Kadınları daha çok karakter âşık etmiyor mu zaten? Etkilenmediysen gözünün üstünde kaşın var oluyor işte.benim deli gibi aşık olduğum adam da kısaydı bu arada.hatta burden fazla âşık olduğum kişiler kısaydı.Deli gibi aşık olduğum adam benden kısaydı.
Sizinki mantıkla çıkılan bir yol olduğu için boyu sorun ediyorsanız hiç başlamayın, uzun boylu biriyle tanışmayı bekleyin madem.
:) haklısınız ilk görüşmede belli olmuyor tanımak lazım sanırımTom Cruise 1,70 boyunda, Al Pacino 1,68
Ama bunu problem ediyorsanız, olmaz bu iş.
Evet yüzü saçları iyi dünya görüşlerimiz uyuyordiğer fiziksel özellikleri size çekici geldi mi? bu çok önemli.
Hayır ,malum konular silinmiyor :/Gerçekten 24 yaşında mısın?
1.68Senin boyun kaç?
Profilde yazıyordu o yüzden.onu düzeltebilirsin.beğenmediğin kişilerle görüşme.yaşın çok büyük değilse de bu işlere girme derim.olmuyor çünkü kolay kolay.Hayır ,malum konular silinmiyor :/
36 yaşımdayım aslında ama tanınmak istemedğimden 24 yazdım :) o kişi arkadaşıma şey demiş ; yani tanışalım hiç olmazsa arkadaş oluruz aynı ortamdayız sonuçta demişProfilde yazıyordu o yüzden.onu düzeltebilirsin.beğenmediğin kişilerle görüşme.yaşın çok büyük değilse de bu işlere girme derim.olmuyor çünkü kolay kolay.
Aşkın ömrü var, 3 sene. Başınızdan bir evlilikte geçmiş. Bence bu sefer mantığınızı ön planda tutun.Yani eski eşimle ilk tanıştığımda olumsuz bakmuştım sonra şans vereyim dedim aşık oldum sonradan , yani bu kişiyi de tanıyayım diyorum
BeBenim 1.68
Arkadaşlarım
36 yaşımdayım aslında ama tanınmak istemedğimden 24 yazdım :) o kişi arkadaşıma şey demiş ; yani tanışalım hiç olmazsa arkadaş oluruz aynı ortamdayız sonuçta demiş
38Be
O kaç yaşında peki?
Yerinizde olsam hemen red etmezdim. Bir süre görüşün eğer halen ona karşı bakış açınız değişmezse ona göre yolunuzu çizin derim.
Öyle yapacağım şuan daha eminim tanımaya çalışacağım sebiyeli bir şekilde , teşekkür ederim kızlar bakalım neler bekliyor beniYerinizde olsam hemen red etmezdim. Bir süre görüşün eğer halen ona karşı bakış açınız değişmezse ona göre yolunuzu çizin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?