- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuğunuz yokmus seni bende anlıyorm benimde annem hayati zindan ediyor neler neler söylüyor cocugum kucuk gidecek yerimiz yok o yuzden cekiyorm girip kendime duzen oturtmayi cok istiyorum.sen neden yapamıyorsun ayri yasa .vala evlenirken medeni adamla evlenmek lazim ki bosanirken hayat zindan olmasin cocuk la duzelen yok şuan bosananlar hep cocuklu cocikla daha beter oluyor erkkler şuan icinHa birde canım kardeşlerin varsa bı bosanmaya bi daha aile kaldıramaz diye kötü giden evliliklerinin sebebini SEN olarak görürler senin için katlandiklarini söylerler . Kız kardeşlerinin kısmeti açılmazsa yine sebep SENSİN. Ha bu arada evlenecek kız kardeşin varsa da onu da KİSKANMA özelliğini yapistirirlar. Bunlar seneryo değil benim öz be öz KARDESLERİM . Ben intiharın esigindeyim insanın en yakını ya en yakınları böyle yapar mı beni mahvettiler bosandigima her gün pişman ettiler. Nişanlanan kız kardeşim beni kiskaniyosun diye komşuların önünde rezil etti beni ki hiç bı suçum yokken . Bosanirken ben 10 düşünmüştüm şimdi ki aklım olsaydı binlerce kez düşünürdüm![]()
Mesele ayrı yaşamak değil ki mutlu huzurlu bı yuvam olsun istedim kocamı da çok seviyordum . Şu an başkasıyla evli belki çok saçma söylediklerim ama ben bı daha sevemicem kimseyi gibime geliyo . Aniden parlayıp aldığım bı karardı boşanma. Ne bileyim belki de yalnızlık bana affetiriyo o adamı . Velhasıl pişmanlığım çok fazla . İyi bı psikolojiye sahip değilim o yüzden kimsenin boşanmasıni istmeiyorum. Ayrı yasasamda mutlu olmicam. Çok güçsüz bı kadınımÇocuğunuz yokmus seni bende anlıyorm benimde annem hayati zindan ediyor neler neler söylüyor cocugum kucuk gidecek yerimiz yok o yuzden cekiyorm girip kendime duzen oturtmayi cok istiyorum.sen neden yapamıyorsun ayri yasa .vala evlenirken medeni adamla evlenmek lazim ki bosanirken hayat zindan olmasin cocuk la duzelen yok şuan bosananlar hep cocuklu cocikla daha beter oluyor erkkler şuan me
cocuk neden yapmadınız sorun neydi nasıl dayandınızŞunu da ekleyeyim ben boşanmaya kendimi hazırlarken 5-6 seans terapi aldım ve karşımdaki insanı ve psikolojisini, daha önemlisi kendimi o zaman çok daha iyi anladım. Yoksa belki yıllarca karar veremezdim.
ayrılma sebebiniz neydikiCanım benim bende bı buçuk yıl oldu bosanali. İğrenç bı adamla evliydim. Ama toplum baskısı çok ağır yeri geliyo ailen bile bosanmisligini yüzüne vuruyo. Ben toplumdan çok ailemden çektim akrabalsrimdan çektim acıyarak bakan gözlere alisamiyorsun . Her gece acaba bosanmasaydim çocuk yapsaydım duzelirdi diyerek geciyo. Gerçekten idare edilebilecek sen et bosanmamani tavsiye ederim. Gerkcekten numara yapmadan güçlü duran kadın sayısı bana göre az bu platformda . Onları da tebrik ederim. Doğudan batıya durum farklı değil boşanmış olunca herkesin hareketi size karşı basitlesiyo aileniz dahil .o yüzden ben hala gel gitler arasındayım keşke bosanmasaydim dediğim gün sayısı daha fazla .Çünkü eski kocamın yaptığı herşeyi sağolsun bu toplum bana tek tek yaşattı ki ailem başta olmak üzere .o yüzden rabbim hakkında hayırlısını nasip eylesin
Alkol bağımlısı narsist insandi. Maaşımi eline sayip harçlık almamı istiyordu öyle yapmayınca da kocalık yapmiyordu banaayrılma sebebiniz neydiki
boşanma sebebiniz neydi?2 sene oldu boşanalı. Yalniz yaşıyorum. Boşanmış olduğumu öğrenen kişilere söz hakkı vermiyorum. Erkeklerle çok mesafeliyim . Sınırları aşma eğiliminde oluyorlar sanki. Komşularımla görüşmüyorum abuk subuk konuştukları için. Zor yalnız kadın olmak. Ama şükürler olsun mutluyum.
