi napayım dedim. kendimi affettim önce böyle bir insana kandığım için. sonra onun için ne hali varsa görsün dedim. hayatıma devam ettim. sen de öyle yap, emin ol şu hıncımıza değecek insanlar bile değiller. inşallah güzellikler hayırlar seninle de olur :)
Teşekkür ederim. Mutlu mu bilemem. Tanıdığım kadarıyla çok mutlu olduğunu düşünmüyorum. Ancak benim ve ailemin canını çok yaktı. Dilerim o da evlatlarıyla veya daha büyük olaylarla sınanır. İbretlik bir halinin olmasını çok isterim. Tek dileğim bu.O evlendi iki çocuğu olmuş demişsin de yani meali o çok mutlumu kimseyi bilemezsinki içini ayrıca erkekler için evlenmek o kadar kolayki onlar geneli mantikli davranırlar ne mutluluk pozlari veripte mutsuzluktan aslında ölen tanıdıklarım var içini ferah tut Umarim mutlu olursunuz
Teşekkür ederim. Açıkçası eskiden insanlara daha duygusal ve insanca bakardım. Şu an o kadar pişmanım ki. Başıma gelen her şeyin iyi niyetimden olduğunu düşünüyorum. Şimdi ise herkese çok teknik bakıyorum. Gariban insanlar hariç kimseye karşılıksız selam dahi vermiyorum. Bu durumdan memnun muyum hayır. Keşke iyiliğe ve güzelliğe inancımı kaybetmeseydim...
bana öyle geldi canımolabilir belki de ailesi bastırıyordur. saft kendisine hiç alışkın değil :) onun yüzünden bozulan psikolojimi 2 yılda zor toparladım. çok ötede oynasın hatta :)) aseksüeldi sanırım, 2 ayda doğru dürüst bir şey yaşamadık. ben yanaşınca da reddediyordu, yalnız kalmaktan sürekli kaçınıyordu.
İyi niyetmiş daha nelerTeşekkür ederim. Mutlu mu bilemem. Tanıdığım kadarıyla çok mutlu olduğunu düşünmüyorum. Ancak benim ve ailemin canını çok yaktı. Dilerim o da evlatlarıyla veya daha büyük olaylarla sınanır. İbretlik bir halinin olmasını çok isterim. Tek dileğim bu.
bana öyle geldi canım
hiç mi hiç yaklaşma o zaman gencecik tazecik kızsın
senin günahına girmeden tedavi olsaymış keşke
İlahi adalet, bu dünyada her cezayı veririz demiyor ki İlahi adalete inancınız kalmasın. Böyle söyleyip insanların aklını bulandırmayın bence. Üstelik sizi o kişiden kurtararak ne kadar adil olduğunu göstermiş demek. Çünkü adalet her şeyi kendi yerine koymaktır. Ayrıca her ceza anında verilecek olsaydı tüm insanlar berbat olurdu.Senin adına sevindim. Bu duyguyu yaşamayan tam anlamıyla tahmin edemez. Benim de başımdan kısa süreli bir evlilik geçti. Çok haksızlık gördüm, çok yıprandım. İlahi adalete de inancım kalmadı. O evlendi. Hatta 2 çocuğu olmuş. Maalesef dünya kötülerin dünyası. Benim elimden de kötülük gelmez. Öylesine yaşıyorum işte. Umarım bundan sonra güzellikler senin olur.
Ben de eşimin isteksizliği için bunalıma girdim daha 4 aylık evliyim ya 4 ne yapayım lütfen özelden yazdım cevap yazar mısınızBeni tanıyanlarınız vardır. Yine de özet geçeyim.. 7 yıl önce 2 aylık bir evliliğim olmuştu. Eş kişisi aseksüeldi sanırım. Beni sürekli reddediyordu. 'Başım ağrıyor' deyip uyuyordu. Psikolojimi mahvetti.. Fazla masraf yaptırmadan evlendiğim halde suni borçlar çıkarmıştı. 2 ay evi geçindiremedi. Taktıkları 3-5 bileziğin peşine düşmüştü. Borçlar uydurup onları almaya çalışıyordu. Borçlarının nolduğunu kanıtla ödeyeceğim dediğimde, 'sana hesap vermek zorunda değilim' demişti. Beni akşam vakti sokakta bırakıp gitmişti. Düzeltmek için hiçbir şey yapmayıp para pul peşinde gezmişti. Tutulcak hiçbir yanı yoktu, boşandım kurtuldum.
Sanıyordumki ahım hala çıkmadı. Bu dünyada olmasa ahirette diyordumki.. 7 yıl üstüne gelen mesajla şok oldum. O kadar sene geçmiş, yaptıklarımın üstüne mutlu olmuş muymuşum, onu merak ediyormuş. Aileme haber verdim. Numarasını bulduk annem ulaştı. Dediki 'Bu kadar basit miydi' demek için mesaj attım. Annem, peşimi bıraksın diye evlendiğimi çocuğum olduğunu söyledi :) Sesi bir bozuldu anlatamam. Sesi titreyerek 'öyleyse özür dilerim' dedi. Kapattılar. 7 yıl sonra sordu 'bu kadar basit miydi' diye :)
Aşırı midem bulanmakla ve sinirlenmekle beraber içimi feci bir huzur kapladı. O kadar bana destek olmuştunuz, bilmeye hakkınız olduğunu düşündüm. Paylaşmak istedim. Benim içimin yağları eridi, sizin de erisin istedim :)
Çok emin duruyordu kendinden beni zamanında harcarken. Beni kandırırken, bana eziyet ederken, mahkemede burnundan kıl aldırmıyor gibi durup her duruşma sonrası sinirden ağlama krizlerine girmeme sebep olurken kendinden çok emin duruyordu :) Demekki zulüm ile abad olunmazmış. Diyorlar ya erkekler daha geç anlıyor diye :) Ben 7 yılda çok büyüdüm. Yine yanlışlarım oldu, olmadı değil. Ama her şeye rağmen Allah'a şükür kaya gibi güçlüyüm. Berbat bir nişanlılık daha atlattım üstüne, ama zerre mutsuz değilim, tecrübe deyip bundan sonra dikkatli olmaya çalışacağım inşallah :)
Kendimi geliştirdim. Birçok şey yaşadım acısıyla tatlısıyla. Bunca yıl üstüne tek anladığım, karşıma çıkan kimsenin benden daha masum olmadığı. Başkalarını korurken hep kendime haksızlık ettim. Artık kimsenin gözünün yaşına bakmama kararı aldım. Bundan sonra böyle. Ve ben bu kıvama geldim, şahıs da anca pişman oldu heralde :) Ankara havaası açıp oynuyorum ego tatmininden. Ohhhhh olsun, beter olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?