- 8 Ocak 2019
- 681
- 652
- 53
Sizin ne sorununuz vardı eşinizde cinsel sorun mu?Şu konuyu okudum baktım yedi sene de benim geçmiş üzüntümün üzerinden.Okurken ah dedim keşke ben de yaşasam şu sevinci dedim.Ne secdeler ne dualar ne ıslanan yastıklar.Derinden acıtıyorlarsa bekliyorsun o ilahi adaleti.Ah ah keşke keşke ben de görsem şu sevinci.
Yok tatlım ben evli değilimSizin ne sorununuz vardı eşinizde cinsel sorun mu?
Bende 3 ay 27 gün evli kaldım.Benimde acaba egom tatmin olur mu?Beni tanıyanlarınız vardır. Yine de özet geçeyim.. 7 yıl önce 2 aylık bir evliliğim olmuştu. Eş kişisi aseksüeldi sanırım. Beni sürekli reddediyordu. 'Başım ağrıyor' deyip uyuyordu. Psikolojimi mahvetti.. Fazla masraf yaptırmadan evlendiğim halde suni borçlar çıkarmıştı. 2 ay evi geçindiremedi. Taktıkları 3-5 bileziğin peşine düşmüştü. Borçlar uydurup onları almaya çalışıyordu. Borçlarının nolduğunu kanıtla ödeyeceğim dediğimde, 'sana hesap vermek zorunda değilim' demişti. Beni akşam vakti sokakta bırakıp gitmişti. Düzeltmek için hiçbir şey yapmayıp para pul peşinde gezmişti. Tutulcak hiçbir yanı yoktu, boşandım kurtuldum.
Sanıyordumki ahım hala çıkmadı. Bu dünyada olmasa ahirette diyordumki.. 7 yıl üstüne gelen mesajla şok oldum. O kadar sene geçmiş, yaptıklarımın üstüne mutlu olmuş muymuşum, onu merak ediyormuş. Aileme haber verdim. Numarasını bulduk annem ulaştı. Dediki 'Bu kadar basit miydi' demek için mesaj attım. Annem, peşimi bıraksın diye evlendiğimi çocuğum olduğunu söyledi :) Sesi bir bozuldu anlatamam. Sesi titreyerek 'öyleyse özür dilerim' dedi. Kapattılar. 7 yıl sonra sordu 'bu kadar basit miydi' diye :)
Aşırı midem bulanmakla ve sinirlenmekle beraber içimi feci bir huzur kapladı. O kadar bana destek olmuştunuz, bilmeye hakkınız olduğunu düşündüm. Paylaşmak istedim. Benim içimin yağları eridi, sizin de erisin istedim :)
Çok emin duruyordu kendinden beni zamanında harcarken. Beni kandırırken, bana eziyet ederken, mahkemede burnundan kıl aldırmıyor gibi durup her duruşma sonrası sinirden ağlama krizlerine girmeme sebep olurken kendinden çok emin duruyordu :) Demekki zulüm ile abad olunmazmış. Diyorlar ya erkekler daha geç anlıyor diye :) Ben 7 yılda çok büyüdüm. Yine yanlışlarım oldu, olmadı değil. Ama her şeye rağmen Allah'a şükür kaya gibi güçlüyüm. Berbat bir nişanlılık daha atlattım üstüne, ama zerre mutsuz değilim, tecrübe deyip bundan sonra dikkatli olmaya çalışacağım inşallah :)
Kendimi geliştirdim. Birçok şey yaşadım acısıyla tatlısıyla. Bunca yıl üstüne tek anladığım, karşıma çıkan kimsenin benden daha masum olmadığı. Başkalarını korurken hep kendime haksızlık ettim. Artık kimsenin gözünün yaşına bakmama kararı aldım. Bundan sonra böyle. Ve ben bu kıvama geldim, şahıs da anca pişman oldu heralde :) Ankara havaası açıp oynuyorum ego tatmininden. Ohhhhh olsun, beter olsun :)
3 ayda neden boşandınız cinsellik sorunu muBende 3 ay 27 gün evli kaldım.Benimde acaba egom tatmin olur mu?
Hayır canım.Önce altınlar bozduruldu sonra bilezik istendi en sonda kayınbaba olacak vicdansız oglum bana kefil olucak sende imza ver dedi.Uzerıne maas kartımda eşim olacak ınsandaydı.Ben kefıl olmam dedım.İkimiz adına ev alınsın araba alınsın imza vereyım ama ben kefıl olmam dedim.Oda boşanmak ıstıyorum dedı.Ailesıde aıle olmak bırlık beraberlık olmak demek bir ımza degılmıydı ımzanda senınle olsun dedıler.Para geldıgı gıbı gıdıodu nereye borcumuz var dıodum.Şirket ortagımıyız diodu.Yanı bunlar sadece su an hatırladıklarım.3 ayda neden boşandınız cinsellik sorunu mu
Çok geçmiş olsun rezalet. 3 ayda mahkeme boşuyor mu? Benim de eşimde cinsel sorunlar var dokunmuyor öpmüyor bile 4 ay oldu ne yapmalıyım sizceHayır canım.Önce altınlar bozduruldu sonra bilezik istendi en sonda kayınbaba olacak vicdansız oglum bana kefil olucak sende imza ver dedi.Uzerıne maas kartımda eşim olacak ınsandaydı.Ben kefıl olmam dedım.İkimiz adına ev alınsın araba alınsın imza vereyım ama ben kefıl olmam dedim.Oda boşanmak ıstıyorum dedı.Ailesıde aıle olmak bırlık beraberlık olmak demek bir ımza degılmıydı ımzanda senınle olsun dedıler.Para geldıgı gıbı gıdıodu nereye borcumuz var dıodum.Şirket ortagımıyız diodu.Yanı bunlar sadece su an hatırladıklarım.
