Boşandıktan sonra çocuklar problem oluyor...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sadece ayda bir hafta sonu da olda bana ayırsın evizmize bir insan gelsin istiyorum hafta içi kimsyle görüşmüyor hafa sonu çocuklar benim neden bir hayatım olamıyor aylardır annemi babamı bile göremiyorum

Bunlari konu açarken yazsanız olmaz mı?

velayeti eşiniz alamıyor sanırım rahatsızlığı sebebi ile...
daha yakına taşınsanız?

Sende ama çok bilmişsin yok biliyodun bilmem ne bilerek evlendi diye herşeyine amennamı diyecek adam demekki duracağı yeri bilmiyor endişelerinde haklı

Hakkınız var tabiki. Her hafta sonu değilde iki haftada bir tüm haftasonu olabilir.
Çocuklar içinde daha sağlıklı...yani bir haftasonunu anneleriyle geçirirler diğer haftasonunu full babayla. Böylece kaliteli geçirilmiş zaman artar ve sizde hayatinizi daha düzgün yönetebilirsiniz. Çocuklar kaç yaşında??

yabancı bir erkek sizin kızınıza baba olamaz,olmamalı da.daha da önemlisi de siz bir babanın çocukları ile görüşmesini engellememelisiniz.evlenirken çocukları olduğunu biliyordunuz değil mi?
Derdim görüşmesi değil ki bir hafta sonu da bana ayırsın bizim de evimize misafir gelsin biz de birileri ile görüşelim benim de ailem şehir dışında beni tek yollamıyor aylardır görmüyorum çocukların babalarını görmeye hakkı var kabul ama benim de ailemi görmeye hakkım yok mu?

İşte benim de tam istediğim bu ama eşim asla kabul etmiyor

Bu ne biçim bir iş?
Eşiniz bu durumdan memnunsa yapacak bir şey yok aslında.
Yani ondan olmasa da eşiniz benimsemiş ilk çocuğunu. Evlatlık veya değil insan çocuğu için o yolu teper. Ben eşinize hakveriyorum. Ne güzel ilgili bir baba.
Çok yoruluyorsanız siz gitmeyin.

Kızınız için zor bir durum. Siz daha fazla ilgilenin yalnızlık hissetmesin. Sürekli kavga etmenin alemi yok..

çok zor bir seçim olmuş
ille çocuklu bir erkekle evlendiniz diye her şeyi çekmeniz de gerekmiyor ki, ben buradaki yorumları anlamıyorum gerçekten? hiçbir şey deme hakkınız yok sanırım eğer çocuklu biriyle evleniyorsanız.
Neyse bence çocuklara daha yakın bir yere yerleşilebilir. eşiniz çocuğu alıp mesela haftasonu hem cumartesi hem pazar sizde kalabilir. Zaten yazın komple sizinle değil mi? Buna uygun bir program yapmanız lazım. Biraz eşinize iş düşüyor bu durumda ama eşiniz de ayrı havalarda. Eski karısında mı aklı kalmış anlamadım ki, hiç hoşlanmadım bu durumdan. Ben olsam 3 saat için çocuğumu göreceğime cumadan alırım pazara kadar bende kalır, hem özlem gideririrm adam gibi hem de karımla beraber gezerim ailecek.

Ben sadece ayda bir hafta sonu da olda bana ayırsın evizmize bir insan gelsin istiyorum hafta içi kimsyle görüşmüyor hafa sonu çocuklar benim neden bir hayatım olamıyor aylardır annemi babamı bile göremiyorum
Tamam çok güzel. "Ben her haftasonumu oraya gitmeye vakit ayıramıyorum,işimin olduğu zamanlar sen yalnız git ben de kendime kızıma anne babama vakit ayırayım" diyebilirsin

kocanız diğer çocuğu kabullenmiş ve öz çocuğu ile kardeş gibi büyümüşler.
bu durumda kardeşleri ayırmak olmaz.

eğer diğer çocuğun esas babasının davası sonuçlanırsa, siz de dava açıp diğer çocuğun velayetini talep edin.

tabi çocuk size yük olarak gelmeyecekse..

Günaydın.
Neden bile bile bu kadar zor bir evlilik seçtiniz?
Bu zorluklara dayanma sebebiniz nedir şu anda?

Çocuk asla bana yük gelmez ama eski eşi bunu kabul etmez 12 senedir kızın babası ile mahkemelik mahkeme kararı olmasına rağmen kızı babasına göstermiyor yoksa başımın üzerinde yeri var

Ben ne okudum

Keşke izin verse ailem de şehir dışında ona da izin vermiyor
Yalnız yolculuk etmene mi izin vermiyor? O zaman sen nasıl onla gidiyosan o da senle babana gelecek! Gelmiyorsa bunun adı evlilik değil, hayat arkadşlığı değil. Siz yanlış bi evlililik yapmıssınız sorununuz öneriyle çözülecek gibi değil.

Günaydın.
Neden bile bile bu kadar zor bir evlilik seçtiniz?
Bu zorluklara dayanma sebebiniz nedir şu anda?
Ailem arkamda durmuyor ilk ayrılmamdan sonra çalışıyordum bu eşime güvendim işimden çıktım kızımı da bu duruma sürükledim tekrar bir boşanma yaşasam kızım da tekrar yıkılıcak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…