Boşandıktan sonra hemen evlenilebiliyor mu?

haruuuun...

film güzeldir de, dizi başlasın artık yaa

eline sağlık kontesin, eminim harikalar çıkarmıştır ortaya

eşin bugün yarın başlar yine tacize, fırtına öncesi sessizlik diyorum..

bilkentli zaten kesin bekar, ondan eminim. ama seni de bekar sanıyor olabilir..

evt canım bir kadın sevgisizlik, ilgisizlik, önemsenmemek dışında birçok sıkıntıya göğüs gerebilir maddi, manevi..

ama yeterince sevilmediğini hissettiği an, soğumaya başlar, duyguları zamanla tükenir, ve bittiği noktada senin gibi resti çeker..

eşin maddi imkanlarıyla vs sana boşandıktan sonra yaşayacağın hayattan çok daha iyisini sunuyor, ama sen umursamıyorsun.. çünkü sevgin yavaş yavaş bitmiş, nihai noktaya varmış aranızdaki duygusal bağ.. aldatmasaydı, belki yine sadık kalabilirdin ona. ama bu saatten sonra çok zor.. çünkü artık ona güvenmen ve bağlanman için hiçbir sebep kalmadı..

Dün annem buraya gelen bir tanıdıkla bir kasa hamsi ve deniz levreği göndermiş canım annem hiç arayıp sormuyor ama aklı bende ve torununda
Artık bu kadar balığı apartmanda tanıdıklara dağıtırım

ahh napsın anacım.. kendi doğrularına göre senin yanlış yaptığını düşünüyor.. sana tepkisi ondan.. yine senin mutluluğunu düşünüyor.. eminim bir saniye aklından çıkmıyorsunuzdur..

güzel bir yorum olmuş gerçekten

forumlarda da gördüğümüz gibi kadınlarımız ne kadar eğitimli ,bilgili..vs..pek çok sıfatı üzerlerinde taşıyor olsalarda evlilik öncesi eş adayına dair pek çok özellik görmezden geliniyor ne yazık ki...evlenmek yeri geliyor bir yarış halini alıyor aramızda çünkü..ne için evleniyorum sorunu bile kendi içinde cevaplayan kadın sayısı pek azdır..30 uma koştuğum şu zamanlarda,geçmiş yaşlarımda her ne kadar olgun olsamda bir takım şeylerin idrak edilmesi için yaşanılmış tecrübelerin gereksinimi yeni yeni anlayabiliyorum,o nedenle midir nedir bilmem,artık evlilik isteğim azalıyor...

Dranas,bu doğrultu da pek çok kadına öncü aslında, yada örnek teşkil ediyor..Ama eğitim ve ayakta durabilme faktörü de bir kez daha ortaya çıkıyor bu doğrultuda...

sana demiştim kuzu, annen seni bir an bile aklından çıkarmıyor.. onun tek derdi, eğer elini eteğini senden çekerse, kocanla bağını koparmazsın diye düşünüyor..

dediğim gibi, sen resmi olarak bir boşan, herkesten çok annen destek olacak sana.. kimse evladını çöpten toplamıyor. bir evlat kolay yetişmiyor..

(1 kasa da çok fazla ya :))

Zamnında annemin sözünü dinlemedim sen bu aileyle yapamazsın demişti ama o zaman gözüm hiçbir şey görmedi
Hatta o ara ablam başkalarıyla tanıştırmaya çalışıyordu bu yüzden eşimle ablamın araları o günden beri gergindir
Bir kere hiç unutmuyorum kayınavlidem kardeşiyle ilk tanışmaya evimize geliyor annem hiç üstüne doğru dürüst bir şey giymemişti ayağında basma etek vardı
Anne ne olur üstüne değiştir dedikçe annem sinirlenmişti inat edip sen beni beğenmiyorsun diye eteğini çıkarmamıştı o gün mahçup olduğumu düşünmüştüm
Kime neye mahçup oldum ki sadece annemi üzmüş oldum kendime bu hareketlerim yüzünden çok kızıyorum onlara çok fazla değer vermişim

