- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi Mihrimah_istanbul
-
Niye kadın biliyordu çocuğu olduğunu da erkek bilmiyor muydu kadının da bir çocuğu var.
Sorumluluksa sorumluluk , erkekte onun maddi manevi sorumluluğunu almayı kabul ediyor ki o çocuklu kadınla evleniyor.
Basliga istinaden soyluyorum , bosandiktan sonra cocuklar problem olmuyor , cocukla evlilik de problem degil
Problem yanlis evlilik yapmis olmaniz , konuyu ve birkac sayfa yorumunuzu okudum savah sabah sinirlerim bozuldu
Evlenmeseydiniz , niye evlendiniz , niye yani , neden cocugunuza ve kendinize bu hayati reva goruyorsunuz?
Birde bosandiktan sonra cocukla olmuyormus bilmemne , gayet de guzel oluyor , abuk sabuk adamlarla evlenip cocuklara laf atmayin
Elbette erkek de biliyordu. Zaten o evde birlikte yaşıyorlar yani maddi olarak babalık yapıyor. Ancak kendi çocuklarına davrandığı gibi davranamayabilir.Konu sahibi de aynı şekilde eşinin çocuklarına kendi evladına davrandığı gibi davranmayabilir. Her iki taraf da bilerek böylesi bir evliliği tercih etmiş. Kolay olduğunu söylemiyorum. Ama başından belliymiş bazı şeyler.
Tek trenle yada otobüsle gitse eski eşi onu araba ile oradan alıcak ve bütün günü beraber geçirecekler tamam hadi kıskançlık yapmayıp buna eyvallah diyeyim ertesi gün gelip dün çok yoruldum hafta içi olduğu gibi pazar gününü de tv karşısında geçicerek bizim kapımızdan içeri kimse girmeyecek iki yıldır olduğu gibi ben çocukları görmesin demiyorum ayda bir kere de benim aileme gidelim yada bizim evimizee biri gelsin ankara haricinde bir yere çıkıp nefes alalım eşimin işi dolayısı ile tamamen yabancı bir şehirdeyim kimseyi tanımıyorum ilçe de tek nir gün bir kursa gidiyorum devamlı evdeyim evlilik bu mudur bana ailemin yanına bile gitmeyen eşimin bir hafta sonunu çok görmesi normalmidirBir baba çocuğuyla vakit geçirmek için çok daha uzun yolculuklar yapabilir, ona karşı sorumluluğu var . Yapmak zorunda.
Kızınızın eşinzi babası gibi görmesi ve diğer çocuklara daha fazla ilgi göstermesine üzülmesi tabi o küçük çocuk açısından çok üzücü ama malesef ki hayatın gerçeği. O eşinizin evladı ve yeri tabiki apayrıdır . Hem de haftada bir görüyor tabiki gününü ona ayırcak.
Siz eşinizi eski eşten kıskanıyorsunuz ve kıskançlık nedeniyle taa oralara onunla gidiyorsunuz,gerek olmadığı halde. Sonra da çok uzak değil mi diyorsunuz.
Bence gitmemelisiniz. Gidip çocuğunu görüp gelebilir siz de o günü tamamen kızınıza ayırın. Daha iyi olmaz mı? (Araba kullanamasa da başka bi şekilde gidebilir. Siz olmasanız çocğuna gitmeyecek mi?)
Siz başından ayrıldığınız an sizi aldatacakmış gibi hissederek kendinizi boğuyorsunuz sanırım
Çocuklardan biri kendi çocuğu değil .
