- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
Günaydın canım ben bu filmi dört gözle bekliyordum ama arkadaşlar önce Anadolu Kartalları'na gidelim diyorlar olmazsa ilk gün ki yoğunluklar geçtikten sonra giderim Harunadamım dizisi de başlamadı zaten bazen can sıkıntısından internetten izlemediğim bölümleri izliyorum.
Burak Özçivit'i unutmayalım, çok rica edicem..
Bir çok kadın senin durumunu yaşasaydı hem sevgisi hem sabrı bitirdi gerçekten sizin aranızdaki bu bağ beni çok etkiledi Allah bozmasın. Sanırım yapı meselesi ben bu durumu yaşasam benim sabrımla beraber sevgim de biter sanırım ben çok çabuk vazgeçebilen bir insanım gerçi benim eşim malum egosu yüksek daha ömründe haksız olduğu halde bir özür bile dilememiştir belki de benim sevgimi bitiren şey bu oldu.
genelde boşanmak kadın için yeniden doğmak, erkek için ise yıkım oluyor..
ben zaten hala anlayamadım.. kabul edelim hepimiz evlenmeyi çok istedik..bu toplumda kızlar evlenmeye can atıyor ama neden?? en feminist takılanımız bile öyle.
bence evlilik hep erkeğe yarayan bir kurum bu toplumda.. hep fedakar olan kadın.. hep karşı tarafı mutlu etmeye çalışan, kendi ailesinden önce kocasının ailesine öncelik tanıyan, alttan alan hep kadın.. temizlikle uğraşan yemek yapan kadın.. istese de istemese de kocasıyla beraber olan da kadın..
ve bütün bunlara rağmen erkekler artık "evliliğe ikna edilmesi gereken varlıklar" olarak dolaşıyorlar ortalıkta..
herkes "ıssız adam" modunda.. çok saçma değil mi?
ve tabi boşanma sonrası afallayan da erkek oluyor.. kadın genelde güçlenerek çıkıyor..
inşallah senin için de böyle olacak dranas.
hep söylüyorum bir kadının ayakları üzerinde durabilmesi çok önemli bu yüzden kızlar mümkün olduğunca okumalı veya kendini yetiştirmeli çalışmalı..
ahh napsın anacım.. kendi doğrularına göre senin yanlış yaptığını düşünüyor.. sana tepkisi ondan.. yine senin mutluluğunu düşünüyor.. eminim bir saniye aklından çıkmıyorsunuzdur..
sana demiştim kuzu, annen seni bir an bile aklından çıkarmıyor.. onun tek derdi, eğer elini eteğini senden çekerse, kocanla bağını koparmazsın diye düşünüyor..
dediğim gibi, sen resmi olarak bir boşan, herkesten çok annen destek olacak sana.. kimse evladını çöpten toplamıyor. bir evlat kolay yetişmiyor..
(1 kasa da çok fazla ya :))
Zamnında annemin sözünü dinlemedim sen bu aileyle yapamazsın demişti ama o zaman gözüm hiçbir şey görmedi
Hatta o ara ablam başkalarıyla tanıştırmaya çalışıyordu bu yüzden eşimle ablamın araları o günden beri gergindir
Bir kere hiç unutmuyorum kayınavlidem kardeşiyle ilk tanışmaya evimize geliyor annem hiç üstüne doğru dürüst bir şey giymemişti ayağında basma etek vardı
Anne ne olur üstüne değiştir dedikçe annem sinirlenmişti inat edip sen beni beğenmiyorsun diye eteğini çıkarmamıştı o gün mahçup olduğumu düşünmüştüm
Kime neye mahçup oldum ki sadece annemi üzmüş oldum kendime bu hareketlerim yüzünden çok kızıyorum onlara çok fazla değer vermişim
Zamnında annemin sözünü dinlemedim sen bu aileyle yapamazsın demişti ama o zaman gözüm hiçbir şey görmedi
Hatta o ara ablam başkalarıyla tanıştırmaya çalışıyordu bu yüzden eşimle ablamın araları o günden beri gergindir
Bir kere hiç unutmuyorum kayınavlidem kardeşiyle ilk tanışmaya evimize geliyor annem hiç üstüne doğru dürüst bir şey giymemişti ayağında basma etek vardı
Anne ne olur üstüne değiştir dedikçe annem sinirlenmişti inat edip sen beni beğenmiyorsun diye eteğini çıkarmamıştı o gün mahçup olduğumu düşünmüştüm
Kime neye mahçup oldum ki sadece annemi üzmüş oldum kendime bu hareketlerim yüzünden çok kızıyorum onlara çok fazla değer vermişim
bu arada başlıkla ilgili soru işareti varsa aklında şöyle söyliyim.
eğer anlaşmalı boşanırsanız, ve boşanmaya karar verildiğinde temyizden feragat ederseniz gerekçeli karar yazılıp tarafınıza tebliğ edildiğinde boşanma kararı kesinleşmiş olur.. yani duruşma günü her şey bitmiyor. sonra nüfusa işleniyor boşandığınız..
ondan sonra erkek için süre yok kadın için 300 gün iddet müddeti var.. bu da mahkemeden iddet müddetinin kaldırılması için açılan davada hamile olmadığına dair raporla halledilebiliyor..
eşinle meslektaşım dranas.. bana uyuz olmuyorsun di mi:))
Ayyyyy kaynatmışsınız bakıyorum :)
Burakla, Kıvançlarrr, Kenanlar havalarda uçuşmuşşşşş :)
Bizim evde kuzey güney yassaak :) Benim ağzım sulanıyorceza olarak muhteşem sülümanı izliyor
Kontesin cizdiği resmi minik kurbağamız beğenmiş galiba, ben de teyzesi olarak kendisine bir cin ali çizicem
bizde kuzey güney izleniyor canım, ama ben kuzey soyunduğu an, kafamı öne eğermiş gibi yapıp alttan alttan bakıyorum, bizim akıllı yutuyor mu bilemeyeceğim
bir de dizi mutlaka ışık kapalı izlenir, ışığı açmasına müsade etmiyorum, diyorum bu sinema çekimi kalitesinde, açma falan.. halbuki derdim gözlerimi belerte belerte kıvanç izlemek (fakat bacakları zayıf, sinirimi bozuyor göbekten yukarsına bakıyorum)
muhteşem yüzyılı izlemek eşin için ceza mı oluyoro kadar göğüs dekolteli huri gibi kadını izlemek olsa olsa ödül olur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?