Aldatıldımboşanma sebebiniz neydi?
Peki gittiğiniz ilde akrabanız acil durumlarda size destek olacak birileri var mıyıdCok tesekkur ederim. Size de mutluluklar dilerim.
Hayir. Hep kendi basimaydim.Peki gittiğiniz ilde akrabanız acil durumlarda size destek olacak birileri var mıyıd
Bosandiktan sonraki o toplum baskisini ben yasamadim. Burada bazen okuyorum bosanmis oldugunu ogrenince erkeklerin farkli baktigini yazanlar var. Ben bunlari hic yasamadim. Kimse de bana aciyan gozlerle bakmadi. Aksine cok guclu oldugum soylendi hep. Elbet uzulduler. Ben de uzuldum cunku her ayrilik bir travma yaratir ama sonra toparlayinca hayatima devam ettim oglumla. Sonra baska sehire tasindim oglumu alip. Kimse bana aciyan gozlerle bakmadi ama oyle bir sey olsa ben buna izin vermezdim. Bosanmak dunyanin sonu degil. Evlilik de prestij degil. Onemli olan mutlu huzurlu bir hayat surmek. Sirf ya insanlar bana aciyacak gozle bakarlarsa diye duzelmeyecek bir evlilige devam etmeye, cile cekmeye de gerek yok bence. Kimsenin nasil baktigi da onemli olmamali bence. Elalemin lafi bitmez.Canım benim bende bı buçuk yıl oldu bosanali. İğrenç bı adamla evliydim. Ama toplum baskısı çok ağır yeri geliyo ailen bile bosanmisligini yüzüne vuruyo. Ben toplumdan çok ailemden çektim akrabalsrimdan çektim acıyarak bakan gözlere alisamiyorsun . Her gece acaba bosanmasaydim çocuk yapsaydım duzelirdi diyerek geciyo. Gerçekten idare edilebilecek sen et bosanmamani tavsiye ederim. Gerkcekten numara yapmadan güçlü duran kadın sayısı bana göre az bu platformda . Onları da tebrik ederim. Doğudan batıya durum farklı değil boşanmış olunca herkesin hareketi size karşı basitlesiyo aileniz dahil .o yüzden ben hala gel gitler arasındayım keşke bosanmasaydim dediğim gün sayısı daha fazla .Çünkü eski kocamın yaptığı herşeyi sağolsun bu toplum bana tek tek yaşattı ki ailem başta olmak üzere .o yüzden rabbim hakkında hayırlısını nasip eylesin
Tebrik ederim . Böyle güçlü duran herkese hayranım bennde güçlü duruyorum yani içim beni yakiyo aslında . Dışardan bakan maşallah diyo ne kadar güçlü bı kız . Ama acıyan bakışlar yine de var . Özellikle yaşlıların vah vah diyisleri . Ben dogudayim biraz sıkıntı burda boşanmak. Tek istediğim bir an önce evlenip yuvamı kurmak ancak o zaman feraha ereceğimi düşünüyorum . Bunu çok isterken de gerçekten ikinci evlilik de mutlu olur muyum olmaz miyim diye korkumuyi değilim .Bosandiktan sonraki o toplum baskisini ben yasamadim. Burada bazen okuyorum bosanmis oldugunu ogrenince erkeklerin farkli baktigini yazanlar var. Ben bunlari hic yasamadim. Kimse de bana aciyan gozlerle bakmadi. Aksine cok guclu oldugum soylendi hep. Elbet uzulduler. Ben de uzuldum cunku her ayrilik bir travma yaratir ama sonra toparlayinca hayatima devam ettim oglumla. Sonra baska sehire tasindim oglumu alip. Kimse bana aciyan gozlerle bakmadi ama oyle bir sey olsa ben buna izin vermezdim. Bosanmak dunyanin sonu degil. Evlilik de prestij degil. Onemli olan mutlu huzurlu bir hayat surmek. Sirf ya insanlar bana aciyacak gozle bakarlarsa diye duzelmeyecek bir evlilige devam etmeye, cile cekmeye de gerek yok bence. Kimsenin nasil baktigi da onemli olmamali bence. Elalemin lafi bitmez.
