- 17 Mayıs 2018
- 45
- 33
- 38
- 41
- Konu Sahibi Mihrimah_istanbul
-
Eşim bipolar hastası ,eski eşi bu durumu fazlası ile kullanmış ilk evlendiklerinde elimi aldatmış boşanmış sonra kübada hamile kalmış çocuğu doğurup gelmiş eşimin karar verme yeteneği doğru olmadığı bir zaman da eşimden imza alıp vekalet almış ve tekrar eşimle evlenip çocuğu da eşimin üzerine evlatlık yapmış gerçek baba ile mahkemelikler geçen sene baba haberlere bile çıktı kanal D de sonra aralarında evlilik ilişkisi olmamasına rağmen eşimi zorla götürüp ikinciyi de tüp bebek yaptırmış sonra ikinci evliliklerinde de eşimi aldatıp yüksek meblada borç ile kapıya koymuş o yüzden bir çocuk aslında eşimin değilŞu kısmı anlayamadım. Eşinizin eski evliliğinden 1, sizden 1 olarak 2 çocuğu mu var?
Kendinin deyince tuhaf bir anlam çıkıyor. Eski evliliğinden de olsa çocuk onun çocuğu sonuçta.
Çocuğu için çekiversin o kadar yolu incileri dökülmez.
Evlenirken nasılsa ilgilenmez diye mi düşündünüz?
Eski eşi hala evli gibi davranıyorsa eşiniz set çeksin "sen nereye?" diye. Ayrıca ayrılsalar da çocukları var onun için biraraya gelmeleri çok normal..
Eşim bipolar hastası ,eski eşi bu durumu fazlası ile kullanmış ilk evlendiklerinde elimi aldatmış boşanmış sonra kübada hamile kalmış çocuğu doğurup gelmiş eşimin karar verme yeteneği doğru olmadığı bir zaman da eşimden imza alıp vekalet almış ve tekrar eşimle evlenip çocuğu da eşimin üzerine evlatlık yapmış gerçek baba ile mahkemelikler geçen sene baba haberlere bile çıktı kanal D de sonra aralarında evlilik ilişkisi olmamasına rağmen eşimi zorla götürüp ikinciyi de tüp bebek yaptırmış sonra ikinci evliliklerinde de eşimi aldatıp yüksek meblada borç ile kapıya koymuş o yüzden bir çocuk aslında eşimin değil
Hem sınır koymuyor hem de eşim araba kullanamıyor ben götürüp getiriyorum çocuklarla ilgilensin şikayetim o değil bizim hiç hayatımız kalmıyor evli bir çift olarak benim de bir hafta sonu dahi olsa evime misafir çağırma yada benim ailem de şehir dışında benim de bir hafta sonu onları görmeye hakkım yok muBence eşinizin çocuklarıyla bu kadar ilgilenmesi çok güzel.
Aksine mutlu olmanız lazım ben iyi bir babayla evlendim diye resmen sikayet etmissiniz adami.
Zaten çocuklarıyla sadece haftada bigun ilgileniyor kalan 5 6 gün kızınızla birlikte.
Kızınızın bu durumu kabullenmesi lazım sizinde tabi.
Rahat edemiyorsanız siz gitmeyin eşinizin eski eşine sınır koyması lazım o konuda hak verdim ama size.
Siz öyle davranabilirsiniz sınırlarınızı bilirsiniz ama bizim durum farklı eski eşi iki kere aldatmasına rağmen şu an eşime canım hayatım diye bile mesaj atabiliyor maaşının yarısını onlara veriyor biz kirada oturuyoruz onlar eşimin evinde oturuyor bunlara lafım yok tek lafım bir hafta sonunu da bana ayırsın ben de evime bir misafir çağıra bileyim hastalanınca bile hasta hasta gitmeyelimEsinizin davranislarinda bir anormallik goremedim ben. Siz gitmek zorunda degilsiniz,onlar artik kari koca olmasalar da ortak cocuklari var,beraber disari cikmalari da normal. Her beraber disari ciktigimiza kocamiz gibi davranmis olmuyoruz abartmayin
Tabikide var. Eşiniz araba kullanamıyorsa bırakın gitmenin yolunu kendi bulsun. Sizde ailenize gidin.benim ailem de şehir dışında benim de bir hafta sonu onları görmeye hakkım yok mu
Tmm görüşsün peki 2 yılda bir kere benim evime misafir çağırma hakkım olmasın mı benim ailem de şehir dışında beni yalnız yollamıyor benim de bir hafta sonu anneme gidelim deme hakkım olmasın mı hastalanma hakkım bile yok apar topar aneliyata aldılar beni eşim hafta içi olsaydın çocukalara gidemiyecez dedi bu denli olması normal miyabancı bir erkek sizin kızınıza baba olamaz,olmamalı da.daha da önemlisi de siz bir babanın çocukları ile görüşmesini engellememelisiniz.evlenirken çocukları olduğunu biliyordunuz değil mi?
Göndermiyor ki benitek bir yere yaz tatilinde hafta içi 5 gün gideyim diyorum ona bile izin vermiyorTabikide var. Eşiniz araba kullanamıyorsa bırakın gitmenin yolunu kendi bulsun. Sizde ailenize gidin.
Sırf eski eşle yalnız kalmasın diye kendi hayatınızdan vazgeçmeyin. Bile bile evlenmişsiniz sonuçta.
Ortak çocuklar olduğu sürece ömür boyu görüşmeye devam edecekler. Bazı eski eşler bu durumu kullanıyor maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?