Bulaşık baskıya, boşanma sonrası zorluk yaşayacağınız böle bile bosanmişsınız. Kim bilir ne kadar korkunç ve kötü bir adamdı ve size neler yaşattı. Bosanmakla en doğrusunu yapmışsınız, evlilik hayatı boyunca çektiklerinizi umursamayan insanların, siz bosandiktan sonra ki laflarını siz hiç umursamayın. Adamın düzeleceği yoktu , ama siz ezilmiş bir şekilde, sırf evli olmak için bu evliliği sürdürmeniz halinde , büyük olasılıkla burda 15 yıllık evliyim , eşim hala düzelmedi, ne yapmalıyım diyen kadınlardan olacaktınız. Siz kendiniz için doğru olanı yaptınız, keşke bosanmasaydim dediğiniz günler gittikçe azalacak , çünkü siz aslında evliliğin düzeleceği konusundaki umudunuzu özlüyorsunuz . Gerçek olmayan biseyi yani.Canım benim bende bı buçuk yıl oldu bosanali. İğrenç bı adamla evliydim. Ama toplum baskısı çok ağır yeri geliyo ailen bile bosanmisligini yüzüne vuruyo. Ben toplumdan çok ailemden çektim akrabalsrimdan çektim acıyarak bakan gözlere alisamiyorsun . Her gece acaba bosanmasaydim çocuk yapsaydım duzelirdi diyerek geciyo. Gerçekten idare edilebilecek sen et bosanmamani tavsiye ederim. Gerkcekten numara yapmadan güçlü duran kadın sayısı bana göre az bu platformda . Onları da tebrik ederim. Doğudan batıya durum farklı değil boşanmış olunca herkesin hareketi size karşı basitlesiyo aileniz dahil .o yüzden ben hala gel gitler arasındayım keşke bosanmasaydim dediğim gün sayısı daha fazla .Çünkü eski kocamın yaptığı herşeyi sağolsun bu toplum bana tek tek yaşattı ki ailem başta olmak üzere .o yüzden rabbim hakkında hayırlısını nasip eylesin