Bosandiktan sonra hayata bakis aciniz ne oldu

Bende boşandım.Hemde deli gibi aşık olduğum bosanirsam yasayamam dediğim bi adamdan.Ben yasiyosam herkes bosanir ve hayatina devam eder.Burda konumu bilenler bilir.Üstelik çocuğumda var.Tabi sebep önemli.Ben elimden gelenin kati kati fazlasini yapmistm ,ezile ezile pestil kıvamına gelmistim.Insan elinden gelen her seyi yapmissa, icinde bisey kalmamissa sonrasinda cektigi üzüntüde o derece az oluyor.

Ayni benim dusuncelerim .bende lisansa tamamlayacam insallah okula basladim tekrar.sizde seviyorsaniz o yok hayatim bitti dediniz mi.kendinizi tek hissettiniz mi.baska ugraslar bulmaniza ragmen eksik hissettiniz mi...cok merak ediyorum xunku sizin yazdiklariniz beni anlatti da..

İllaki hissediyor insan çünkü 7 yıl boyunca bil fiil aynı evde yaşamışsınız her sevincinizi üzüntünüzü onunla paylaşmışsınız. Bide nedense zamanla kötü hatıralar siliniyor ama güzel hatıralar kalıyor geriye. Mesela şuan yaz geldi herkes dışarda benim çevremde yok bi yerlere gideyim bişeyler yapayım diyebileceğim belki şimdi daha çok arıyorum ve ona bu yuvaya sahip çıkmadı diye çok kızıyorum

ilk evliliğimden ayrıldığım için hiç pişman olmadım bundan ayrılırsam bundanda olmam çünkü dünyaya bi defa geliyoruz illaki ikincide mutlu olacağız diye bi garantide yok kavun değilki koklayıp alasın ben önce allaha sonra kendime güveniyorum her an tartışma çıkaracak korkusuyla yaşamaktansa mutlu yalnız olmak daha iyi emin ol o bilgilerin kaybolmaz öyle sanıyosun çünkü halen kafanı derslere veremiyosun

30 yaşında bosandim yaşım 33 . Kendime bir mutluluk şansı tanidim . Bakalım ne zaman olur . Nasip

30 yaşında bosandim yaşım 33 . Kendime bir mutluluk şansı tanidim . Bakalım ne zaman olur . Nasip
Herseyin hepimiz icin hayirlisi olsun.bosandiktan sonra ben ne yaparim dediniz mi tek kaldim gibi dusunceleriniz oldu mu nerden baslayacam herseye dediniz mi .ya da evlenmek icin yasim geciyor nasil yaparim gibi sualler oldu mu...

Kanatlarım çıkmış gibiydim

Sizi çok iyi anlıyorum geçmiş olsun öncelikle
Bende boşanma aşamasındayım.
İki oğlum var
Çirkin olaylar yaşadım, hem psikolojik hem de fiziksel çok yıprandım
Onca iğrenç şeye rağmen sanki etrafımda ki evlilikler muhteşem gibi kendimi de son derece başarısız hissettim
Sanki sadece benim başıma gelmiş gibi
İlk başlar da çok kuvvetliyim sandım
Sonrası şiddetli bir patlama yaşadım
İnişli çıkışlı milyon tane duygula baş etmeye çalıştım
Yaklaşık 3 ay olacak 2 haftadır kendimi inanılmaz mutlu ve dinç hissediyorum
Kendime güvenim geldi
33 yaşındayım güzel sanatlara hazırlanıyorum
Artık içimde çok gerçek heyecanlar var
Geleceğime dair çok umutluyum yaş hesabı yapmadan hayatın bana vereceği güzelliklere hazırlıyorum kendimi
İnanın geçiyor
Bizler dayanıklı varlıklarız, ölümü bile kaldırabilecek fıtratta yaratılmışız
Evet canımız çok çok yanıyor
Asla geçmeyecek gibi ama Allah onunda sabrını veriyor
En zoru kabulleniş sonrası ferahlık ve huzur

