- 27 Kasım 2019
- 1.453
- 1.343
- 133
- Konu Sahibi Hayatbahane
-
Ayni benim dusuncelerim .bende lisansa tamamlayacam insallah okula basladim tekrar.sizde seviyorsaniz o yok hayatim bitti dediniz mi.kendinizi tek hissettiniz mi.baska ugraslar bulmaniza ragmen eksik hissettiniz mi...cok merak ediyorum xunku sizin yazdiklariniz beni anlatti da..Bende 27 yaşında boşandım çocuğum yok. Baya sıkıntılı bir evlilikti ama seviyordumda son yaptıklarına rağmen.. Son yaptığıyla (ki boşanmamızın üstünden 7 ay geçmesine rağmen hala benimle uğraşması.) beni herşeyden soğuttu. Yaşama hevesim hiçbir şeyim kalmadı. Ailemin tek çocuğuyum ailem en büyük destekçim oldu bu konuda. Bebek gibi gözümün içine bakıyorlar. Ama şu oluyor ben şimdi ne yapacağım bir daha nasıl evlenirim nasıl birine güvenirim.. Şuan kendime bi plan yaptım sınava gireceğim lisans tamamlayacağım farklı bi şehire gitmek istiyorum. Şimdilik planlarım bu yönde sonrası ne olur bende bilmiyorum. Ama ağır ve zor bir süreç. Önemli olan bişeylerle oyalanıp fazla düşünmemek galiba
İllaki hissediyor insan çünkü 7 yıl boyunca bil fiil aynı evde yaşamışsınız her sevincinizi üzüntünüzü onunla paylaşmışsınız. Bide nedense zamanla kötü hatıralar siliniyor ama güzel hatıralar kalıyor geriye. Mesela şuan yaz geldi herkes dışarda benim çevremde yok bi yerlere gideyim bişeyler yapayım diyebileceğim belki şimdi daha çok arıyorum ve ona bu yuvaya sahip çıkmadı diye çok kızıyorumAyni benim dusuncelerim .bende lisansa tamamlayacam insallah okula basladim tekrar.sizde seviyorsaniz o yok hayatim bitti dediniz mi.kendinizi tek hissettiniz mi.baska ugraslar bulmaniza ragmen eksik hissettiniz mi...cok merak ediyorum xunku sizin yazdiklariniz beni anlatti da..
ilk evliliğimden ayrıldığım için hiç pişman olmadım bundan ayrılırsam bundanda olmam çünkü dünyaya bi defa geliyoruz illaki ikincide mutlu olacağız diye bi garantide yok kavun değilki koklayıp alasın ben önce allaha sonra kendime güveniyorum her an tartışma çıkaracak korkusuyla yaşamaktansa mutlu yalnız olmak daha iyi emin ol o bilgilerin kaybolmaz öyle sanıyosun çünkü halen kafanı derslere veremiyosunAllah yardimciniz olsun.En korktugum bu benimde. Evlilige bakis acim bile degisti.O kadar cok kotuluk var ki Allah korusun bizleri cevremizde iyi insanlar olsun.Cok uzuldum ikinci evliliginizde de mutlu olmamanizda.hic ilk evliliginizden bosandiginiz icin pisman oldunuz mu? Inanin memuriyete mesela yetebilcek kadar bir bilgiyi aklimda tutamiyorum.Simdiki esinizle sorun nedir
Herseyin hepimiz icin hayirlisi olsun.bosandiktan sonra ben ne yaparim dediniz mi tek kaldim gibi dusunceleriniz oldu mu nerden baslayacam herseye dediniz mi .ya da evlenmek icin yasim geciyor nasil yaparim gibi sualler oldu mu...30 yaşında bosandim yaşım 33 . Kendime bir mutluluk şansı tanidim . Bakalım ne zaman olur . Nasip
Bosanma asamasindayim .28 yasindayim.cocuk yok.bosanipta nasil ayakta durdunuz .ileride neler yasayacagim dediniz mi .ben oyleyim suanda. Okuyacam kendi ayaklarim uzerinde duracam diyorum kendime yasim olacak 35 sonra ne yaparim diyorum kendi kendime .bu dusüncem sizce yanlis mi .Bosanipta cok guzel hayat yasadim diyen var mi .neler gordunuz neler yasadiniz.BEn bu konuda kendime soyle bakiyorum .tek ben bosaniyorum hissi var ve bundan kurtalamiyorum.tecrubelerinizi benimle paylasir misiniz ...
Sizi çok iyi anlıyorum geçmiş olsun öncelikleBosanma asamasindayim .28 yasindayim.cocuk yok.bosanipta nasil ayakta durdunuz .ileride neler yasayacagim dediniz mi .ben oyleyim suanda. Okuyacam kendi ayaklarim uzerinde duracam diyorum kendime yasim olacak 35 sonra ne yaparim diyorum kendi kendime .bu dusüncem sizce yanlis mi .Bosanipta cok guzel hayat yasadim diyen var mi .neler gordunuz neler yasadiniz.BEn bu konuda kendime soyle bakiyorum .tek ben bosaniyorum hissi var ve bundan kurtalamiyorum.tecrubelerinizi benimle paylasir misiniz ...
