Boşandıktan sonra üzerime kalan borçlar..

Amiri,patronu bu konuya göz yumar mı acaba?

‘Benim işimi iyi görsün de banane elalemin derdi beni mi gerdi’

Dermi acaba?
eğer ki amir gibi amir patron gibi patronsa karakteri özel hayatında bomb.k olan bir elemanın ..............
bugün cuma mübarek gün ya ;)

anlattiginiza gore uc kagitcinin tekiymis gidin rezil edin onu.ailesine kime ulasirsaniz ulasin isteyin parayi.onun kullandigi interneti siz niye oduyosunuz.bosandiginiz tarihten sonraki faturalari mahkemeye sunsaniz bisey cikmaz mi.sonucta o evde bulunmuyosunuz artik

Amiri,patronu bu konuya göz yumar mı acaba?

‘Benim işimi iyi görsün de banane elalemin derdi beni mi gerdi’

Dermi acaba?

Derse bile, adamin is arkadaslari orda. Konu sahibesi adamin masasina gider, rezilligini kusar, herkes de dinler. Ben olsam faturalarin kopyasini yapar yuzune de atarim. Bu fikrin kaynagi olan anneye de elbette soz duser. Anne de fikrini beyan ettikten sonra adami rezil etme islemini tamamlar cikar gelirim:KK50:

Sevgili konu sahibesi bosanirken neden gidip interneti devretmediniz/kapatmadiniz?
Ayni sekilde mahkemede araba kredisini sizin cektiginizi soyleyecektiniz, araba satilacakti parasi da kanun ne derse o sekilde olurdu. Yani baska bir herifin bindigi arabayi neden oduyorsunuz?

Bosanirken kadinlar maddi olarak kaziklanmayin, esegi saglam kaziga baglayin yaziyorum hep.
Anneniz cok hakli. yasal olarak baska yolu yok madem, once isyerine gidin sefi muduru kim varsa magdur oldugunuzu soyleyin. Olmazsa o zaman rezalet cikarin.

Daha da olmazsa, odemek zorunda kalirsaniz arabayi hurdaya cikarin bence. Deli misiniz herifin bindigi arabayi niye siz odeyesiniz??? Levyeyle girin arabaya, madem siz odediniz pertini cikarmak da size duser. Sizin yerinizde olsam gerekirse benzin doker yakarim yine de yedirmem.
Ama olaylar öyle gelişmiyor.
Davalar sürerken bitse de gitsek moduna giriyor çoğu kişi.
Aman bir an önce boşanayım da üzerime daha fazla çamurunu bulaştırmasın diye çırpınıyorsun.
Yoksa bana kalsa kadın cinayetlerine kurban giden kadınların hepsinin kurtuluş şansı 'Ben öleceğime o ölsün' mantığı. Sonuçta çoğu bile bile ölüme gidiyor.
Ama kimse karşı taraf kadar cani olamıyor. Halbu ki olmak lazım yaw ne bileyim.
Şimdi ben de eski itin röportajlarına,yazılarına denk gelince g.tümle gülüyorum ama insanlar ne bilsin?
Haykırıp "inanmayın hepinizi ..kecek" diyesim var oysa :KK70:

Ama olaylar öyle gelişmiyor.
Davalar sürerken bitse de gitsek moduna giriyor çoğu kişi.
Aman bir an önce boşanayım da üzerime daha fazla çamurunu bulaştırmasın diye çırpınıyorsun.
Yoksa bana kalsa kadın cinayetlerine kurban giden kadınların hepsinin kurtuluş şansı 'Ben öleceğime o ölsün' mantığı. Sonuçta çoğu bile bile ölüme gidiyor.
Ama kimse karşı taraf kadar cani olamıyor. Halbu ki olmak lazım yaw ne bileyim.
Şimdi ben de eski itin röportajlarına,yazılarına denk gelince g.tümle gülüyorum ama insanlar ne bilsin?
Haykırıp "inanmayın hepinizi ..kecek" diyesim var oysa :KK70:

Seninki milletvekili mi oluyordu panpa?
Bence sen bir whatsapp ihbar hattina uzansan, bu herifin ne rezil oldugunu gazetelerden birine soylesen mesela...mesela:olamaz:

Derse bile, adamin is arkadaslari orda. Konu sahibesi adamin masasina gider, rezilligini kusar, herkes de dinler. Ben olsam faturalarin kopyasini yapar yuzune de atarim. Bu fikrin kaynagi olan anneye de elbette soz duser. Anne de fikrini beyan ettikten sonra adami rezil etme islemini tamamlar cikar gelirim:KK50:

Bende direk zaten gidip orayı basıp,bütün çalışanların önünde,durumu bir güzelce izah edip eski koca kişinin rezil rüsva olmasından yanayım...:KK50:

Telefonda arayıp bilgilendirmek yanlış olur...

Bence sen bir whatsapp ihbar hattina uzansan, bu herifin ne rezil oldugunu gazetelerden birine soylesen mesela...mesela:olamaz:
oyy onu rezil etmesi kolay muhalefet partisi hangisi ise tüm sponsorluğu da üstlenirler ha:D

Tam olarak ne olacak kestiremiyorum. Ama büyük oynuyor onu biliyorum. Potansiyeli yüksek,dili kuvvetli. Bir söz muhakkak verildi ona duyumlarıma göre.
Artık il başkanlığı/milletvekilliği/belediye başkanlığı mı hangisi Allah bilir.
Adamın ekmeğine mani olmayalım bence:KK53:

Tam olarak ne olacak kestiremiyorum. Ama büyük oynuyor onu biliyorum. Potansiyeli yüksek,dili kuvvetli. Bir söz muhakkak verildi ona duyumlarıma göre.
Artık il başkanlığı/milletvekilliği/belediye başkanlığı mı hangisi Allah bilir.
Adamın ekmeğine mani olmayalım bence:KK53:

Eski kocam b...mu yesin amin yazmamis miydin onceki mesajlarinda:KK48:
B..kunu yedirmek icin bulunmaz bir firsat:olamaz::olamaz:

Boşanirken mal paylaşimi olmuyormu?araba sizinse alin o neden biniyor?
Cok iyi bi kurumda ve iyi bir mevkideyse neden sizin istunuze alindi araba anlamadim ben bunlari :olamaz:

Bu detayları boşanma sürecinde etraflıca konuşup anlaşmalıydınız. Bu saatten sonra suç karşı tarafta değil sizde maalesef (ihmalkarlığınızda) bunun bir bedeli olarak düşünüp ödeyin ve aşın artık olan olmuş.

Gidin basın iş yerini, rezilliği de en alasından çıkarın ne mal olduğunu görsün herkes. Böyle adilere müstahak her şey. Yanına kar kalmasın tabikide adam olsa böyle şeylerle uğraşmaz zaten. Siz neden insan gibi davranasınız böyle birine, herkese rezil edin ki görsün size pislik yapmak nasılmış. Siz insan olmaya devam ettikçe tepenize çıkmaya çalışır böyleleri.

Back
X