Herseyin hepimiz icin hayirlisi olsun.bosandiktan sonra ben ne yaparim dediniz mi tek kaldim gibi dusunceleriniz oldu mu nerden baslayacam herseye dediniz mi .ya da evlenmek icin yasim geciyor nasil yaparim gibi sualler oldu mu...
Evet evet tüm bu soruları sordum . Hâlâ evlilik çocuk hakkında gelecek kaygılarım var ama zorlamayla olmaz her şey nasip . Bunu insan geç de olsa anlıyor.
İlk bosandigimda sanki dünyanın en yalnız insanı benmişim gibi hissettim. Ama şimdi öyle düşünmüyorum tabi . Ama evliliğinden kalan travmalarım var . Bunların tedavisini görmem lazım

Aynen cok dogru soylediniz sabir herseyin başidir .hersyin hayirlisi olsun .mutluluklar bizlerle beraber olsun insallah

Aklıma bile gelmiyor, daha önce boşanmış olduğum. Çocuksuz boşanmıştım ben de sizin gibi. Şimdi bal 1 kızım var, bu evliliğime en ufak bir etkisi olmadı, adı, sanı, varlığı geçmedi. Gün gelecek, yaşadıklarınız, kötü anılarınız, puff sönecek. Hepsi unutulup gidiyor. Herkes yerinde mutlu olsun. 'Bu da geçer Ya Hu!'

6 aylık hamileyim. 4.5 aydır ayriyim bebegimin babasından. Sebebi ise hamile olduğumu öğrenmeden önce annesinin ameliyat olması ve bu süreçte annesiyle beraber kendisi ve babasına da bakmam gerektiği gerçeğiyle karşılaşmam:) eğitimli bir insanım. Büyük şehirde doğdum büyüdüm, onların şehrinde evlenip kaldım. Meslektaşım olmasına ragmen, kendine ait iş yerinde bana bir yer vermedi. Evde kendi kendime çalıştım ve kazandıklarım onun bana lütfü oldu. Çoğunu da almadım zatn okul ve düğün zamanı ben ve ailem pek birşey yapamadı diye.. vel hasıl çok zor günler geçirdim. Hala geçiriyorum. Ama her aklıma geldiğinde "geçecek." Diyorum. Aklıma her geldiginde, "özledim." Demiyorum. Böyle brini özleyecek kadar sevgisiz olamamki kendime. Yeni bir hayatin doğum sancısı bunlar..

Ben ne zaman acaba tamam ya bende mutluyum artik diyebilcem cok merak ediyorum. Ne zaman yoluna girecek hersey bilmiyorum.Sanki hic birsey duzelmeyecek her sey ayni su an oldugum gibi kalacak gibi geliyor.5 ay oldu hala daha ayni yerimde sayiyorum

ben 22 yılımı bırakıyorum nerdeyse geride, şuan boşanmanın fragmanını yaşıyorum. 6 gündür ayrıyız 2 günüm zor geçti ama sanki daha iyim şuan kafamda çelişkiler devam ediyor 2 çocuğum var iyikide var bütün gün güçlü kadın formlarını okuyorum normalde bende güçlüyümdür ama yaşanmışlıklar var kolay değil.en komiğide sigara kullanan birisi değil ben içiyorum bırakmam için ikimiz bir olmuştuk ne acıki şuann sigara ile bir olup onu untumaya çalışıyorum.

Ben ne zaman acaba tamam ya bende mutluyum artik diyebilcem cok merak ediyorum. Ne zaman yoluna girecek hersey bilmiyorum.Sanki hic birsey duzelmeyecek her sey ayni su an oldugum gibi kalacak gibi geliyor.5 ay oldu hala daha ayni yerimde sayiyorum
Yahu çocuğunuz yok sizi bağlayan birsey yok nasıl bu kadar depresif olabiliyorsunuz sürekli denk geliyorum yazılarınıza bir kendinize gelin artık
Ben kızımla boşandım sizin kadar mutsuz değilim çok üzüldüm çok ağladım ama bu kadar çökmedim
En son sigara mı ben mi diyen bir esiniz olduğundan bahsetmiştiniz valla bir silkelenin de kendinize gelin artık

Biraz zaman verin kendinize boyle surecler uzun surer

Cocuk mu bagliyor aileyi anlamadim onu mu demek istediniz .birinin sevgisi agir bastigi icin bu kadar dusunceli oluyor insan nasil yaparim dusuncesine variliyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…