Hiç sorma canım bilkentlinin evini bilseydim ona da verirdim artık iki gün boyunca balık yeriz gerçi benim kızım bir oturuşta büyük insandan fazla balık yer

sanırım hepimiz hayatımızın bir döneminde başımıza buyruk oluyoruz..

keşke benim rahmetli babacım da o aileyle yapamazsın deseymiş ahhh ahhhh

ama anne işte...biz farketmediğimiz anlarda bile onlar hep yanımızdadır

annemin uyardığı ne varsa başıma gelir.. ağlar sızlar sen demiştin derim.. Hemen her konuda öngörüsü yüksek kendini yetiştirmiş bir kadın olduğundan artık işle ilgili mevzularda bile ona danışıyorum.. (burada bile derken benimle aynı eğitimi almadığı için bile diyorum, yoksa katlar beni) mesela acaip istifa etmek istiyorum son zamanlarda.. dur diyor.. vallahi o dur dediği için duruyorum:))eşimle ilgili de öngörüleri oldu tabi.. ailesiyle yaşayacağım zorlukları eşimle yaşayabileceğim sıkıntıları tek tek söyledi bana..

aslında ben de bir şans verebilir miydin eşine diye düşünüyordum ama.. tabi ki önemli olan senin hissettiklerin ve senin gelecekten beklentilerin.. annem de damadına bayılmıyor dünürleriyle de bayram seyran dışında haberleşmiyorlar ama yine de ben ayrılmak istesem engellemek ister eminim..

yaşın küçükmüş tatlım ama 21 22 yaşında öyle tepkiler vermen çok doğal.. insan sonradan ne kadar aptalca ve gereksiz bulsa da, o dönemde öyle oluyor..

Ayyyyy kaynatmışsınız bakıyorum :)

Burakla, Kıvançlarrr, Kenanlar havalarda uçuşmuşşşşş :)

Bizim evde kuzey güney yassaak :) Benim ağzım sulanıyor ceza olarak muhteşem sülümanı izliyor

Kontesin cizdiği resmi minik kurbağamız beğenmiş galiba, ben de teyzesi olarak kendisine bir cin ali çizicem

bu arada başlıkla ilgili soru işareti varsa aklında şöyle söyliyim.

eğer anlaşmalı boşanırsanız, ve boşanmaya karar verildiğinde temyizden feragat ederseniz gerekçeli karar yazılıp tarafınıza tebliğ edildiğinde boşanma kararı kesinleşmiş olur.. yani duruşma günü her şey bitmiyor. sonra nüfusa işleniyor boşandığınız..

ondan sonra erkek için süre yok kadın için 300 gün iddet müddeti var.. bu da mahkemeden iddet müddetinin kaldırılması için açılan davada hamile olmadığına dair raporla halledilebiliyor..

eşinle meslektaşım dranas.. bana uyuz olmuyorsun di mi:))

sana inanmıyorum ya, avukatsın ve günlerdir bu topicte sadece geyik yapıyosun öyle miiiiiii

bizde kuzey güney izleniyor canım, ama ben kuzey soyunduğu an, kafamı öne eğermiş gibi yapıp alttan alttan bakıyorum, bizim akıllı yutuyor mu bilemeyeceğim

bir de dizi mutlaka ışık kapalı izlenir, ışığı açmasına müsade etmiyorum, diyorum bu sinema çekimi kalitesinde, açma falan.. halbuki derdim gözlerimi belerte belerte kıvanç izlemek (fakat bacakları zayıf, sinirimi bozuyor göbekten yukarsına bakıyorum )

muhteşem yüzyılı izlemek eşin için ceza mı oluyor o kadar göğüs dekolteli huri gibi kadını izlemek olsa olsa ödül olur :))

ya başlarda bir iki bilgi verdim aslında.. ama çok deşifre olmak istemiyorum:))

bir de halk tarafından pek sevilmiyoruz biz meslek grubu olarak :)) eşimin ailesi de çok ürkmüştü.. canavarım sanki yiycem onları..

O gözler önüne serilen teshirciliğe tamah etmezmiş :)

Sohbet topiğimizi açtım.... bir derdim var ile kinayeli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…