Boşandıktan sonra hemen evlenilebiliyor mu?

kalsın canım benim,burak senin olsun

Canım gerçekten çok enterasan babasını sormuyor görünce de ben olmadan yanına gitmek istemiyor. Aslında küçük olması şu an avantaj gbi geliyor tam olarak konuşmuyor kasım'da iki yaşına girecek biraz daha büyük olsaydı daha zor olurdu.

İnanmıyorum sana canım seni bulmuşken bir kaç soru sorayım şimdi boşanma dava tarihini bildiren kağıt daha gelmedi
Benim avukat bana anlaşmalı olduğuna göre bir protokol hazırlayalım dedi ama bunu mahkeme günü mü sunacak anlamadım
Bir de eğer istersem eşimin soy ismini kullanabilirmişim ama ben nüfustan gidip kendi soyismimi alacağım

İnanmıyorum sana canım seni bulmuşken bir kaç soru sorayım şimdi boşanma dava tarihini bildiren kağıt daha gelmedi
Benim avukat bana anlaşmalı olduğuna göre bir protokol hazırlayalım dedi ama bunu mahkeme günü mü sunacak anlamadım
Bir de eğer istersem eşimin soy ismini kullanabilirmişim ama ben nüfustan gidip kendi soyismimi alacağım

Eğer boşanmak zaruri ise, çocuk ne kadar ufaksa o kadar iyi diyor uzmanlar.
Çünkü çocuk boşanmış bir aile ortamında büyüyor zaten, yani elinde olan bişeyi kaybetmiş gibi olmuyor. yani mesela kendisini bildiğinde zaten babası her akşam eve gelen bir figür değil, hafta sonları görüştüğü bir figür oluyor.

Canım, Nilüfer Kas diye bir yazar var, duymuş olabilirsin.
Bebeği daha birkaç haftalıkken ayrılmış eşinden.
"Kızım ne zaman babasını görmek istediyse, ne zaman özledim dediyse oturup ağlamasına, kendine acımasına, olayı dramat,ize etmesine zaman bile tanımadan, hemen arabaya atıp babasına götürdüm. gece demedim, kar demedim kış demedim götürdüm. Eşim beni zaman zaman tahrik etse de ben ona uymadım. naıslsa ben bu adamı 5 dakika sonra görmüyor olacağım dedim, sustum. kızım asla bir tartışmamıza şahit olmadı. O açıdan boşanmaktan dolayı vicdanen çok huzurluyum" diye bir yazısını okumuştum. arasan netten bulursun.

protokolü dürüşma günü sunacaksınız ve ikiniz de orada olup bu protokoldeki imzalar bize aittir onaylıyorum diyeceksiniz..

protokolde kendi soyadını kullanacağını da bir madde olarak belirt.. duruşma günü temyizden feragat dilekçenizi de hazırlarsanız gerekçeli karar size tebliğ edildiğinde boşanmanız kesinleşmiş olur. avukatına bunu da hatırlat.. senden ricam internetten baktım anlaşmalı boşanmada böyle oluyormuş filan de ama avukatına bi avukat bana böyle söyledi deme:)))

günaydinlar... aslinda kiz cocuklari babaya cok düskün olurlar... ama bu aralar en cok seninle vakit gecirdigi icin sensiz birsey yapmak istemiyor galiba...

epey bi muhabbet dönmüs :) cok ilginc ama ben bir aktorü ya da mankeni 'ayyyy cok yakisikliymis' diye begenemiyorum... sanirim benim olmadiklari icin güzele güzel demem güzel benim olmadikca :)

benim uyuz askim daha yakisikli ne de olsa benim ama degil mi??

burada yazilanlari okudukca ben de tirsiyorum evlilikten... erteleyebildigim kadar erteliyorum...

tamam canım anlaşılan bu avukatlar birbirlerini pek sevmiyor.

Evet canım sonuçta hafta sonları diye bir kural yok kızını ne zaman isterse gelip görebilir kızım da aynı şekilde bir eksiklik hissedeceğini zannetmiyorum.

tamam canım anlaşılan bu avukatlar birbirlerini pek sevmiyor.

bir avukatla yola çıkıp da başka avukatlardan da bilgi alınınca genelde "bana güvenmiyor musun?" tribi olur..
elbette hukuk derya deniz her şeyi bilmemize imkan yok.. eksiklerimiz olabilir.. ben pek eziklik yapmam bu konuda..

doktorlarda da vardır bu.. gidersin bi hocaya dersin ki ben şu hocaya da gittim o böyle böyle söyledi.. bi söylenir kendi kendine uyuz olur..

