• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosandigima çok pişmanım

Ben hiç biseyden memnun olmuyordum çok ilgisizdim sevdiğimi belli edemeyen soğuk bı insandım . Eski eşimde bu yüzden heralde beni aldattı . Sonra toparlanamadim ayrıldık boşanmak istemedi başlarda rezil olmamak için ama sonra kurtuldu benden
Aldatılmanızı neden aklamaya çalışıyorsunuz? Evlilik birliğinin ilk ve önemli şartı sadakattir. Yapılması gerekeni yapmışsınız. Affetseydiniz ve eşiniz kötü yemek yaptığınız zaman da aldatsa " E ben de kötü yemek yapıyordum, hakettim" mi diyecektiniz. Eşinizin sizinle sorunu varsa ayrılması gerekiyordu aldatması değil. Evliliğinizin yürümemesine, aldatılmanıza üzülmeniz normal ama siz eski eşiniz yeniden evlendiği için kıskanıyor gibisiniz.

Bütün evli çiftler mutsuz mu yani
Değil tabii.ama sürekli mutlu olmanın mümkün olduğunu düşünmüyorum.bir süre sonra sorunsuz bir hayat oluyor bence sadece.işleyip gidiyor sistem sorunsuz.ama buna mutluluk mu denir acaba ? Huzur ve dertsizlik mi ? O da iyi gidenler de.bir de iyi gitmeyenler var tabi. Kısaca hayata karşı bu kadar iyimser söylemler beni kızdırıyor.çünkü gerçekçi değil.kocasına 20 senedir aşık olan, 15 senelik evliliği ballandıra ballandıra anlatan falan. Ne oluyoruz ya.mümkün olduğuna da inanmıyorum.aşkin o mutluluk aşaması 2 yıl bilimsel açıdan.hâlâ kapı çalınca heyecanlanıyum hâlâ âşığım ilk günkü gibi falan filan yazan üyeler var.yaa ne oluyoruz yaa. Kimi kandırıyorsunuz.hiç mi hayat yaşamadık, yaşamıyoruz.mutluysa da çabucak geçecek bitecek zaten.neyi abartıyoruz mutlu da mutlu diye.evet bu açıdan bu dünyada hicbir derde değmez.

Son düzenleme:
Ne biliyorusun mutlu mu değil mi ? Ya da mutlu olmaya devam edecek mi? Pişman mı olacak ? Herşeyin göründüğü gibi olmadığını ya da mutluluk denen şeyin kısa süreli, gelip geçici şeyler olduğunu bilecek yaştasin.hem öyle olsa da ne bu canım küfür eder gibi.dertli olan ben değilim size buradan saldırasım geldi valla.mutluymuşmuş. yerim ben onun mutluluğunu be.alsın parasinı da başına çalsın.düşmanı gibi mesajlar yazip durma kadıncağıza.sonra da haklı çıkmak için kendinde savunma falan yapıyorsun yumuşatarak.kolaydı o kadar mutlu olmak.maşllah sana kalsa herkes mutluluktan uçuyor.bu kadar manyak da uzaydan geliyor zaten.konu sahibi sana faydasi olmayanin başkasına hiçç faydası olmaz.mutlu falan da değil.yeni kurban bulmuş anca zavallim.evlenen adamdan daha da zavalli.kimse mutlu falan da olmayacak.
Sonuna ekleme yapmisin

Öfkenin tozunu arttırıp

Son eklediklerine cevabim şu Ferhan

Adam yeni kurban buldu yada ne yapıyor bilmem
Ben konuya ne yazıldıysa ona göre yazarım

Herkes seçtiği hayati yaşar
Konu sahibi ne kadar pişman olursa olsun

Is isten geçmiş artı eski eşi evlilik yolunda bu gerçek olan

Ve "musmutlu"

Bu gerçek varken sen ve konu sahibi ne derse desin

Kimsenin umrunda olmaz
Hiç empati yok mu sizde.bir de bana laf ederler.utandım sizin adınıza.kadının bunları okuduğunu düşünüp.
He ferhan he utan azıcık

Evliyken de kötü durumda değildik. Yeni eşini görmedim daha. Ama hayat sanki onun için ayrı güzelleşti olan oğluma oldu
Ya şimdi bak, böyle şeyleri hiç sevmiyoruz biz. Dürüst olun gözünüzü seveyim, daha iyisini bulamadım deyin, ben yalnız yatarken adamın cebi para gözü karı gördü deyin anlayalım. Yok olan çocuğa oldu falan. Çocuğun keyfi yerinde, sizin kaçan balık büyük olmuş.

