Boşandığım şahıs 7 yıl sonra mesaj attı

• Konu Sahibi Konu Sahibi saft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sizin ne sorununuz vardı eşinizde cinsel sorun mu?

Bende 3 ay 27 gün evli kaldım.Benimde acaba egom tatmin olur mu?

3 ayda neden boşandınız cinsellik sorunu mu
Hayır canım.Önce altınlar bozduruldu sonra bilezik istendi en sonda kayınbaba olacak vicdansız oglum bana kefil olucak sende imza ver dedi.Uzerıne maas kartımda eşim olacak ınsandaydı.Ben kefıl olmam dedım.İkimiz adına ev alınsın araba alınsın imza vereyım ama ben kefıl olmam dedim.Oda boşanmak ıstıyorum dedı.Ailesıde aıle olmak bırlık beraberlık olmak demek bir ımza degılmıydı ımzanda senınle olsun dedıler.Para geldıgı gıbı gıdıodu nereye borcumuz var dıodum.Şirket ortagımıyız diodu.Yanı bunlar sadece su an hatırladıklarım.

Eee kaçan balık büyük olur :) derdine yansın !

Kimse sizin yaptığınız masrafsız evliliği yapmaz, zamane kızları malum :))

Çok geçmiş olsun rezalet. 3 ayda mahkeme boşuyor mu? Benim de eşimde cinsel sorunlar var dokunmuyor öpmüyor bile 4 ay oldu ne yapmalıyım sizce

Çok geçmiş olsun rezalet. 3 ayda mahkeme boşuyor mu? Benim de eşimde cinsel sorunlar var dokunmuyor öpmüyor bile 4 ay oldu ne yapmalıyım sizce
Ben de diyorum niye direkt sorun cinsellik mi diye soruyor diyorum üyelere. Eşiniz ya paravan evlilik yapmış ya da bir sorunu var.

Ben de diyorum niye direkt sorun cinsellik mi diye soruyor diyorum üyelere. Eşiniz ya paravan evlilik yapmış ya da bir sorunu var.
Evet 4 aylık evliyiz cinsel hayatımız yok. Çok da güzel bir bayanım. Öpme dokunma bile yok sarılmıyor bile ne yapacağımı hiç bilmiyorum

7 yıl sonramı anlamış:))) beter olsun..

Bunca yıl üstüne tek anladığım, karşıma çıkan kimsenin benden daha masum olmadığı....
Kafama dank ettirdi bu söz benim....

Bende herkes iyi ben kötüyümcülerdenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…