Harun ne zayıflamış yahu 20 kilo vermiş kemikleri çıkmış adamcağızın,
ben bütün diziyi iki kere izledim de, bazı bölümler daha fazla da olabilir, kitaplarından zaten çok keyif almıştım, ikisi de çok iyiydi, gerçi ikinci kitabı okuduğum için Seni Kalbime Gömdüm de ikinci kitaptan olduğu için çok heyecanlı geçmeyecek, filmin başını sonunu şimdiden biliyorum

bekar demek.. park dolu demek.. kapıcıyı da ayarlamış imada bulunmuş, kesin kesin kesin..

Evet canım sonuçta hafta sonları diye bir kural yok kızını ne zaman isterse gelip görebilir kızım da aynı şekilde bir eksiklik hissedeceğini zannetmiyorum.

Tuna'nın menfaati için, sen babasının onu görmek istemesini bekleme. Sık sık buluştur onları olur mu canım. Eksiklik hissedeceğini ben de sanmıyorum, güçlü bir annesi var.

Saraykedisi,ben yazdıklarını okudum.Öncelikle anlatım tarzının samimiyetinden ve yardım çabandan dolayı teşekkür etmek istiyorum.Yalnız yazdıklarından bazılarını okuyunca
benim kafamda şimşekler çakmaya başladı.benim duruşma gün ve saatim belli.Mahkeme celbini-öyle mi diyorsunuz bilemiyorum boşanma davalarında da- aldım.Anlaşmalı
boşanma benimkisi.Daha önceden protokolü imzalamıştım.Ayrı şehirlerde yaşıyoruz şu an ve o yüzden postayla ilettim protokolü.Bana dava dosyasının arasına konması
gerektiği söylenmişti çünkü.Yalnız soyadı durumu ile ilgili bir madde yoktu protokolde.Hiç te aklıma gelmedi bu konu.Ben boşanınca otomatikman kendi kızlık soyadımı
kullanacağımı sanıyordum.Öyle olmuyor mu yani?Bununla ilgili bir madde konmamışsa protokole ,o adamın soyadı bana yapışıp kalacak mı?Kabus gibi....
Lütfen aydınlatır mısın beni bu konuda.Aslında yazdıklarını okuduktan sonra aklıma takılan çok konu oldu ama haddimi aşıp kafanı şişirmek istemiyorum.

canım boşanmandığını hiç okumamıştım senin mahkemen ne zaman ? erkek hemen evlene biliyor ama kadın 1 yıl evlenemiyor sanırım

ben evlendirme memuruyum.kısaca şöyle açıklıyım. bir kadın boşanır ise boşanma tarihinden itibaren, eşi vefat eder ise de vefat ettiği günden itibaren iddet müddeti başlar. bu süre 300 gün sürer. ancak kadın yeniden evlenmek istiyor ve de bu süreyi beklemek istemiyor ise . mahkemeye başvurarak hasımsız bir dava açar ve . mahkeme ondan sağlık raporu ister. eğer kadın eski yada ölen eşinden hamile değil ise mahkeme iddet müddetini kaldırır. birde boşandığı eşiyle tekrar evlenmek isteyenlerin durumu var. onlarda bu süreyi kaldırtmak zorundalar. ancak mahkeme bu durumdaki kadının başka bir erkekle cinsel ilişki yaşamadığını varsayarak sağlık raporu istemeden bu süreyi kaldırır. bu hasımsız davalar genellikle 1 hafta kadar sürer. tabi ki kadın hamile değilse . kadın eski eşinden hamileyse ozaman bu süre sadece doğumla biter. burada amaç ise çocuğun haklarını korumak. biyolojik babanın kimliğidir.

Benım annemle babam bosanalı neredeyse 20yıl oldu babam annemle hala barısmak ıstıyor nerdenmı anlıyorum ablama yıllardır fılanca bır kadın var benımle evlenmek ıstıyor ama ole bırı asla yok babamın tek amacı anemle barısmak ablam aneme solucek bole bole dıye annemde barısıcak zannedıyo kendınce
bence senın esınde sana bole bısey yapmaya calısıyo ya su erkekler cok kafasız ya sen madem barısmak ıstıyorsun be adam neden adam gıbı konusmuyorsun zaten yedıgın b.k yuzunden karın senden ayrılmıs sen daha halen nasıl bır aptallıkla ben senden bosanınca evlenıcem dıyebılıyosun anlıyamıyorum
afedersınız ama kendı babam dahıl erkek mılletıne cok kızgınım47:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…