Boşandıktan sonra çocuklar problem oluyor...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailem arkamda durmuyor ilk ayrılmamdan sonra çalışıyordum bu eşime güvendim işimden çıktım kızımı da bu duruma sürükledim tekrar bir boşanma yaşasam kızım da tekrar yıkılıcak
Eee kızınız zaten mutlu değil ki.
Yeniden işe girip kendinizi bu anlamsız işten kurtarın bence.

Çocuk asla bana yük gelmez ama eski eşi bunu kabul etmez 12 senedir kızın babası ile mahkemelik mahkeme kararı olmasına rağmen kızı babasına göstermiyor yoksa başımın üzerinde yeri var

hiç anlamadım sizi bunları bile bile mi evlendiniz?
bu adama çok mu aşıktınız ki bu kadar çetrefilli bir hayatı kabullendiniz?

adam bipolar, eski eş ve çocuklar ile garip ilişkileri var, davaları var, eski eşin garip davranışlarına izin veren bir yapısı var...
hadi kendiniz tamam da, sizin bir de kızınız.
yazık değil mi onu bu karmaşaya sürüklediniz?

Sende ama çok bilmişsin yok biliyodun bilmem ne bilerek evlendi diye herşeyine amennamı diyecek adam demekki duracağı yeri bilmiyor endişelerinde haklı

Öyleyimdir ben. Eski eşiyle duracağı yeri bilmemesi başka konu, çocuklarıyla vakit geçirmek için gittiği yolu sorgulamak başka konu. Eski eşke arasındaki ilişkiyi eleştirebilir,uyarabilir. Zaten eski eş eğer nasıl davranacağını bilmeyen bir tipse konu sahibi yanında gitse de adama seviyesiz davranacaktır. Ama her ne olursa olsun ortak bir çocuk var mecbur görüşecek adam eski eşle. Bu konu sahibi için zor değil demiyorum. Ama bilerek evlenmiş neticede

Bütün bunları da kabul etmek zorunda değilsiniz bu arada. Eşiniz gitsin çocuklarına, siz de ailenizi davet edin. Siz kimsenin özel şöforü değilsiniz.

Bipolar hastalığı iki uçlu duygu durum bozukluğu yani bir dönem depresif özellikler gösterirken ,bir dönem aşırı mutlu ,coşkulu vs özellikler gösteriyor .Bir arkadaşımda vardı ve yurtta aynı odada kaldık 2 yıl karar verme yetisinin olmadığı bir anı görmedim.
Yok vekalet almış zorla üstüne yapmış kocanız DNA testi isteyip babalık iptali yapardı çok içine otursa ,vekaletle oyunla nikah kiyilmasi da komedi hayır desin madem Allah Allah öyle aklini kaybermiyir bipolar olanlar ...

Aaa birde yine kandırarak tüp bebek tedavisi yaptırdı zorla değil mi ??Tüp bebek tedavisi öyle dış çektirmek gibi 5 dk da olmuyor .Bir ton aşaması var aylarca süren .Erkekten de sperm vs alınıyor yani istemeyen en azından onu yapmaz .Kısaca eşiniz hepsini isteyerek yapmış ...

Kadının aldatması kendi karaktersizlogi tabi doğruysa ...Ama adam çocukları kendi çocuğu olarak benimsemiş ,istediği gibi vakit ayırır yapmanız gereken çocuğu olmayan birisiyle evlemmekti .

Kendi kizijiz için üzüldüm ama ona da babanız babalık yapmak zorunda yani şimdiki eşiniz kendi onun babası değil .Adam kendi çocuklarını bırakıp sizin kiziniza babalık yapamaz sadece kusura bakmayın .Tabiki o da çocuk Ilgın, sevgi bekler ama bunu kendi babası yapmalı tabi ölüm vs yoksa ...

Eski esi onlarla gidiyorsa illa duygusal bir nedenle mi acaba ? Çünkü TV de filan da görüyoruz eski esler dönem dönem çocukları için birlikte vakit geçiriyor ,birkaç saat oyle mi ?
Yok eğer kadın art niyetle yanasiyirsa o mesafeyi de eşiniz koyacak ben artık başkasıyla evliyim diye

Bu adam bütün sene sizinle mi sizinle.. Tün haftasonları haftaiçi sizinle mi geçiriyor evet. Sizin kızınızla sürekli birarada illa vakite geçiriyorlardır. Ankara'ya ne kadar aralıkla gidiyorsunuz belli değil aylarca gitmiyorsunuz belki de ve elbette gittiğinde onlarla vakit geçirecek ve tabii ki 8 saat git gel yol yapınca yorgun olacak çok doğal kaldı ki 15 tatil ve izinlerde elbette çocuklar gelecek buna karışamazsınız evlenirken biliyordunuz. Sizin eski eşinizden olan çocuğunuzla hep bir arada iken sorun yok ama tatillerde onlar gelince mi sorun oluyor? hem ne demek bende gidiyorum çünkü eski eşinden kıskanıyorum Allah aşkına kadın sevse ayrılmazdı ya da elinde tutmak için herşeyi yapardı rahatsız da etmiyormuş çocuk için görüşecekler tabii ki. Biraz anlayışlı olmanız lazım uzak olunca çok görüşmez çocuklarla sandınız sanırım 8 saat sizin git gel yol yapmanıza gerek yok gitsin kendisi görsün çocukları

