Boşandıktan sonra hemen evlenilebiliyor mu?

kesinlikle saraykedisine bu konuda bende katılıyorum...

eminim öyledir canım,umarım rabbim tez vakitte bana da tattırır o yüce duyguyu

evet kesilmez...amin canım inşallah..

neyse dranas'ın konusunu dağıtmayayım ben

kontesin deli saçması yorumlarından daha anlamlı bir bölme olur :)

eğitim farkına bağlamış kadın ya aldatmayı :)

inşallah dranasın kocası gerçekten o para yiyici eski sevgiliyle evlenir de görür kontes hanyayı konyayı

Dranas yarın yani bugün yani 28 Ekim'de :)) Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm filmi sinemalarda haberin vardır kesin ama yine de belki unutmuşsundur. Ankara'dayız kaçırmayalım, ben akşama gidiyorum, biz önceden ayırtmıştık, zor bilet bulunuyormuş şimdiden ayırt biletini daha almadıysan

Günaydın canım ben bu filmi dört gözle bekliyordum ama arkadaşlar önce Anadolu Kartalları'na gidelim diyorlar olmazsa ilk gün ki yoğunluklar geçtikten sonra giderim Harun adamım dizisi de başlamadı zaten bazen can sıkıntısından internetten izlemediğim bölümleri izliyorum.

Dün kayınavlidemin yaptığı resim çok komikti fotoğraf makinesini bulamadım resmini çekip yükleyecektim ama bu sefer de aklıma şey geldi kendimi deşifre etmeyim dedim bir ara kendi resimlerimizi içeren bir albüm koymuştum ama sonra sildim:18:
Kadın üşenmeden bir de çerçeveletmiş kara kalem çalışması yapmış. Kızıma bu kim diyorum men men diyor benim demek istiyor.
Benim kocam sanırım pes etti ne arıyor ne soruyor.

Dün ben o bilkentliyi görmedim kapıcı akşam beni görünce sabah arabayla çıkamamışsınız dedi ben de evet dedim sizin arkanıza park eden kişiye söyledim park edecek yer olmadığı için buraya park ettim demiş telefon numaramı yazmıştım demiş ama ben numara yazan bir not görmemiştim bizim kapıcı da yer olmadığında dışarıya park edin demiş. Kapıcı bir de kendi kendine söyledi bıktım bu bekar adamların lüzumsuzluklarından dedi ben bu laftan birşey anlamadım bana bir imada mı bulundu sizce? Bir de yer yoktu demiş ya koca bir yalan park ederken ben yukardan bakıyordum bir sürü boş park yeri vardı. Dün hiç görmedim sabah çıkarken arabasını gördüm dışarıya koymuş sanırım geç gelmiş belli bir saatten sonra otoparkta yer kalmıyor. Karşılaşmayı çok istemiştim konuşacak mı diye merak ediyordum.

benim hiç beğendiğim kimse yok bir tek cansel elçin''i beğeniyorum onun neresini beğeniyorsun diye dalga geçiyorlar:44:

cansel elçin'de hoş adam şimdi hakkını verelim..

Ama ipekcim burak özçivit'den musallat filmini izledikten sonra korkar oldum

hımmm demek bekarmış adam

günaydın kızlar..

adam telefonu bırakmış ama uçmuş herhalde notu.. tüh.. :))

senin arabada "arabada bebek var" logosu ya da bebek koltuğu filan var mı dranas?
adam tahmin edebilir mi yani evli olduğunu?

ha bir de yakışıklı muhabbetinden geri kalmıyım.. boyu kısa ama mehmet günsür yaaaa.. bence çok hoş..

bir de şunu belirteyim asudecim.. eşimin abisi kayınvalidenin ilk gözağrısı onu bir ayrı seviyor o çok zeki ve çoook yakışıklı ona göre. zekası konusunda haklı ama IQ yüksek, EQ değil.. tip olarak da standart, eşim de öyle zaten..

günaydın kızlar..

adam telefonu bırakmış ama uçmuş herhalde notu.. tüh.. :))

senin arabada "arabada bebek var" logosu ya da bebek koltuğu filan var mı dranas?
adam tahmin edebilir mi yani evli olduğunu?

Araba koltuğu var ama onunda kılıfını yıkadım arabada monteli değil o dediğin yazılardan yok
Bence bekar olduğumu zannediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…