- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi Mihrimah_istanbul
-
Ben sadece ayda bir hafta sonu da olda bana ayırsın evizmize bir insan gelsin istiyorum hafta içi kimsyle görüşmüyor hafa sonu çocuklar benim neden bir hayatım olamıyor aylardır annemi babamı bile göremiyorumBiri eski eşinden bir kendinin iki çocuk nasıl oluyor?
O çocuklar adamın çocukları, tabi ki görecek ilgilenecek. Kendi çocuklarını atıp kızınıza babalık yapmasını mi istiyorsunuz, ne istiyorsunuz anlamadım ben?
Eşim bipolar hastası ,eski eşi bu durumu fazlası ile kullanmış ilk evlendiklerinde elimi aldatmış boşanmış sonra kübada hamile kalmış çocuğu doğurup gelmiş eşimin karar verme yeteneği doğru olmadığı bir zaman da eşimden imza alıp vekalet almış ve tekrar eşimle evlenip çocuğu da eşimin üzerine evlatlık yapmış gerçek baba ile mahkemelikler geçen sene baba haberlere bile çıktı kanal D de sonra aralarında evlilik ilişkisi olmamasına rağmen eşimi zorla götürüp ikinciyi de tüp bebek yaptırmış sonra ikinci evliliklerinde de eşimi aldatıp yüksek meblada borç ile kapıya koymuş o yüzden bir çocuk aslında eşimin değil
Konu
Tmm görüşsün peki 2 yılda bir kere benim evime misafir çağırma hakkım olmasın mı benim ailem de şehir dışında beni yalnız yollamıyor benim de bir hafta sonu anneme gidelim deme hakkım olmasın mı hastalanma hakkım bile yok apar topar aneliyata aldılar beni eşim hafta içi olsaydın çocukalara gidemiyecez dedi bu denli olması normal mi
Ne münasebet? Siz evlenirken eşinizin çocukları olduğunu biliyordunuz. Bir baba olarak tabiki çocuklarıyla ilgilenecek. Uzun mesafe gitmekten çok rahatsızsanız siz gitmeyin eşiniz gitsin. Eski eşiyle arasına mesafe koymayı da bilsin . Ayrıca sizin çocuğunuz eşinize baba diyor olabilir, vicdanen baba olma yükümlülüğü olsa da sizin istediğiniz nitelikte davranmak zorunda değil. Bence sorun sizde
Eşim araba kullanamıyor
Hem sınır koymuyor hem de eşim araba kullanamıyor ben götürüp getiriyorum çocuklarla ilgilensin şikayetim o değil bizim hiç hayatımız kalmıyor evli bir çift olarak benim de bir hafta sonu dahi olsa evime misafir çağırma yada benim ailem de şehir dışında benim de bir hafta sonu onları görmeye hakkım yok mu
Derdim görüşmesi değil ki bir hafta sonu da bana ayırsın bizim de evimize misafir gelsin biz de birileri ile görüşelim benim de ailem şehir dışında beni tek yollamıyor aylardır görmüyorum çocukların babalarını görmeye hakkı var kabul ama benim de ailemi görmeye hakkım yok mu?yabancı bir erkek sizin kızınıza baba olamaz,olmamalı da.daha da önemlisi de siz bir babanın çocukları ile görüşmesini engellememelisiniz.evlenirken çocukları olduğunu biliyordunuz değil mi?
İşte benim de tam istediğim bu ama eşim asla kabul etmiyorHakkınız var tabiki. Her hafta sonu değilde iki haftada bir tüm haftasonu olabilir.
Çocuklar içinde daha sağlıklı...yani bir haftasonunu anneleriyle geçirirler diğer haftasonunu full babayla. Böylece kaliteli geçirilmiş zaman artar ve sizde hayatinizi daha düzgün yönetebilirsiniz. Çocuklar kaç yaşında??
Eşim bipolar hastası ,eski eşi bu durumu fazlası ile kullanmış ilk evlendiklerinde elimi aldatmış boşanmış sonra kübada hamile kalmış çocuğu doğurup gelmiş eşimin karar verme yeteneği doğru olmadığı bir zaman da eşimden imza alıp vekalet almış ve tekrar eşimle evlenip çocuğu da eşimin üzerine evlatlık yapmış gerçek baba ile mahkemelikler geçen sene baba haberlere bile çıktı kanal D de sonra aralarında evlilik ilişkisi olmamasına rağmen eşimi zorla götürüp ikinciyi de tüp bebek yaptırmış sonra ikinci evliliklerinde de eşimi aldatıp yüksek meblada borç ile kapıya koymuş o yüzden bir çocuk aslında eşimin değil
Tamam çok güzel. "Ben her haftasonumu oraya gitmeye vakit ayıramıyorum,işimin olduğu zamanlar sen yalnız git ben de kendime kızıma anne babama vakit ayırayım" diyebilirsinBen sadece ayda bir hafta sonu da olda bana ayırsın evizmize bir insan gelsin istiyorum hafta içi kimsyle görüşmüyor hafa sonu çocuklar benim neden bir hayatım olamıyor aylardır annemi babamı bile göremiyorum
Keşke izin verse ailem de şehir dışında ona da izin vermiyorTamam çok güzel. "Ben her haftasonumu oraya gitmeye vakit ayıramıyorum,işimin olduğu zamanlar sen yalnız git ben de kendime kızıma anne babama vakit ayırayım" diyebilirsin
Günaydın.Eşim bipolar hastası ,eski eşi bu durumu fazlası ile kullanmış ilk evlendiklerinde elimi aldatmış boşanmış sonra kübada hamile kalmış çocuğu doğurup gelmiş eşimin karar verme yeteneği doğru olmadığı bir zaman da eşimden imza alıp vekalet almış ve tekrar eşimle evlenip çocuğu da eşimin üzerine evlatlık yapmış gerçek baba ile mahkemelikler geçen sene baba haberlere bile çıktı kanal D de sonra aralarında evlilik ilişkisi olmamasına rağmen eşimi zorla götürüp ikinciyi de tüp bebek yaptırmış sonra ikinci evliliklerinde de eşimi aldatıp yüksek meblada borç ile kapıya koymuş o yüzden bir çocuk aslında eşimin değil
Çocuk asla bana yük gelmez ama eski eşi bunu kabul etmez 12 senedir kızın babası ile mahkemelik mahkeme kararı olmasına rağmen kızı babasına göstermiyor yoksa başımın üzerinde yeri varkocanız diğer çocuğu kabullenmiş ve öz çocuğu ile kardeş gibi büyümüşler.
bu durumda kardeşleri ayırmak olmaz.
eğer diğer çocuğun esas babasının davası sonuçlanırsa, siz de dava açıp diğer çocuğun velayetini talep edin.
tabi çocuk size yük olarak gelmeyecekse..
Yalnız yolculuk etmene mi izin vermiyor? O zaman sen nasıl onla gidiyosan o da senle babana gelecek! Gelmiyorsa bunun adı evlilik değil, hayat arkadşlığı değil. Siz yanlış bi evlililik yapmıssınız sorununuz öneriyle çözülecek gibi değil.Keşke izin verse ailem de şehir dışında ona da izin vermiyor
Ailem arkamda durmuyor ilk ayrılmamdan sonra çalışıyordum bu eşime güvendim işimden çıktım kızımı da bu duruma sürükledim tekrar bir boşanma yaşasam kızım da tekrar yıkılıcakGünaydın.
Neden bile bile bu kadar zor bir evlilik seçtiniz?
Bu zorluklara dayanma sebebiniz nedir şu anda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?