Tek trenle yada otobüsle gitse eski eşi onu araba ile oradan alıcak ve bütün günü beraber geçirecekler tamam hadi kıskançlık yapmayıp buna eyvallah diyeyim ertesi gün gelip dün çok yoruldum hafta içi olduğu gibi pazar gününü de tv karşısında geçicerek bizim kapımızdan içeri kimse girmeyecek iki yıldır olduğu gibi ben çocukları görmesin demiyorum ayda bir kere de benim aileme gidelim yada bizim evimizee biri gelsin ankara haricinde bir yere çıkıp nefes alalım eşimin işi dolayısı ile tamamen yabancı bir şehirdeyim kimseyi tanımıyorum ilçe de tek nir gün bir kursa gidiyorum devamlı evdeyim evlilik bu mudur bana ailemin yanına bile gitmeyen eşimin bir hafta sonunu çok görmesi normalmidir
Normal değil,ben de size bunu söylüyorum. Ya sizin arada bir ailenize gitmenize izin verecek,yalnz gitmenizi tercih etmiyorsa kendi de gelecek beraber gideceksiniz. Ama eşiniz bu isteklerinizi yerine getirmiyor . Siz bu konuda ne yapmayı düşünüyosunuz?Tek trenle yada otobüsle gitse eski eşi onu araba ile oradan alıcak ve bütün günü beraber geçirecekler tamam hadi kıskançlık yapmayıp buna eyvallah diyeyim ertesi gün gelip dün çok yoruldum hafta içi olduğu gibi pazar gününü de tv karşısında geçicerek bizim kapımızdan içeri kimse girmeyecek iki yıldır olduğu gibi ben çocukları görmesin demiyorum ayda bir kere de benim aileme gidelim yada bizim evimizee biri gelsin ankara haricinde bir yere çıkıp nefes alalım eşimin işi dolayısı ile tamamen yabancı bir şehirdeyim kimseyi tanımıyorum ilçe de tek nir gün bir kursa gidiyorum devamlı evdeyim evlilik bu mudur bana ailemin yanına bile gitmeyen eşimin bir hafta sonunu çok görmesi normalmidir
adamın hayat felaket karışıkmış zatenEşim bipolar hastası ,eski eşi bu durumu fazlası ile kullanmış ilk evlendiklerinde elimi aldatmış boşanmış sonra kübada hamile kalmış çocuğu doğurup gelmiş eşimin karar verme yeteneği doğru olmadığı bir zaman da eşimden imza alıp vekalet almış ve tekrar eşimle evlenip çocuğu da eşimin üzerine evlatlık yapmış gerçek baba ile mahkemelikler geçen sene baba haberlere bile çıktı kanal D de sonra aralarında evlilik ilişkisi olmamasına rağmen eşimi zorla götürüp ikinciyi de tüp bebek yaptırmış sonra ikinci evliliklerinde de eşimi aldatıp yüksek meblada borç ile kapıya koymuş o yüzden bir çocuk aslında eşimin değil
İşe geri dön. Skandal bir adamla evlisin.Ailem arkamda durmuyor ilk ayrılmamdan sonra çalışıyordum bu eşime güvendim işimden çıktım kızımı da bu duruma sürükledim tekrar bir boşanma yaşasam kızım da tekrar yıkılıcak
soruldu hep size illaki sorulmuşturBen sadece ayda bir hafta sonu da olda bana ayırsın evizmize bir insan gelsin istiyorum hafta içi kimsyle görüşmüyor hafa sonu çocuklar benim neden bir hayatım olamıyor aylardır annemi babamı bile göremiyorum
ilk mesajınızda böyle açıklayıcı olsaydınız keşkeDerdim görüşmesi değil ki bir hafta sonu da bana ayırsın bizim de evimize misafir gelsin biz de birileri ile görüşelim benim de ailem şehir dışında beni tek yollamıyor aylardır görmüyorum çocukların babalarını görmeye hakkı var kabul ama benim de ailemi görmeye hakkım yok mu?
