- 16 Eylül 2017
- 7.738
- 14.008
- 248
- 29
- Konu Sahibi mavilimonata
-
Evet iş az ama inanın aradıktan sonra bulursunuz kariyer net gibi sitelere fotoğraflı cv girin. Büyükşehir de olmak avantaj bazı firmaların servisi de oluyor. Birikmisiniz de varmış, annenizin evinde yaşarsiniz. Geçiş döneminde düşünün kendinizi. Daha sonra düzlüğr çıkarsinizİş aramadım, duyumlarım bu yönde.
stant hostesliği, kafede bulaşıkçılık, garsonluk çok yaptım; yine yaparım gocunmam yalnızca iş bulamamak konusunda endişeleniyorum herkesin söylemi piyasada iş olmadığı konusunda zira.
Bir gün otobüste giderken en arka koltukta oturuyordum. Bir bayanın yanına oturdum. Sohbete başladık. Benim yaşlarımdaydı.. Eşinden boşanmış olduğunu ve çok pişman olduğunu söyledi bana... Ben de mutsuz olduğumu anlattım, kv görümce elti vs. sorunlarımı...Amin çok teşekkür ederim..
Evet yürümeyeceği belliydi aslında hep. okulum bitsin, kpss'ye gireyim belki farklı olur diye düşünüyordum bu yıl ki sınava hazırlanamadım 2022'yi düşünüyordum ancak şu durumda artık bu evde yaşamam pek mümkün görünmüyor..
Yanlış konuya yazmışsınızBi arkadaşım İngiltere de bebek bakıcısı olarak gitti. Dil yol iz bilmiyodu. Bi ajans işi ayarlardı Gitti. Ben cesaret edemezdim aslında. 15 yılı Oldu. Devlet ona Güzel bi ev vermiş. 2000sterlin maaş alıyorum dedi. Dil kursunda lisan da öğrenmiş . Türkiye’den de kendine 3 ev almış ordaki kazancıyla .
Bende 20 senelik sigorta hizmet sürem bu sene dolacak diye seviniyorum . Yine de devlet bana emekli maaşımı vermeyecek yaşlılığımı görürsem üç kuruş alırım yine de geçinmek zor emekli maaşıyla. Of adaletsiz dünya
Yok nafaka için demedim, eşyaları ona bırakıp parasını almam konusunda dedim.
Nafaka hiç yoktu aklımda ama düşüneceğim ancak şuan yaşadığım evi terkedersem(eşyalarını topla annenler gelsin demişti dün) nafaka hakkım düşer mi?
Seviyorsan başka çözüm yollarına bak. O da seni seviyorsa tabii... Yorgunluk geçiyor inan bana. Hep benzer durumlar yaşıyoruz inanki böyle evlilikler...Elbette seviyorum, sevdiğim için hep düzeltmeye çalıştım ancak sevgim de yoruldu artık.
Çok gencmissin yeni bir meslek edinebilirsin güzellik sektörünü düsunürsen veya moda ,takı imalati gibi...Günaydın Kk, direk konuya girmek istiyorum çünkü çok mutsuzum..
Yaklaşık iki yıllık bir evliliğim var. Düğüne 10 gün kala dahi kv yüzünden ayrılma kararı almıştık(keşke o zaman bitseymiş.), evliliğimiz sürecinde de boşanma kararı aldığımız olmuştu (4-5) olmuştur sanırım.
Çok detaya girmek istemiyorum ancak özetlemem gerekirse; her defasında bir şekilde ortalık karıştıran,iftira atıp söylemediğim şeyleri eşime "senin karın bana bağırdı, kötü konuştu" diye anlatan(eşim hep inanır.), tatildeyken bile günde 4-5 kere oğlunu arayan, her şeye karışan bir kv; söz konusu annesi olduğunda eşi olduğumu unutup dış kapının mandalıymışım gibi davranan ve herr şeye rağmen annesini pohpohlamamı isteyen bir eş. Dün yine tartıştık; bizden olmaz, eşyalarını topla gibi söylemlerde bulundu.
Bu defa ben de ciddiyim sanırım ancak ne yapacağımı bilmiyorum.. -Çocuğum yok, tedaviye başlamıştık.-
Annem ve babam ayrı babama gidemem eşiyle görüşmüyorum; annem evli bir süre onda yaşayabilirim ancak bu evden kendime ait olan mobilyalarımı götüremem evleri küçük.
24 yaşındayım çalışmıyorum, satış danışmanlığı tecrübem var ancak şuan piyasada malum iş yok çalışsam bile büyükşehirde yaşıyorum maaşım geçinmeme yetmez ayrı eve çıksam.
