- Konu Sahibi mavilimonata
Mavilimonata yarın yorum yapacağım, bugün banlanmıştım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam bende bunu diyecektimEşyalarını toplayan niye sen oluyormuşsun? o toplasın eşyalarını. Anlaşamayan, anasından göbek bağını kesemeyen o, gitsin anasının dizinnn dibine otursun.
Canım eğer illa boşanmak istiyorsan 1- evi sen terketmeyeceksin. Evi terketti diye tutanak vs tutturur.Boşanana dek o gütsin evden. 2- nafaka alabilirsin. Onun maaşına göre belirlenşyor. 3- fakirlik tazminatı alabilirsin. Boşanınca çalışmaman nedeniyle,sanırım çalışsan bile, alınıyor. İyibir avukat bunları zaten halleder.Günaydın Kk, direk konuya girmek istiyorum çünkü çok mutsuzum..
Yaklaşık iki yıllık bir evliliğim var. Düğüne 10 gün kala dahi kv yüzünden ayrılma kararı almıştık(keşke o zaman bitseymiş.), evliliğimiz sürecinde de boşanma kararı aldığımız olmuştu (4-5) olmuştur sanırım.
Çok detaya girmek istemiyorum ancak özetlemem gerekirse; her defasında bir şekilde ortalık karıştıran,iftira atıp söylemediğim şeyleri eşime "senin karın bana bağırdı, kötü konuştu" diye anlatan(eşim hep inanır.), tatildeyken bile günde 4-5 kere oğlunu arayan, her şeye karışan bir kv; söz konusu annesi olduğunda eşi olduğumu unutup dış kapının mandalıymışım gibi davranan ve herr şeye rağmen annesini pohpohlamamı isteyen bir eş. Dün yine tartıştık; bizden olmaz, eşyalarını topla gibi söylemlerde bulundu.
Bu defa ben de ciddiyim sanırım ancak ne yapacağımı bilmiyorum.. -Çocuğum yok, tedaviye başlamıştık.-
Annem ve babam ayrı babama gidemem eşiyle görüşmüyorum; annem evli bir süre onda yaşayabilirim ancak bu evden kendime ait olan mobilyalarımı götüremem evleri küçük.
24 yaşındayım çalışmıyorum, satış danışmanlığı tecrübem var ancak şuan piyasada malum iş yok çalışsam bile büyükşehirde yaşıyorum maaşım geçinmeme yetmez ayrı eve çıksam.
40-45 bin lira kadar altınım var düğünden onları alabileceğimi söyledi eşim, onları alıp bankaya atacağım. Şuan gözüm korkmuş durumda, ne yapacağımı bilmiyorum.
Mesleği olmayıp boşanan varsa aranızda, tecrübelerini benimle paylaşabilir mi?
Ne yapmam lazım? Nereden başlarım, nasıl yaparım?
Aynen,ben,benim aileme bile bahsetmeyelim diyordum esime,ki o da bahsetmesin.Oyle oyle anladi simdi paylasmiyor bir seyimizi.Eşine annesine herşeyi yetiştirmemesi gerektiğini öğreteceksin.
Son gebeliğimde hamile olduğumu söyletmedim ben, doğumdan sonra haber verdik...
Eşyaları babanızın evine koyun görüşüyorsanız eğer bir odada bir süre tutabilir herhalde ya da ucuza depo dükkan falan var ufak küçük birşey bulursanız oraya koyun. Ama bence yani ben olsam öyle yapardım satardım hepsini sonuçta eski anılarımı hatırlatır. Sonra 2. El bişeyler alırdım ya da eşyalı bir ev tutardım. Bu arada annenizin yanında kalabilirsiniz iş bulana kadar. Bulduğunuz gibi de ayrılın annenizin yanından paranızda varmış o parayla evi tütün depozito vs. Sonra çalışır geçinirsiniz kendi kendinizeGünaydın Kk, direk konuya girmek istiyorum çünkü çok mutsuzum..
Yaklaşık iki yıllık bir evliliğim var. Düğüne 10 gün kala dahi kv yüzünden ayrılma kararı almıştık(keşke o zaman bitseymiş.), evliliğimiz sürecinde de boşanma kararı aldığımız olmuştu (4-5) olmuştur sanırım.