Çok pasifsin biraz dişini göster. Eski karısının milletten peydahladığı bir çocuğa bile babalık yapabilen adam eşim dediği kadının kızına babalık yapmıyorsa bir sorun var demektir.
Babalık yapıyordur, sadece konu sahibi diyor ki diğer çocuklra daha çok ilgi gösteriyor, öz çocuğun olduğunu ve haftada bi gün gördüğünü düşün,gününü ona ayırman çok normal değil mi? Çocuklar konusunda eşin tutarsız bi tarafı yok. Eşin sorunu konu sahibinin hiç bi isteğini önemsememsi değer vermemesi

her haftasonu gidiyorlarmış

biz tam olarak böyle yapıyoruz hiç bir sorunumuz yok çok şükür..

bence de olay farklı
çünkü epi topu bir gün ya
yani o gün onunla ilgilenmesi kadar doğal bir şey yok. kimsenin de buna darılacağını bozulacağını düşünemiyorum, aklı başında olan insan bunu problem etmez.
sorun boşandıktan sonra çocukların problem olması değil aslında, sorun bizzat eşinizin kendisi, üzgünüm.

Ben sizi anladim suc tamamen esinizde onun cocuklari icin oraya kadar hidiyorsaniz oda yorulmayi versin arabayida siz kullaniyormussunuz zaten yorulsa bile size zaman ayirmak zorunda . Eski ese yorum yapip bamlanmak istemiyorum var oyle insanlar. Esiniz araya mesafe koyamiyorsa oda esinizin sucu ama bnim anladigim kadariyla o sizin geciremediginiz sozu o kadin esinize gecirmis ve hala gecoriyor bence esinize konusun bu koyu ihmal etmemesi gerektigini olmuyorsa ayrilin cok bunaltici bi hayat

Niye kadın biliyordu çocuğu olduğunu da erkek bilmiyor muydu kadının da bir çocuğu var.

Sorumluluksa sorumluluk , erkekte onun maddi manevi sorumluluğunu almayı kabul ediyor ki o çocuklu kadınla evleniyor.

Bence sorun eşinin çocuğunu görmesi değil, eski kadın ve hareketleri, hala bitmiş gibi olmaması.
Ve evet bu bir sorun.
Benim en yakın arkadaşım kocasının bir çocuğu oldugunu bılerek evlendı, ıkısı bır cocuk daha yaptılar.
Adam sonra eski karısının cilveli mesajlarıyla arkadasımdan bosandı eskı karısına gıttı.
Bır yol bulmalısınız.

Siz gitmeyin cocuklar babalariyla basbasa kalmak isteyebilir yabanci birini istemeyebilirler zaten siz de gitmek istemiyosunuz ama o baba olarak gidecek evlenirken habere mabere ciktigini biliyoduniz kabul etmis oldunuz evlenmekle o zaman dusunmeliydiniz

Bipolar durumu kişiden kişiye ilaç kullanıp kullanmamaya göre değişiklik gösterir.Artı eşimin çektiklerini bana kendisi ve ailesi anlattı kayınpederim de çocuk eşimin üzerinden silinsin diye uğraşıyor . Eski eşi ile görüşmesine başta ben ses etmedim hatta çocukalrın doğum günlerine bende eşim ile birlikte katıldım fakat resmen benim yanımda devamlı eşime asıldı devamlı hayatım birtanem gibi hitaplar ile hitap etmeye devam ediyordu eşime mesafe koy dediğim de çocukları göstermez diyor hafta sonları onların evinde kalmıyoruz diye eşimin ailesine telefon açmışlar eşimin ailesi hafta sonları geliyorlar onlarda evli değince 10 sayfa mektup yollamışlar benim çocuklar ile yada önceden eşime yaptıkları ile derdim yok tek derdim ayda bir hafta sonunu da bana ayırması

Basliga istinaden soyluyorum , bosandiktan sonra cocuklar problem olmuyor , cocukla evlilik de problem degil
Problem yanlis evlilik yapmis olmaniz , konuyu ve birkac sayfa yorumunuzu okudum savah sabah sinirlerim bozuldu
Evlenmeseydiniz , niye evlendiniz , niye yani , neden cocugunuza ve kendinize bu hayati reva goruyorsunuz?
Birde bosandiktan sonra cocukla olmuyormus bilmemne , gayet de guzel oluyor , abuk sabuk adamlarla evlenip cocuklara laf atmayin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…