Eşim araba kullanamıyor
Hem sınır koymuyor hem de eşim araba kullanamıyor ben götürüp getiriyorum çocuklarla ilgilensin şikayetim o değil bizim hiç hayatımız kalmıyor evli bir çift olarak benim de bir hafta sonu dahi olsa evime misafir çağırma yada benim ailem de şehir dışında benim de bir hafta sonu onları görmeye hakkım yok mu
Yine de o dediğiniz olaylar kandırılarak yapılacak şeyler değil klasik erkek ailesi yine eski geline b.k atıyor ..Hele de tüp bebek kesinlikle istemeden yapılamaz neyse dediğim gibi kızınız için üzüldüm ama illaki öz baba gibi ilgilenmez yani ...Bipolar durumu kişiden kişiye ilaç kullanıp kullanmamaya göre değişiklik gösterir.Artı eşimin çektiklerini bana kendisi ve ailesi anlattı kayınpederim de çocuk eşimin üzerinden silinsin diye uğraşıyor . Eski eşi ile görüşmesine başta ben ses etmedim hatta çocukalrın doğum günlerine bende eşim ile birlikte katıldım fakat resmen benim yanımda devamlı eşime asıldı devamlı hayatım birtanem gibi hitaplar ile hitap etmeye devam ediyordu eşime mesafe koy dediğim de çocukları göstermez diyor hafta sonları onların evinde kalmıyoruz diye eşimin ailesine telefon açmışlar eşimin ailesi hafta sonları geliyorlar onlarda evli değince 10 sayfa mektup yollamışlar benim çocuklar ile yada önceden eşime yaptıkları ile derdim yok tek derdim ayda bir hafta sonunu da bana ayırması
Neden evlendiniz madem biliyordunuz eşinizin hastalığını, çocukları olduğunu,onlarla görüşmesi gerektiğini? Eşiniz evliliğini bitirdi diye çocuklarından ayrılmıyor ve bir babanın yapması gerekeni yapıyor.sizin kızınıza çok üzüldüm neden bir başkasına baba demek zorunda kaldı çok üzücü.keske sizin kızınızın babası da kendi kızını düşünseydi.araba kullanamiyor ben götürüyorum diyorsunuz otobüsle,trenle gitsin diyeceğim o zamanda eski eş sorununu dile getiriyorsunuz.malesef düzeniniz bu şekilde devam etmek zorunda.eger yapamıyorum, ailemle görüşemiyorum, eşim bizimle vakit geçirmiyor diye bunaldıysanız boşanacaksınız o zaman.cunku bu hep böyle olacak ya da siz de ankaraya taşının yol sıkıntısı olmasın.Ben sadece ayda bir hafta sonu da olda bana ayırsın evizmize bir insan gelsin istiyorum hafta içi kimsyle görüşmüyor hafa sonu çocuklar benim neden bir hayatım olamıyor aylardır annemi babamı bile göremiyorum
Bunları konuşmadiniz mi evlenirken.yani spora gidiyor olsa üyelik yenikenesin diyeceğim ama adam çocuklarını görmeye gidiyor onlar kalmaya geliyor vs.sadece bosanirsaniz değişir durumKonu
Tmm görüşsün peki 2 yılda bir kere benim evime misafir çağırma hakkım olmasın mı benim ailem de şehir dışında beni yalnız yollamıyor benim de bir hafta sonu anneme gidelim deme hakkım olmasın mı hastalanma hakkım bile yok apar topar aneliyata aldılar beni eşim hafta içi olsaydın çocukalara gidemiyecez dedi bu denli olması normal mi
Esiniz sınırlarını bilmiyor demek ki,izin veriyor ki o da canim hayatimdiyordur. Maasinin yarisini vermesinde sorun yok ama boyle olacagini bile bile neden evlendi sizinle,ya da siz neden evlendiniz? Cocuk olunca akan sular durur,dusunun siz simdi ayrilsaniz eski esinizin maasinin yarisini almaz misiniz veya cocugunuzla onun evinde oturmaz miydiniz? Ah kuzum yazik sana bana bisey verme cocuguna verme git yeniden evlen mi derdiniz?Siz öyle davranabilirsiniz sınırlarınızı bilirsiniz ama bizim durum farklı eski eşi iki kere aldatmasına rağmen şu an eşime canım hayatım diye bile mesaj atabiliyor maaşıyarısını onlara veriyor biz kirada oturuyoruz onlar eşimin evinde oturuyor bunlara lafım yok tek lafım bir hafta sonunu da bana ayırsın ben de evime bir misafir çağıra bileyim hastalanınca bile hasta hasta gitmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?