Ben de diyorum niye direkt sorun cinsellik mi diye soruyor diyorum üyelere. Eşiniz ya paravan evlilik yapmış ya da bir sorunu var.Çok geçmiş olsun rezalet. 3 ayda mahkeme boşuyor mu? Benim de eşimde cinsel sorunlar var dokunmuyor öpmüyor bile 4 ay oldu ne yapmalıyım sizce
Evet 4 aylık evliyiz cinsel hayatımız yok. Çok da güzel bir bayanım. Öpme dokunma bile yok sarılmıyor bile ne yapacağımı hiç bilmiyorumBen de diyorum niye direkt sorun cinsellik mi diye soruyor diyorum üyelere. Eşiniz ya paravan evlilik yapmış ya da bir sorunu var.
Severek evlenmediniz mi?Evet 4 aylık evliyiz cinsel hayatımız yok. Çok da güzel bir bayanım. Öpme dokunma bile yok sarılmıyor bile ne yapacağımı hiç bilmiyorum
7 yıl sonramı anlamış:))) beter olsun..Beni tanıyanlarınız vardır. Yine de özet geçeyim.. 7 yıl önce 2 aylık bir evliliğim olmuştu. Eş kişisi aseksüeldi sanırım. Beni sürekli reddediyordu. 'Başım ağrıyor' deyip uyuyordu. Psikolojimi mahvetti.. Fazla masraf yaptırmadan evlendiğim halde suni borçlar çıkarmıştı. 2 ay evi geçindiremedi. Taktıkları 3-5 bileziğin peşine düşmüştü. Borçlar uydurup onları almaya çalışıyordu. Borçlarının nolduğunu kanıtla ödeyeceğim dediğimde, 'sana hesap vermek zorunda değilim' demişti. Beni akşam vakti sokakta bırakıp gitmişti. Düzeltmek için hiçbir şey yapmayıp para pul peşinde gezmişti. Tutulcak hiçbir yanı yoktu, boşandım kurtuldum.
Sanıyordumki ahım hala çıkmadı. Bu dünyada olmasa ahirette diyordumki.. 7 yıl üstüne gelen mesajla şok oldum. O kadar sene geçmiş, yaptıklarımın üstüne mutlu olmuş muymuşum, onu merak ediyormuş. Aileme haber verdim. Numarasını bulduk annem ulaştı. Dediki 'Bu kadar basit miydi' demek için mesaj attım. Annem, peşimi bıraksın diye evlendiğimi çocuğum olduğunu söyledi :) Sesi bir bozuldu anlatamam. Sesi titreyerek 'öyleyse özür dilerim' dedi. Kapattılar. 7 yıl sonra sordu 'bu kadar basit miydi' diye :)
Aşırı midem bulanmakla ve sinirlenmekle beraber içimi feci bir huzur kapladı. O kadar bana destek olmuştunuz, bilmeye hakkınız olduğunu düşündüm. Paylaşmak istedim. Benim içimin yağları eridi, sizin de erisin istedim :)
Çok emin duruyordu kendinden beni zamanında harcarken. Beni kandırırken, bana eziyet ederken, mahkemede burnundan kıl aldırmıyor gibi durup her duruşma sonrası sinirden ağlama krizlerine girmeme sebep olurken kendinden çok emin duruyordu :) Demekki zulüm ile abad olunmazmış. Diyorlar ya erkekler daha geç anlıyor diye :) Ben 7 yılda çok büyüdüm. Yine yanlışlarım oldu, olmadı değil. Ama her şeye rağmen Allah'a şükür kaya gibi güçlüyüm. Berbat bir nişanlılık daha atlattım üstüne, ama zerre mutsuz değilim, tecrübe deyip bundan sonra dikkatli olmaya çalışacağım inşallah :)
Kendimi geliştirdim. Birçok şey yaşadım acısıyla tatlısıyla. Bunca yıl üstüne tek anladığım, karşıma çıkan kimsenin benden daha masum olmadığı. Başkalarını korurken hep kendime haksızlık ettim. Artık kimsenin gözünün yaşına bakmama kararı aldım. Bundan sonra böyle. Ve ben bu kıvama geldim, şahıs da anca pişman oldu heralde :) Ankara havaası açıp oynuyorum ego tatmininden. Ohhhhh olsun, beter olsun :)
Yani kısa sürede tanışma evlilik oldu seviyorduk ama bu sorunları olduğunu bilmiyordumSeverek evlenmediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?