Çok teşekkür ederim. Sizde çok iyi anlarsınız o zaman ev içindeki huzursuzluğu. Eminim keşke boşansalardı daha iyi olurdu diye düşündüğünüz zamanlar olmuştur. Bir çocuk babasız bi şekilde büyüyebilir ama annesiz çok zor. Anne bir şekilde kapatabiliyor babanın yokluğunu. Bu yüzden evladınız şanslı. Arkasında hep duracak bir annesi var. Çok zor bi süreç sizi çok iyi anlıyorum. Anne babamda yaşadım, kendim de yaşadım. Tayini seçersiniz veya seçmezsiniz bu karşı tarafın evladıyla görüşmesine engel değil. Çocuğuyla kuracağı iletişim, yakınlık tamamen ona kalıyor bundan sonra. O da bi yetişkin. Siz anneyseniz o da baba. İnanın bazen dizinizin dibinde de olsa yapmıyorlar babalıklarını. Ben onca sene yurtdışında yaşadım babam Türkiye’de. Evlendim çıktım Türkiye’ye geldim tam babama kavuştum dediğim vakit aramız birdaha asla düzelmeyecek derecede açıldı ve babama 10 dk mesafedeyken çıkıp gidemedim. Korkumdan, çekindiğimden, nasıl bi tavırla karşılacağımı bilmediğimden. Yani dibimde oldu da ne oldu? Hep hayal kurardım ilerde Türkiye’ye döneceğim babama kavuşacağım diye ama hiç öyle olmadı. Bu tamamen karşı tarafın sorunu bundan sonra. İsterse insan olur, evladının annesine saygı duyar, bir takım çirkinliklere girişmez, çocuğuyla iletişimini sürdürür, isterse yaşamadığı babalık duygusunu evladına da yaşatmaz. Her koyun kendi bacağından asılır. Hikayenin sonunda ne oluyor biliyor musunuz? Herkes sevdikleriyle beraber, uzak durmayı seçen de yalnız bi şekilde ömrünü bitirip gidiyor. Her halukarda biliyorum siz kazançlı olacaksınız. Herşeyi detayıyla ölçün biçin. Eminim evladınız için en doğrusu neyse onu yapacaksınız. Annelerimiz hep fedakar çünkü. Genel olarak hep iyiliğimizi düşünen taraf. Sizi yürekten kucaklıyorum. Yaşadığınız hatta yaşayacağınız zorlukları tahmin edebiliyorum ama evladınız ilerde onun için döktüğünüz her bi damla ter için gurur, minnet duyacak size bundan eminim.