Boşandıktan sonra hayat

Evet iş az ama inanın aradıktan sonra bulursunuz kariyer net gibi sitelere fotoğraflı cv girin. Büyükşehir de olmak avantaj bazı firmaların servisi de oluyor. Birikmisiniz de varmış, annenizin evinde yaşarsiniz. Geçiş döneminde düşünün kendinizi. Daha sonra düzlüğr çıkarsiniz

Bir gün otobüste giderken en arka koltukta oturuyordum. Bir bayanın yanına oturdum. Sohbete başladık. Benim yaşlarımdaydı.. Eşinden boşanmış olduğunu ve çok pişman olduğunu söyledi bana... Ben de mutsuz olduğumu anlattım, kv görümce elti vs. sorunlarımı...

Keşke kapımı kapatıp eşimle keyfime baksaydım öyle pişmanım ki şimdi dedi. Tabii herkes bir olmaz... Bunun için de baya bi sabırlı filan olmak gerekiyor. Ben yapabiliyor muyum, hayır. Ama üzücü bir durum...

Yanlış konuya yazmışsınız

Türkiyede yasal durumu bilmiyorum acikcasi. Kendiniz giderseniz kovdugunu ispat edemezsiniz belki de. Arkadaslar yasal durumu daha iyi bilir, ama sahsen polisi cagrir ve evden gönderildiginizi kayit ettiririm. Iyi bir avukat tutun kendinize. Size yok yerden bunu yasatanlara da maddi konularda acimayin. Madem düzeninizi yok ediyorlar bunun en azindan maddi tarafini telafi etsin

eşyalarını topla 1+1 yada 1+0 ev bul. altınları boz evi tut. parayı günlük faize yatır. iş ara iş aryana kadar günlük faizden azar azar ihtiyaçlarını karşıla...
kendine güven
bu kdr basit

Elbette seviyorum, sevdiğim için hep düzeltmeye çalıştım ancak sevgim de yoruldu artık.
Seviyorsan başka çözüm yollarına bak. O da seni seviyorsa tabii... Yorgunluk geçiyor inan bana. Hep benzer durumlar yaşıyoruz inanki böyle evlilikler...

Çok gencmissin yeni bir meslek edinebilirsin güzellik sektörünü düsunürsen veya moda ,takı imalati gibi...

bende hep böyle düşündüm ama eşim aşırı bağlı.
Mesela geçen gün ikimizi ilgilendiren mutlu bir haber aldık. Daha bana sarılmadan “annem çok sevinecek” dedi. Kapı yok ki kapatayım..

Çok gencmissin yeni bir meslek edinebilirsin güzellik sektörünü düsunürsen veya moda ,takı imalati gibi...

şuan iki bölüm okuyorum. Sertifikalarım var, elbetteiş hayatına atılırım dediğin gibi yaşım çok genç ancak şuan sudan çıkmış balık gibiyim nereden başlarım nasıl olur bunlar korkutuyor beni

cesaret.. işte risk almak lazım ama sanırım cesur biri değilim ne yazık ki

Yok yanlış değil, “tek başıma nasıl ayaklarımın üstünde dururum” konusuna belki örnek olur dedim. Arkadaşım da ayni sebeplerle sıfır bir hayata başladı

bu arada işsizlik maaşı olarak 2000sterlin alıyormuş. Çalışmadan yani. Üzülmeyeyim diye fakir ruhum Türk Lirasına çevirmek istemedi :) Türkiye’de tek maaşla zor geçinmek . Hayata bir sıfır yenik başlıyoruz maalesef.

Çocuk yok tek basinasin. Nerde olsa karnını doyurursun. neden bu kadar düşünüyorsun ki.. senin yerinde olsam bir dk bile düşünmem çeker giderim.simdiden de iş aramaya başlarım.

Pandacım kocası leş gelısmemıs ergenin teki zaten, soylenen her yalanı dogru kabul edip karısını ezen dıs kapı mandalı muamelesı yapan biri. Burda sorun kaynana degıl zaten, leş karakterli kocası. Oyle degıl mı?

Benim gidecek yerim yok, bana iş bulup para biriktirine kadar zaman ver diyin. Adam evden gitsin. Elinizdeki para sizi bir süre idare eder. İş bulur çalışırsınız. Kuzenim ütü yapıp çocuklarına harçlık çıkartmısti bir ara. Evde de birşeyler yapabilirsiniz. Allah kolaylık versin.

Zaten eşin de sorun yoksa dedim ama eski konularını bilmiyorum arkadaşın

Neden engellemeye çalışıyorsun ki, eşinden önce.aç sen söyle.
Eşinin yanında annesiyle " canım annem vs vs "seklinde konuş. Eşin yokken normal.
Insanoğlu denilenin tersini yapar. Yapma dedikce daha çok yapacak. Kahvaltıda annesini ariyorsa bırak arasın. Sen güzel güzel kahvaltını yap. Gazeteni oku falan ... hayatini eşine endeksleme. Bizim Türk kadınları olarak sıkıntımız bu. Heriflere bulunmaz hint kumaşı muamelesi yapıyoruz, sonra tepemize çıkıyorlar. Hiç umursama, bir zaman sonra eşin senin tepki gösterdiğin şeylerden vazgeçecek. Handandandan ya katılıyorum. Biraz politik olacaksın.

Ya o dediğinizi herkes yapamaz ki. Ben bile vazgeçiyorum ara ara. Baş etmek kolaymı? Nasıl direniceksin. Heleki kocası anasını tutuyosa cok zor cooook

Ne kadar saçma yorumlar gelmiş yok eşini yönlendir yok bütün erkekler böyle seviyosan uğraş falan.

Ne münasebet ya bu evlilik bi tek kadınları uğraşacağı bir şey mi?

Basiretsiz herifleri anaları yetiştirememiş biz mi yetiştiricez hayret bişey.

Herif tam bir gerzek bas tekmeyi anasının dibine gitsin ayrıca tüm erkekler de böyle falan değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…