Evet evet tüm bu soruları sordum . Hâlâ evlilik çocuk hakkında gelecek kaygılarım var ama zorlamayla olmaz her şey nasip . Bunu insan geç de olsa anlıyor.Herseyin hepimiz icin hayirlisi olsun.bosandiktan sonra ben ne yaparim dediniz mi tek kaldim gibi dusunceleriniz oldu mu nerden baslayacam herseye dediniz mi .ya da evlenmek icin yasim geciyor nasil yaparim gibi sualler oldu mu...
Aynen cok dogru soylediniz sabir herseyin başidir .hersyin hayirlisi olsun .mutluluklar bizlerle beraber olsun insallahSizi çok iyi anlıyorum geçmiş olsun öncelikle
Bende boşanma aşamasındayım.
İki oğlum var
Çirkin olaylar yaşadım, hem psikolojik hem de fiziksel çok yıprandım
Onca iğrenç şeye rağmen sanki etrafımda ki evlilikler muhteşem gibi kendimi de son derece başarısız hissettim
Sanki sadece benim başıma gelmiş gibi
İlk başlar da çok kuvvetliyim sandım
Sonrası şiddetli bir patlama yaşadım
İnişli çıkışlı milyon tane duygula baş etmeye çalıştım
Yaklaşık 3 ay olacak 2 haftadır kendimi inanılmaz mutlu ve dinç hissediyorum
Kendime güvenim geldi
33 yaşındayım güzel sanatlara hazırlanıyorum
Artık içimde çok gerçek heyecanlar var
Geleceğime dair çok umutluyum yaş hesabı yapmadan hayatın bana vereceği güzelliklere hazırlıyorum kendimi
İnanın geçiyor
Bizler dayanıklı varlıklarız, ölümü bile kaldırabilecek fıtratta yaratılmışız
Evet canımız çok çok yanıyor
Asla geçmeyecek gibi ama Allah onunda sabrını veriyor
En zoru kabulleniş sonrası ferahlık ve huzur
Aklıma bile gelmiyor, daha önce boşanmış olduğum. Çocuksuz boşanmıştım ben de sizin gibi. Şimdi bal 1 kızım var, bu evliliğime en ufak bir etkisi olmadı, adı, sanı, varlığı geçmedi. Gün gelecek, yaşadıklarınız, kötü anılarınız, puff sönecek. Hepsi unutulup gidiyor. Herkes yerinde mutlu olsun. 'Bu da geçer Ya Hu!'Bosanma asamasindayim .28 yasindayim.cocuk yok.bosanipta nasil ayakta durdunuz .ileride neler yasayacagim dediniz mi .ben oyleyim suanda. Okuyacam kendi ayaklarim uzerinde duracam diyorum kendime yasim olacak 35 sonra ne yaparim diyorum kendi kendime .bu dusüncem sizce yanlis mi .Bosanipta cok guzel hayat yasadim diyen var mi .neler gordunuz neler yasadiniz.BEn bu konuda kendime soyle bakiyorum .tek ben bosaniyorum hissi var ve bundan kurtalamiyorum.tecrubelerinizi benimle paylasir misiniz ...
Yahu çocuğunuz yok sizi bağlayan birsey yok nasıl bu kadar depresif olabiliyorsunuz sürekli denk geliyorum yazılarınıza bir kendinize gelin artıkBen ne zaman acaba tamam ya bende mutluyum artik diyebilcem cok merak ediyorum. Ne zaman yoluna girecek hersey bilmiyorum.Sanki hic birsey duzelmeyecek her sey ayni su an oldugum gibi kalacak gibi geliyor.5 ay oldu hala daha ayni yerimde sayiyorum
Biraz zaman verin kendinize boyle surecler uzun surerBen ne zaman acaba tamam ya bende mutluyum artik diyebilcem cok merak ediyorum. Ne zaman yoluna girecek hersey bilmiyorum.Sanki hic birsey duzelmeyecek her sey ayni su an oldugum gibi kalacak gibi geliyor.5 ay oldu hala daha ayni yerimde sayiyorum
Yahu çocuğunuz yok sizi bağlayan birsey yok nasıl bu kadar depresif olabiliyorsunuz sürekli denk geliyorum yazılarınıza bir kendinize gelin artık
Ben kızımla boşandım sizin kadar mutsuz değilim çok üzüldüm çok ağladım ama bu kadar çökmedim
En son sigara mı ben mi diyen bir esiniz olduğundan bahsetmiştiniz valla bir silkelenin de kendinize gelin artıkcok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?