boşandığına pişman olan var mı?

27 yasindayim hala karsima adam gibi biri cikmadiki evlenim
Guzelim, kariyerim var evim var arabam var
Yurt disinda yasiyorum buradakiler varligima gelecek diye korkuyorum turkiyedekilerde oturum icin

Sizi boşamak için bahane aramış belli ki.ıyyy canı cehenneme aradan yıllar geçmiş boşverin derim.ama yine siz bilirsiniz tabi.aklınızda hiç kalmaması adına,facebooktan görüşün tabi bir ev kızıyla evlenmemişse...

Aman ya cok cahılce ogretmenlık gıbı bı meslegı bırskıpda ne yapacakmıssın canım evınde oturup cocuklarının anası kcanın kafını mı olacaktın hos ogretmenkende bunları yapabılırdın cok gerı kafalıymıs kcan pardn eskı kcan

Benim de tanıdığım kadınlar var boşanmış olup da yeniden evlenen valla çok da bilinçli ve mutlular.
Bekar olanları da süslenp püslenip gezip hayatlarını yaşıyor arada gelen talipleri değerlendiriyor...
Pişman olduklarını hiç sanmıyorum.

Hayatı bir adama bağlamak bana yalnış geliyor. Kendi hayatınızı kendi düzeninizi kurarsınız hayatın akışı içinde hah

bu adam tamamdır dediğiniz biri çıkar yaşam koşullarınızı şekillendirir bir düzen kurarsınız. İlla bir adam olacak

şu olacak bu olacak diye beklentiye girmek sizin hayat kalitenizi bozduğu gibi ruhen yorar.

Bırakın siz yaşamanıza bakın su akar yolunu bulur.

ya öğretmenlik ya ben diyen adam,8 sene içinde türlü naneler yapmış olurdu bence.gül gibi evim çocuklarım olurdu diye düşünmeyin..ne kadar evli kaldınız,22 yaşında ayrıldığınıza göre çok erken bir evlilik yaptınız sanırım??
ben sizin yaşınızda evlendim 32 yaşında da doğurdum.hiç birşey için geç değil hayatta,hayatın en güzel yaşları 30.dan sonra başlıyor bence..bir de ben "olumsuzu çağırmak "olayına inanıyorum..siz öyle yapıyorsunuz bence..

Hiç mi konuşmayı denemediniz yoksa bir anlık mı karar vermiştiniz boşanmaya ?
Tek sebep buysa üzücü olmuş bence yuvanızın yıkılması

ben bosandım pısman olmadım ama benım esım bana suanda cıddı cıddı calısma artık yeter dese ben calısmam sanırım . Çokta sevmıyorum sanırım :) dınlemek ıstedıgımden degıl ama ben calısıyorum ıyı kazanıyorum yemek yapılıyor temızlık yapılıyor, cocuk buyudu evde o kadar bosa cıktım kı oturup sacımı supurge edesım , muge anlı ızleyıp aglayasım var tum gun
Bende daha biraz evvel aynı şeyi düşündüm öyle yoruldum ki şu maddiyat olmasa...

Bosandim yine olsa yine bosanirdim gayette dogru karar vermisim. Isine sana saygisi olmayan seni kendine muhtac etme derdine oan birinden sirf suan yalnizsin diye ayrildigina asla pisman olma yasinda cok genc henuz emin ol karsina birisi cikar bu kadar olumsuz dusunme

Hiç mi konuşmayı denemediniz yoksa bir anlık mı karar vermiştiniz boşanmaya ?
Tek sebep buysa üzücü olmuş bence yuvanızın yıkılması
defalarca konuştum günlerce seçim yapmak istemiyorum ne olur seçim yapmak zorunda bırakma beni dedim.yok seç dedi ya öğretmenlik ya ben hangisini seçersen ona razıyım dedi.tamam lanet olsun öğretmenliği seçiyorum dedim.avukataı arattı bana boşandık.

Bence dogru karar vermissin, sebepsiz yere seni secim yapmaya zorlamasi cok yanlis. Sonucta seninle evlenirken biliyordu ögretmenlik yaptigini. o zaman evlenmeden önce sana bu hakki taniyabilirdi, sende ona göre secimini yapardin. Her neyse Simdi kac sene gectikten sonra üzülmenin bir anlami yok bence. Yada arkadaslarin yazdigi Gibi ona geri dönme ihtimalini arastir.

ya öğretmenlik ya ben diyen adam,8 sene içinde türlü naneler yapmış olurdu bence.gül gibi evim çocuklarım olurdu diye düşünmeyin..ne kadar evli kaldınız,22 yaşında ayrıldığınıza göre çok erken bir evlilik yaptınız sanırım??
ben sizin yaşınızda evlendim 32 yaşında da doğurdum.hiç birşey için geç değil hayatta,hayatın en güzel yaşları 30.dan sonra başlıyor bence..bir de ben "olumsuzu çağırmak "olayına inanıyorum..siz öyle yapıyorsunuz bence..
8 ay evli kaldık inan çok sorgulamaya başladım geçmişi

Pişman değilim çünkü hiç anlaşamıyorduk. Sen de üzme kendini derim. Çünkü bence bu öğretmenliği bahane etmiş bence. Seven insan böyle bir şey için boşanmaz.

Tek sebep buysa eğer eski eşiniz sizi boşanmaya zorlamış.neden bu kadar yıl sonra aklınızda?
bilmiyorum yeniden konuşmaya başladık o da evlenmemiş ama dinen bir araya gelemiyormuşuz.
ben çok yalvardım seçim yapmak zorunda bırakma diye.en sonunda tamam boşanalım öğretmenliği seçiyorum dedim.tamam dur halde anneme müjdeli haberi vereyim dedi ne demek bu?

Back
X