Bana da yaşın genc terar evlenmeyi dusunmez misin dediler. Ben hic dusunmedim, dusunmuyorum da. Bu ozgurlugu yasadiktan sonra yeniden kayinvalide, gorumce derdi cekmek, bayramlarda once kimin ailesine gidilecek safsatalariyla ugrasmak, , hesap vermek, o kanepeye uzanmis tv izlerken ben onun donunu yikamak istemiyorum.Tebrik ederim . Böyle güçlü duran herkese hayranım bennde güçlü duruyorum yani içim beni yakiyo aslında . Dışardan bakan maşallah diyo ne kadar güçlü bı kız . Ama acıyan bakışlar yine de var . Özellikle yaşlıların vah vah diyisleri . Ben dogudayim biraz sıkıntı burda boşanmak. Tek istediğim bir an önce evlenip yuvamı kurmak ancak o zaman feraha ereceğimi düşünüyorum . Bunu çok isterken de gerçekten ikinci evlilik de mutlu olur muyum olmaz miyim diye korkumuyi değilim .
Kimsenin sana acımasins musade etne. Acınacak bir halde degilsin. Aksine cok guclusun. Yurumeyen evliligini siddet gordugu halde devam ettiren, bosanmaya cesareti olmayan bir suru kadinimiz var. Sense boyle olmasindan sa bitirme cesareti gosterebilmis bir kadinsin. Acınacak bir durum degil bu, aksine takdir edilmelisin.Tebrik ederim . Böyle güçlü duran herkese hayranım bennde güçlü duruyorum yani içim beni yakiyo aslında . Dışardan bakan maşallah diyo ne kadar güçlü bı kız . Ama acıyan bakışlar yine de var . Özellikle yaşlıların vah vah diyisleri . Ben dogudayim biraz sıkıntı burda boşanmak. Tek istediğim bir an önce evlenip yuvamı kurmak ancak o zaman feraha ereceğimi düşünüyorum . Bunu çok isterken de gerçekten ikinci evlilik de mutlu olur muyum olmaz miyim diye korkumuyi değilim .
Bende ilk zamanlar çok mutluydum boşandıktan sonra rahatlama geldi yapamadığım ne varsa yaptım . Ama şu an çok yalnız olduğumu hissetim çocuk özlemim var . Aksine ben aileyi akrabayı çok severim . Evliyken de kocamin akrabalrin giidip gelmesini çok severdim . Yani hayatımda birini istiyorum artık geçmişi düşünmekten çok yoruldimBana da yaşın genc terar evlenmeyi dusunmez misin dediler. Ben hic dusunmedim, dusunmuyorum da. Bu ozgurlugu yasadiktan sonra yeniden kayinvalide, gorumce derdi cekmek, bayramlarda once kimin ailesine gidilecek safsatalariyla ugrasmak, , hesap vermek, o kanepeye uzanmis tv izlerken ben onun donunu yikamak istemiyorum.
Herkes yalniz yasanmaz diyor bana. Ben yalnizliktan sikayetci degilim ki. Evli iken kocam vardi evet ama o zaman ben kendimi daha yalniz hissediyordum. Hic evlenmem diye buyuk de konusmak istemiyorum ama evli olmak icin evlenmek istemiyorum. Yeniden aşık olursam birgun, o zaman evlenirim. Su an kendimle mutluyum. Kendimi yeniden taniyorum. Sadece kendimi mutlu ediyorum. Baskasinin konforu icin yırtınıp durmuyorum. Evli iken cok didindim, bu da beni cok yordu ve karsiligini da goremedim malesef. Boyle cok mutluyum.
Dilerim hersey gonlunuzce olur. Cok mutlu olmanizi dilerim.
Diyorum ya o kadar çok sıkıntı çektim ki boşandıktan sonra ki hala da Çekiyorum . O yüzden boşandigimdan biraz pişman gibiyim . Ha orası çok mu iyiydi asla değildi . Ama acılarımi kıyaslarsam şu an orda olduğumdan az acı çektiğim söylenemezKimsenin sana acımasins musade etne. Acınacak bir halde degilsin. Aksine cok guclusun. Yurumeyen evliligini siddet gordugu halde devam ettiren, bosanmaya cesareti olmayan bir suru kadinimiz var. Sense boyle olmasindan sa bitirme cesareti gosterebilmis bir kadinsin. Acınacak bir durum degil bu, aksine takdir edilmelisin.