Sonuna ekleme yapmisin

Öfkenin tozunu arttırıp

Son eklediklerine cevabim şu Ferhan

Adam yeni kurban buldu yada ne yapıyor bilmem
Ben konuya ne yazıldıysa ona göre yazarım

Herkes seçtiği hayati yaşar
Konu sahibi ne kadar pişman olursa olsun

Is isten geçmiş artı eski eşi evlilik yolunda bu gerçek olan

Ve "musmutlu"

Bu gerçek varken sen ve konu sahibi ne derse desin

Kimsenin umrunda olmaz

He ferhan he utan azıcık
Ayy tamam mutlu olsun.sanki tanıyorsun adamı.😂

Ayy ne oluyor mutlu olmuş, mutlu olacak, mutlu da mutlu, mutlu da mutlu 😂😂😂.kolaydı o kadar. Herkes bir tutturmuş sabahtan beri mutlu yuva kutlu yuva.konu sahibi yerine ben dellendim burada heee 😂😂. Cidden bazen konu açınca daha fena dertleniyor insan.etraf evli barklı adamdan, kadından geçilmiyor.herkes mutlu o zaman ülkede.eee memleket niye bu hâlde madem. Evlenmiş girmiş işte.niye mutluluk kumkuması olmuş herkeş yeter ya.
Madem bana yazdın ve bir cevap hakkı doğdu, anlayacağın dilden konuşayım. Mesela evlendiğinde aşık olduğun, çok beğendiğin, aranda güçlü bir çekim ve uyum olan bir beyefendiyle çok güzel bir cinsel hayatın oluyor:) Bence bulsan sen de hayır demezsin. :KK62:

Madem bana yazdın ve bir cevap hakkı doğdu, anlayacağın dilden konuşayım. Mesela evlendiğinde aşık olduğun, çok beğendiğin, aranda güçlü bir çekim ve uyum olan bir beyefendiyle çok güzel bir cinsel hayatın oluyor:) Bence bulsan sen de hayır demezsin. :KK62:
Haklısın canım.buluyorum da benim hevesim geçiyor ya kim olursa olsun.

Ayy ne oluyor mutlu olmuş, mutlu olacak, mutlu da mutlu, mutlu da mutlu 😂😂😂.kolaydı o kadar. Herkes bir tutturmuş sabahtan beri mutlu yuva kutlu yuva.konu sahibi yerine ben dellendim burada heee 😂😂. Cidden bazen konu açınca daha fena dertleniyor insan.etraf evli barklı adamdan, kadından geçilmiyor.herkes mutlu o zaman ülkede.eee memleket niye bu hâlde madem. Evlenmiş girmiş işte.niye mutluluk kumkuması olmuş herkeş yeter ya.
Ferhans bari pazar günleri içme

Bol fantazili evlilik vuuuu :KK8::KK76:

Biriniz de kocam 2 sn de boşalıyor deyin ya sevinsin gariban skskskrkeek.

Eşiniz öldü nü ki babasız büyütüyorsunuz? Çocuğuna yapması gereken babalığı sizin eşiniz olmadan da yapabilir. Babalık ayrı eş olmak ayrı kavramlar. Bence siz eski eşiniz hayatını yoluna koydu diye böyle düşünüyorsunuz. Bu kafa yapınızı değiştirmezseniz mutlu olamazsınız. Neden kimse sizi sevemesin mesela? Çıkın bu dram kafasından. Kendi hayatınıza bakın. Sosyalleşin, gezin tozun, yeni çevre edinin

Kendini gerçekleştiren kehanet ve öğrenilmiş çaresizlik içinde gibisiniz

Muhtemelen eski eşinizin evlenecek olması tetikledi sizi

Dahada üzerine düşünüp doldurmayın içinizi
Konudan bağımsız, sanıyorum ki bende öğrenilmiş çaresizlik içerisindeyim. Çok uzuldugum şeyler var hala konularima bakabilirsiniz ayrılıkla alakalı beş para etmez adamın arkasından böyle üzülüyorumm bununla ilgili onerebielceginiz kitap falan var mı bilginiz vardır diye soruyorum