40-45 bin lira kadar altınım var düğünden onları alabileceğimi söyledi eşim, onları alıp bankaya atacağım. Şuan gözüm korkmuş durumda, ne yapacağımı bilmiyorum.
Mesleği olmayıp boşanan varsa aranızda, tecrübelerini benimle paylaşabilir mi?
Ne yapmam lazım? Nereden başlarım, nasıl yaparım?
Yok yanlış değil, “tek başıma nasıl ayaklarımın üstünde dururum” konusuna belki örnek olur dedim. Arkadaşım da ayni sebeplerle sıfır bir hayata başladıYanlış konuya yazmışsınız
Bir gün otobüste giderken en arka koltukta oturuyordum. Bir bayanın yanına oturdum. Sohbete başladık. Benim yaşlarımdaydı.. Eşinden boşanmış olduğunu ve çok pişman olduğunu söyledi bana... Ben de mutsuz olduğumu anlattım, kv görümce elti vs. sorunlarımı...
Keşke kapımı kapatıp eşimle keyfime baksaydım öyle pişmanım ki şimdi dedi. Tabii herkes bir olmaz... Bunun için de baya bi sabırlı filan olmak gerekiyor. Ben yapabiliyor muyum, hayır. Ama üzücü bir durum...
Çok gencmissin yeni bir meslek edinebilirsin güzellik sektörünü düsunürsen veya moda ,takı imalati gibi...
Bir gün otobüste giderken en arka koltukta oturuyordum. Bir bayanın yanına oturdum. Sohbete başladık. Benim yaşlarımdaydı.. Eşinden boşanmış olduğunu ve çok pişman olduğunu söyledi bana... Ben de mutsuz olduğumu anlattım, kv görümce elti vs. sorunlarımı...
Keşke kapımı kapatıp eşimle keyfime baksaydım öyle pişmanım ki şimdi dedi. Tabii herkes bir olmaz... Bunun için de baya bi sabırlı filan olmak gerekiyor. Ben yapabiliyor muyum, hayır. Ama üzücü bir durum...
Burada problem kv görümce değil göbek bağı kesilmemiş eş.Kaynana,görümce 3.kişiler yüzünden asla yuvamı dağıtmam,zaten anlamıyorum kızlar çekirdek aile dışında kalan kişiler yüzünden nasıl bitirme kararı alıyorsunuz,eşimle sorunum yoksa ve seviyorsam inadına direnirim.
Yok yanlış değil, “tek başıma nasıl ayaklarımın üstünde dururum” konusuna belki örnek olur dedim. Arkadaşım da ayni sebeplerle sıfır bir hayata başladı
Pandacım kocası leş gelısmemıs ergenin teki zaten, soylenen her yalanı dogru kabul edip karısını ezen dıs kapı mandalı muamelesı yapan biri. Burda sorun kaynana degıl zaten, leş karakterli kocası. Oyle degıl mı?Kaynana,görümce 3.kişiler yüzünden asla yuvamı dağıtmam,zaten anlamıyorum kızlar çekirdek aile dışında kalan kişiler yüzünden nasıl bitirme kararı alıyorsunuz,eşimle sorunum yoksa ve seviyorsam inadına direnirim.
Zaten eşin de sorun yoksa dedim ama eski konularını bilmiyorum arkadaşınPandacım kocası leş gelısmemıs ergenin teki zaten, soylenen her yalanı dogru kabul edip karısını ezen dıs kapı mandalı muamelesı yapan biri. Burda sorun kaynana degıl zaten, leş karakterli kocası. Oyle degıl mı?
Neden engellemeye çalışıyorsun ki, eşinden önce.aç sen söyle.İşte ben bunu öğretemiyorum, çünkü adam bunu reddediyor.
ona göre, haftada bir gün yaptığımız keyif kahvaltısında sofraya oturur oturmaz arayan annesiyle kahvaltı bitimine kadar konuşmak normal.
ona göre annesinin yalanını ortaya çıkarttığımda, annesi haksız olmuş sayılmıyor.
ona göre alacağı şeyleri annesine sorması, tatildeyken dahi günde 3-4 kere konuşmaları çook normal.
"ben böyleyim" diyor. Öğrenmeyi reddeden birine napabilirim ki? alttan aldım, üstten koydum ancak bu noktaya gelebildik.
Ya o dediğinizi herkes yapamaz ki. Ben bile vazgeçiyorum ara ara. Baş etmek kolaymı? Nasıl direniceksin. Heleki kocası anasını tutuyosa cok zor cooookKaynana,görümce 3.kişiler yüzünden asla yuvamı dağıtmam,zaten anlamıyorum kızlar çekirdek aile dışında kalan kişiler yüzünden nasıl bitirme kararı alıyorsunuz,eşimle sorunum yoksa ve seviyorsam inadına direnirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?