boşandığına pişman olan var mı?

Sanki daha önce hiç evlenmemiş gibiyim.
Cidden burası olmasa hiç hatırlamıyorum bile.
Ama konusu açılınca,şimdi olduğu gibi Rabbime sonsuz kere şükrediyorum,hayatımda izi bile kalmadığı için...:spor::anneadayı::KK37:
Ah arkadasim darisi basima

Kendi tecrubemden bahsetmem gerekirse; yeni ayrildim, yeni ise girdim, ev ariyorum.. Yanimda sandigim insanlari yeni taniyorum. Bugunleri bana yasatan pisligi asla affetmeyecegim.. Pismanmiyim?? Tabiki hayir. Fakat hayatla mucadele etme kismi korkutuyor. Sonra o geliyor aklima pes etmemeliyim diyip devam ediyorum. Sigindim rabbime.

bilmiyorum yeniden konuşmaya başladık o da evlenmemiş ama dinen bir araya gelemiyormuşuz.
ben çok yalvardım seçim yapmak zorunda bırakma diye.en sonunda tamam boşanalım öğretmenliği seçiyorum dedim.tamam dur halde anneme müjdeli haberi vereyim dedi ne demek bu?

dinen neden bir araya gelemeyesiniz ayrıldığınız sevgilinizi anlatın sorun ortadan kalkmış olur..
ben sizin öğretmen olduğunuzu bilmiyordum ve şaşkınlıkla okudum .. inanmak çok güç geldi açıkçası..

sırf sevgilinden ayrıldın diye eski kocana sarmışsın.. illa hayatında bir erkek mi olması lazım bir fırsat ver kendine nefes al azıcık kendine gel..

ve bence en önemlisi destek alman gerektiği gerçeği.. kendine bir şans ver ..

Acik ve net evliligi yurutmekte gonlu yokmus. Bahane aramis. Ve bu is daha once anneye danisilmis. Mujde verildigine gore. Bu oyunu beraber tezgahlamislar. O an isimi evliligim icin birakiyorum deseydin bir kac zaman sonra baska bir bahaneyle yine bosanacakmis. Adam bile bile yuvasuni yikmis.
Isine saygi duymayan sana da saygi duymaz. Adamin hala gonlu yok ki bu sefer de dini bahane ediyor.
Ben evlendigimde 30 yasindaydim. 30 cok gec degil. 3 yil once de bosandim. Gereksiz yere kendine dert ediniyorsun. Huzurluysan bu herseyin en guzeli. Henuz cok gencsin. Kimbilir karsina kimler cikar. Cikmazsa da bu dunyanin sonu degil. Bazen yalnizlik en guzeli.
Ben 12 yil evli kaldim. Evlilik o kadar da matah birsey degil. Bos yere uzuluyorsun. Ye ic keyfini cikar hayatin.

dinen neden bir araya gelemeyesiniz ayrıldığınız sevgilinizi anlatın sorun ortadan kalkmış olur..
ben sizin öğretmen olduğunuzu bilmiyordum ve şaşkınlıkla okudum .. inanmak çok güç geldi açıkçası..

sırf sevgilinden ayrıldın diye eski kocana sarmışsın.. illa hayatında bir erkek mi olması lazım bir fırsat ver kendine nefes al azıcık kendine gel..

ve bence en önemlisi destek alman gerektiği gerçeği.. kendine bir şans ver ..
Öğretmenler, sanki kusursuz hatasız varlıklarmış gibi şaşırmışsınız.

Ayrica bunca yil emek verdigin meslegini bir adam icin birakmaman en dogru karar. O senin icin isini birakir miydi??? Iki gun sonra terk edip gitmeyecegi ne malumdu.

herkesin kusuru hatası elbet var.. ama öğretmen denilince kafamda aklı başında insan tipi beliriyor nedense..
İnanın o tipler eski Türk filmlerinde kaldı.Tabi herkesi aynı kefeye koymuyorum ama her konuda yozlaşma var.

Cok merak ettm Nisanliykende ogretmen degil miydiniz? o zaman bir sey demedi mi isiniz bahane olmus gibi bu nedenden esiniz dava acmamaliydi cozulebilcek bi sorun yani

Yani çok dindar birisi mi? Evlenmeden çalışma durumu ne durumdaydı? Bu konudaki fikri yani neydi?
yine yamadiyordu ama ben her seyimi kaybetmiştim mecbur hissettim evliliğe.evlendikten sonra ikna ederimm onu diyordum ama olmadı.bir ara razı oldu ama evlendikten sonra çalışmama ama sus annem duymasın diyordu

yine yamadiyordu ama ben her seyimi kaybetmiştim mecbur hissettim evliliğe.evlendikten sonra ikna ederimm onu diyordum ama olmadı.bir ara razı oldu ama evlendikten sonra çalışmama ama sus annem duymasın diyordu
Nelerinizi kaybetmistiniz?
Razi olduktan sonra caymasi garipp
Annesi kandirmis gibi
Bence onunuze bakin cok gencsiniz daha ins karsiniza iyi bi es adayi cikar ah bu kayinvalideler yuva yikmakda ustlerine yok

Yani demek istedigim çok guvendiysen ona ben çalışır bakarım diyorduysa ve o guveni vermisse sana evliliğini tercih edebilirdn.
Sevginizden emindiyseniz tabi. .
O zaman pişman olman normal olurdu.
Eğer öyle değilse hiç üzme kendini.

Peki o ne yapıyor evlendi mi yoksa oda pişman mı kalp kalbe karsı biliyor musun oda belki baskasıyla evli ama yine de pişmandır.

Yani demek istedigim çok guvendiysen ona ben çalışır bakarım diyorduysa ve o guveni vermisse sana evliliğini tercih edebilirdn.
Sevginizden emindiyseniz tabi. .
O zaman pişman olman normal olurdu.
Eğer öyle değilse hiç üzme kendini.
bu yoruma katılıyor musunuz?

Back
X