Boşandıktan sonra ilk kez biri ile tanıştırıldım fakat boyu benimle aynı lütfen yorum istiyorum

Mutsuz olursun beğenmemişsin işte. Yalnızlık zor diye de sanki son seçenek oymuş gibi davranma. Tonla insan var.

beğenmediysen dusunme ama tek problem boyu ise bir sans ver bence.

Siz evlenmeye uygun degilsiniz henuz

Ya sabır. İncileriniz mi döküldü? Benim kocamin da boyu benle aynı, biseyimin eksikliğini görmedim. Diger guzel meziyetlerini ust üste koyunca diger erkeklerin yanında devleşiyor maşallah.

Boyunuz 1.50 ise sorun olabilir ama boyunuz 1.70 ise zaten ortalama kadin boyundan siz uzunsunuzdur o sizi kafaya takmalı o zaman

Eski eşiniz uzunmuş da ne olmuş, gördünüz sonucunu. 36 yaşında kadının odaklanması gereken şey boyu değil karakteri olmalı ama sizin içinize sinmemiş. Sırf sevgilim olsun deyip birileriyle tanışmak zorunda hissetmeyin kendinizi.

Merhaba,
Huyu suyu da önemli, topuklu giymekten insan vazgeçebilir ama kötü huylu biriyle ömür geçmez. :)

Aynı boy olunca ne oluyor bence gayet normal durum.

Bence hazır bosanmissin çalışıyorsan ye iç gez dolaş eğlen bu adamla da evlenme takılmak istiyorsan takıl

Etkilenseydin boy önemli olmazdı
Etkilenmediysen buraya konu açacak kadar neden önemsedin
Bence şuan boşluktasın ve sırf yalnız kalmamak için biri olsun istiyorsun bence hayatina birini almak için doğru bi zamanda değilsin

Etkilenseydiniz boyunu kafaya takmazdınız.
Çok fazla çekim hissetmediğinizi düşünüyorum.
Vicdan, merhamet, karakter çok önemli unsurlar evet; fakat fiziksel çekim, dış görünüşte mantıksal parametreler kadar önemli.
Minyon görünümlü erkeklerden bende pek hoşlanmıyorum.

Dış görünüşünü beğenmek çok önemli bence. Sizin boyunuz 1.78 falan olsaydı siz kadın olarak ortalamanın üstündesiniz erkeğin sizinle aynı olması normal derdim ama öyle de değil. Ben baştan hiç başlamazdım bu ilişkiye.

Önemli olan sizin içinizdeki duygular bana kalırsa. Eğer o kişinin sizin için gerçekten doğru birisi olduğunu düşünüyorsanız ve ona karşı bir şeyler hissediyorsanız tabii ki de başkalarının ne dediğini umursamamalisiniz. Dışarıdan bakan insanların size bir çift olarak boy ile ilgili olumsuz yorumlar yapmasından kaygilaniyorsaniz, umursamayın bu ilişkiyi yaşayacak olan kişi sizsiniz. Sizin düşünceniz ve duygularınız önemli. Benim de eşimle aramda çok boy farkı yok. Topuklu giyince ben de ondan uzun olurum muhtemelen ama inanın ki hiçbir şekilde umursamıyorum. Eşimi seviyorum evlenmeden önce de bunu hiç sorun etmedim. Daha önce bir evlilik deneyimlemis birisiniz, eminim ki evlilikte dış görünüşten çok aile huzurunun, mutluluğun önemli olduğunu benden çok daha iyi biliyorsunuzdur. Bu yüzden sadece mantığınızi ve kalbinizi dinleyin derim

Boy benim için çok önemli en azından bir karış da olsa uzun olsun benden diye düşünüyorum.
O yüzden seni anlıyorum bu konuda .

Burada sorman gereken şey boy değil
İlk görüşte etkilenememişsin belli ama sonradan şans vermişsin sanırım
Tanıdıktan sonra boyla alakalı aklında çok ufak soru işareti bile kalırsa lütfen devam etme

Herkesin beğenisi göreceli.Kimi düzgün dişlere bakar,kimi kas yapısına,kimi boyuna,kaşına gözüne vs.
Çevrenizdekilerin begenmesi değil sizin beğenmeniz önemli buna çok dikkat edin
Ne boyu senle aynı yakışmıyosunuz diyenleri dinleyin
Ne de boyu önemli değil karakteri iyi,içi güzel diyenleri dinleyin
Sadece kendi aranızdaki çekime bakıp karar verin

Bunu sorduğuna göre sen bu boy meselesine ömür boyu takılırsın. Önemli değil diyenler kendilerine göre önemli değil. Bence sen önemsiyorsun. Ben de önemsiyorum eşim benden 10 cm uzun, keşke daha uzun olsaydı diyorum şahsen, ben de takıntılıyımdır.

Sizin boyunuz kaç? 170e 170 normal gelir gözüme ama 160a 160 pek iyi görünmeyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…