Ya şimdi bak, böyle şeyleri hiç sevmiyoruz biz. Dürüst olun gözünüzü seveyim, daha iyisini bulamadım deyin, ben yalnız yatarken adamın cebi para gözü karı gördü deyin anlayalım. Yok olan çocuğa oldu falan. Çocuğun keyfi yerinde, sizin kaçan balık büyük olmuş.
Beşpara etmez bir tip belki neden bu tarz şeyler yazılıyor anlamadım.çok sinir bozucu.ne zenginler gördük buralarda hödük hödük.para var tip yok, odunun teki.tanıyorsunuz sanki adanı.Kırk yılda bir empati yapacağım tuttu bu sefer de siz böylesiniz 😂😂 bugün sizin empatiden alıp bana vermişler heralde.😂😂 kadın zaten yalnızmış morali o yüzden bozuk.zaten kendi hayatında sorunlar var.mutlu değil.kaçan balıkla niye büyük olsun? Şerefsizin teki yeni kurban bulmuş işte.yazık evlenen kadıncağıza.gerçi yazık da değil de.bu hödükle parası için evlenmiştir köftehor.başına geleceklerden habersiz.çoluklu çocuklu aldatan adamı başına bela etmiş.aklından şüphe ediyorum hatya.ayy herkes bir ilginç bugün.gerçekten aklı olan konu açmaz falan diyenlere katılacağım bugün.bu ülkenin vatandaşı bir erkek ne kadar büyük balık olabilir allah aşkına.sinirim bozuldu konu sahibinin yerine.

Bol fantazili evlilik vuuuu :KK8::KK76:
Bu söylediğim kişisel aslında. Ben eşimle yaklaşık iki yıl beraber yaşadım, birbirimizi tanıdık, gördük sonrasında evlendim. Cinsellikten diğer konulara dek evlenmeden önce o uyumu ölçüp biçmek sonrasında imza atmak, bence gerekli. Tabii bu benim doğrum. Diğer üyenin de söylediği gibi mutsuz evlilikler de çok, ben de kendi açımdan başka bakış açılarıyla evlenseydim, mesela "evlenmiş olmak için, eski sevgiliden intikam için, sırf iyi biri diye ya da çocuk yapmak için" çok mutsuz olabilirdim. Hayat biraz da bizim seçimlerimizle de ilgili.

Ha şöyle ya derdi resmen bu, cocuk ne bilsin anası babası boşandığını bile idrak edecek yaşta değil :)

Kocam evleniyor ben daha birini bulmadım de yardımcı olalım sana konu sahibi S serenhjl

cocuk üzerinden duygu sömürüsü yapman = dilencilerin elindeki bebekler

Beşpara etmez bir tip belki neden bu tarz şeyler yazılıyor anlamadım.çok sinir bozucu.ne zenginler gördük buralarda hödük hödük.para var tip yok, odunun teki.tanıyorsunuz sanki adanı.Kırk yılda bir empati yapacağım tuttu bu sefer de siz böylesiniz 😂😂 bugün sizin empatiden alıp bana vermişler heralde.😂😂 kadın zaten yalnızmış morali o yüzden bozuk.zaten kendi hayatında sorunlar var.mutlu değil.kaçan balıkla niye büyük olsun? Şerefsizin teki yeni kurban bulmuş işte.yazık evlenen kadıncağıza.gerçi yazık da değil de.bu hödükle parası için evlenmiştir köftehor.başına geleceklerden habersiz.çoluklu çocuklu aldatan adamı başına bela etmiş.ayy herkes bir ilginç bugün.gerçekten aklı olan konu açmaz falan diyenlere katılacağım bugün.
Kimler kimlerle mutlu oluyor, kimler kimleri mutlu ediyor, ne kadınlar ne erkekler seviliyor ben bu gözlerimle gördüm Ferhans. Herkes kendi kalemi biriyle mutlu oluyor gayet, mutluluk kişiden kişiye değişiyor. Adam da kendi gibisini bulmuştur zaten sen merak etme. Dengi dengine olunca olmuyorlarsa bile ölmüyorlar. 😁

Bu söylediğim kişisel aslında. Ben eşimle yaklaşık iki yıl beraber yaşadım, birbirimizi tanıdık, gördük sonrasında evlendim. Cinsellikten diğer konulara dek evlenmeden önce o uyumu ölçüp biçmek sonrasında imza atmak, bence gerekli. Tabii bu benim doğrum. Diğer üyenin de söylediği gibi mutsuz evlilikler de çok, ben de kendi açımdan başka bakış açılarıyla evlenseydim, mesela "evlenmiş olmak için, eski sevgiliden intikam için, sırf iyi biri diye ya da çocuk yapmak için" çok mutsuz olabilirdim. Hayat biraz da bizim seçimlerimizle de ilgili.
Yazdım aynısını Ferhana

Herkes kendi seçtiği hayati yaşar doğru

Ama konu sahibi için yine diyorum bin pişman olsa ne fayda olan olmuş

Back
X