Eski eşiniz uzun muydu?Kızlar iyi akşamlar, boşandıktan sonra arkadaşlarım biri ile tanıştırdı beni , ailesi aileme uygun sempatik özel sektörde çalışıyor, aktif biri fakat boyu benimle aynı ve topuklu giyindiğimde ondan uzun olacağım , aylardır çok stresliyim yalnızlık zor geliyor bazı zamanlarda, sizce şans vermeli miyim ? Yani tanıştıranlar anlaşamazsanız arkadaşça takılırsınız diyor
sürekli topuklu giyinmiyorum ve eski eşim uzundu ama aklı kısaydı o yüzden çok çok önemli bir kriter değil açıkçası boy , arkadaşı aradım tanımak istiyorum numaramı verebilirsin dedim bakalımYani herkesin bir şeye takıntısı vardır ben uzun biriyim benim için önemli bir kriter mesela . Benden çok daha uzun eşim . Tabi ben o zamanlar yirmilerin başındayım şimdi düşünüyorum karakter çok önemli sürekli topuklu giyinen biri değilseniz takılmayın
Hayır kesinlikle bıyda değil eski eşim uzundu benden ama çok kötü bir varlıktı eski konularıma bakablrsiniz neler çektirdi bana , arkadaşıma söyledim tanımak istiyorum diye biraz önce hayırlısıEski eşiniz uzun muydu?Marifet boyda mı onu merak ettim de
Benim 1.68Boynuz kaç cm?
Yani eski eşimle ilk tanıştığımda olumsuz bakmuştım sonra şans vereyim dedim aşık oldum sonradan , yani bu kişiyi de tanıyayım diyorumDeli gibi aşık olduğum adam benden kısaydı.
Sizinki mantıkla çıkılan bir yol olduğu için boyu sorun ediyorsanız hiç başlamayın, uzun boylu biriyle tanışmayı bekleyin madem.
Gerçekten 24 yaşında mısın?Kızlar iyi akşamlar, boşandıktan sonra arkadaşlarım biri ile tanıştırdı beni , ailesi aileme uygun sempatik özel sektörde çalışıyor, aktif biri fakat boyu benimle aynı ve topuklu giyindiğimde ondan uzun olacağım , aylardır çok stresliyim yalnızlık zor geliyor bazı zamanlarda, sizce şans vermeli miyim ? Yani tanıştıranlar anlaşamazsanız arkadaşça takılırsınız diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?