Çok detaya girmek istemiyorum ancak özetlemem gerekirse; her defasında bir şekilde ortalık karıştıran,iftira atıp söylemediğim şeyleri eşime "senin karın bana bağırdı, kötü konuştu" diye anlatan(eşim hep inanır.), tatildeyken bile günde 4-5 kere oğlunu arayan, her şeye karışan bir kv; söz konusu annesi olduğunda eşi olduğumu unutup dış kapının mandalıymışım gibi davranan ve herr şeye rağmen annesini pohpohlamamı isteyen bir eş. Dün yine tartıştık; bizden olmaz, eşyalarını topla gibi söylemlerde bulundu.
Bu defa ben de ciddiyim sanırım ancak ne yapacağımı bilmiyorum.. -Çocuğum yok, tedaviye başlamıştık.-
Annem ve babam ayrı babama gidemem eşiyle görüşmüyorum; annem evli bir süre onda yaşayabilirim ancak bu evden kendime ait olan mobilyalarımı götüremem evleri küçük.
24 yaşındayım çalışmıyorum, satış danışmanlığı tecrübem var ancak şuan piyasada malum iş yok çalışsam bile büyükşehirde yaşıyorum maaşım geçinmeme yetmez ayrı eve çıksam.
40-45 bin lira kadar altınım var düğünden onları alabileceğimi söyledi eşim, onları alıp bankaya atacağım. Şuan gözüm korkmuş durumda, ne yapacağımı bilmiyorum.
Mesleği olmayıp boşanan varsa aranızda, tecrübelerini benimle paylaşabilir mi?
Ne yapmam lazım? Nereden başlarım, nasıl yaparım?
Kesinlikle haklı.O ev senin hakkın.Onun hakkıda anasının kucagıEşyalarını toplayan niye sen oluyormuşsun? o toplasın eşyalarını. Anlaşamayan, anasından göbek bağını kesemeyen o, gitsin anasının dizinnn dibine otursun.
Ya kurnaz kurnaz diyip durnussun ama ben nikahlı kocama karşı sürekli hesap kitap içerisin de mi olacağım? Sana göre durum böyle ve bu durum bence çok çirkin.Sadece akıllı ve kurnaz kadın olacaksın...
Evine aldığın bulaşık sepetinden 500 km ötedeki kv nin nasıl haberi oluyor...
Burdan gördüğüm kadarıyla hata sende, yönetmeyi bilmiyorsun...
Hemen hemen tüm kv ler senin kv gibi, tüm eşler senin eşin gibi
Haklı olabilirsin bu konuda ama;Ya kurnaz kurnaz diyip durnussun ama ben nikahlı kocama karşı sürekli hesap kitap içerisin de mi olacağım? Sana göre durum böyle ve bu durum bence çok çirkin.
Sürekli Bi entrika napıyoooz abi satranç mı oynuyoruz sürekli bir hamle düşüncem. Hiç bana göre değil mesela. Ki bu kızın evliliği taktikle falan çözülmez.
Oyunla ömür geçmez ... Mücadeleyle de insanın ömrü çürür. Olmuyorsa olmuyordurHaklı olabilirsin bu konuda ama;
Kv 'deler de hep entrika yapmıyor mu?
Kv oynuyoruz satrancı aslında, oğulları ile değil...
İki kadının mücadelesi yani
Başka sorunlarda vardı muhtemelen çok Detaya girmiyim demişsiniz... Sonsuza kadar sürmüyor bazı oluşumlar aynı ömrümüz gibi.insanlar ölür sakat kalır evlenir boşanır.. Bakış bu olmalı.... Hayat ile ilgili kimse bize senet vermez yada sözünü sonsuza kadar tutmayadabilir Aile desteği ve dilerim iş bulursunuz. Evlenmeden önceki siz oluyorsunuz. Hepsi bu. Hayat bazen yeniden başlamak. Başlangıç zordur gerisi çorap söküğü gibi gelir. Herşey olacağına varır diye düşünün. İstediğiniz gibi olmasını dilerim. Sizin bakış açınız sizi etkileyen en önemli şey.. Dünyanın sonu diye düşünürseniz öyle olur... Yeni bir başlangıç kurtuldum diye düşünürseniz öyle.Balık baştan kokmuş aslında eşiniz nişanlı iken size çok mesaj vermiş ama olacağı varmış böylelerinden adam olmuyor maalesef