Boşandıktan sonra üzerime kalan borçlar..

Geçmiş olsun demeye geldim sadece ... benim de eski eş kişisinden kalan 2012 yılında ana parası 70.000 TL olan şu an kaç oldu fikrim yok bir dünya borcum var 15 tane icra dosyası var kelin merhemi olsa başına sürer yani :KK70:
offff işte çalışan kadınların eşlerine maaşlarını vermesi ve kredi vs.gibi işlerde kayıtsız şartsız safça güvenmesinin sonucu bunlar.Umarım kısa zamanda herşey düzelir konu sahibi

Sağ olun varolun:) Vallahi billahi 1 TL yar etmeme taraftarıyım

Geçmiş olsun demeye geldim sadece ... benim de eski eş kişisinden kalan 2012 yılında ana parası 70.000 TL olan şu an kaç oldu fikrim yok bir dünya borcum var 15 tane icra dosyası var kelin merhemi olsa başına sürer yani :KK70:

:eek::eek::eek:

offff işte çalışan kadınların eşlerine maaşlarını vermesi ve kredi vs.gibi işlerde kayıtsız şartsız safça güvenmesinin sonucu bunlar.Umarım kısa zamanda herşey düzelir konu sahibi

Tek kuruş vermem valla kadınlar da biraz uyanık olsunlar

Sağ olun varolun:) Vallahi billahi 1 TL yar etmeme taraftarıyım

:eek::eek::eek:

Tek kuruş vermem valla kadınlar da biraz uyanık olsunlar
Canım seni seviyorum lütfen Asla Asla deme :KK200: Hayat öyle bir şey ki asla dediğin herşeyi altın tepsi içinde getirip önüne koyar insanın ve sen onu yersin ister seve seve , ister söve söve ... Ben de çok net konuşurdum ve haklısın seni anlıyorum ama bazen insanın basireti bağlanıyor bir şeylerden korkuyor olmaz dedigi her şey bir bakmissin oluyor

Tam olarak ne olacak kestiremiyorum. Ama büyük oynuyor onu biliyorum. Potansiyeli yüksek,dili kuvvetli. Bir söz muhakkak verildi ona duyumlarıma göre.
Artık il başkanlığı/milletvekilliği/belediye başkanlığı mı hangisi Allah bilir.
Adamın ekmeğine mani olmayalım bence:KK53:
Aboow ciddi midirr muu
Maa ne disenn:KK53:
Adini sanini yaz da gidip parti binasında kepaze edelim cümcük agizliyi :KK70:

Canım seni seviyorum lütfen Asla Asla deme :KK200: Hayat öyle bir şey ki asla dediğin herşeyi altın tepsi içinde getirip önüne koyar insanın ve sen onu yersin ister seve seve , ister söve söve ... Ben de çok net konuşurdum ve haklısın seni anlıyorum ama bazen insanın basireti bağlanıyor bir şeylerden korkuyor olmaz dedigi her şey bir bakmissin oluyor

:KK200::KK200:
Peki napcaksın kız 70bin hiç az değil

Büyük konuşmayayım ama karşımdaki erkek için kredi çekme vb işler yaparsam kendi gırtlağıma basar kendimi gebertirim:bicak:

:KK200::KK200:
Peki napcaksın kız 70bin hiç az değil

Büyük konuşmayayım ama karşımdaki erkek için kredi çekme vb işler yaparsam kendi gırtlağıma basar kendimi gebertirim:bicak:
Olanla ölene çare yok maaş haczi ile Ölsemde bitmeyecek oğlum 18 yaşına gelince reddi miras yapsın diye vasiyet bırakacağım ne yapayım :D

Hem de ne çemçük. Zaten adını versem anında google da 100 tane videosunu ve haberini bulursun :deli:
Ulan kadere bak,bosadigin herif yönetimde sürekli gorup duyacagin biri olsun :KK53:
Ben olsam kahrimdan ölürüm :KK61:
Surlara gider p...k yazili afisini salarım meydana.:KK62:

Kk yı çok severek okuyorum ama böyle hadiseleri okuyunca kan beynime sıçrıyor ...:sopa:kusura bakmayında eviri çeviri dövesim geliyor böylesi saf temiz kalpli hanımları ...aklınızdan hiçmi bir şeytanlık :KK62:geçip ben bu faturaların borçların altına giriyorumda üzerimde ne var(o hayvanı kastetmiyorum,tapudan altından,şu hepsinin Allah katında söz veripte sade %10unun belki yerine getirdiği mehirden bahsediyorum)diye sormuyorsunuz,az biraz şeytan olun,egoist olun biraz pembe gözlükleri çıkarın bunları ayarladıktan sonra yine aşık olun canım cicim diyin zarar gelmez.
Bak yeni üye oldum bu yazdıklarımdan dolayıda banlanmam inşallah
MissCherryBlossom süpersin böyle devam:KK9:

Merhabalar Kk`nin en tatlı hanımları..
Beni bilen tanıyan kişiler yine mi Kajmery diyebilirsiniz. Ama maalesef dertler ve imtihanlar hiç bitmiyor.
3,5 senelik bir evlilik yaşadım . 1 sene olacak boşanalı.. çok zor bir süreçten , tabiri caiz ise cehennem gibi bir evlilikten geçtim. Burada ki arkadaşlarım , ablalarım sağ olsunlar her zaman tam destek oldular. Allah onlardan razı olsun..
Şimdi asıl sorun biz boşandıktan sonra ben onun için , araba alacaktı , kredi çekmiştim sağ olsun son 3 taksidini ödememiş buda 5 bin tl yapıyor. Ve superonline faturasını , kendisi kullanmasına rağmen , ödememiş. Bana bugüm onun da borcu geldi tam 2000 tl. Avukatlarla konuştum bu paraları ödemek zorundasın dediler. Üzerime araba ve para var. Ama bana o kadar koyuyor ki. Hem 5 kuruş alma hem de borçlarını öde. Ve kendisi çok iyi bir makamda çalışan , son derece iyi bir kurumda.
Annem çok sinirlendi ve dedi ki o paraları ödemezse gidip onun çalıştığı yeri basalım ve rezillik çıkaralım .
Bir yandan bunu asla istemiyorum ama bir yandan da her yaptığı yanına neden kâr kalsın ki diye soruyorum.
Siz olsanız ne yapardınız ?
Şimdiden görüş yazan tüm arkadaşlarıma selam olsun..

Ben olsam öderdim, çok zengin olduğum için değil muhattap olmamak için.

Krediyi çekip babası üzerine yapılması hata zaten. Nemünasebet.

Sizin yerinizde olsam işyerine gidip rezillik çıkarmam. Adam size işyerine onu rezil ettiğiniz için dava açsa haklı olabilir. Daha zararlı çıkmayın.

Hiç bir şeyi kanıtlayacaksın, ben de kredi kartlarında olan bi dolu borcu ödemiştim.
Rezillik çıkartmayı da düşünme bence, kendini küçük düşürmüş olacaksın.
Allah başka şekilde sana verir ondan alır...
Kalbini ferah tut

Eğer arabanın kredisi üstündeyse direk git arabayı iste yada ödemek zorunda olduklarını söyle. Süperonline ile ilgili sorun varsada ve senin üstüneyse direk eşine gidiyorsun borcu ödemesi için baskı yapıyorsun sonra da kapatıp kurtuluyorsun. Net söylüyorum şeref yoksunu eşlerinizin sizi kullanmasına izin vermeyin. Ayrıca o avukat bu konu hakkında net birşey yapmalı sonuçta o kredi ile araba alındı demek ki o hak sizin.

Eğer arabanın kredisi üstündeyse direk git arabayı iste yada ödemek zorunda olduklarını söyle. Süperonline ile ilgili sorun varsada ve senin üstüneyse direk eşine gidiyorsun borcu ödemesi için baskı yapıyorsun sonra da kapatıp kurtuluyorsun. Net söylüyorum şeref yoksunu eşlerinizin sizi kullanmasına izin vermeyin. Ayrıca o avukat bu konu hakkında net birşey yapmalı sonuçta o kredi ile araba alındı demek ki o hak sizin.

Araba eski eşinin babasinin üzerine ve satılmış bile.ortada araba yok.

Süperonline konu sahibnin üzerine. Kardeşi aramış öde demiş. Kapatsaydi zamanında demiş

Açıkçası sen benim gibi duygusal davranmışsın isin maddi boyutu ile igilenmemissin. X koca da zaten para manyağı imiş ben olsam rezillik çıkarmazdım zaten sana bunları yaşayan adam rezildir bilen biliyordur bilmeyen de maskesine aldanıyordur. Ama ben msj atıp derdim sürekli mesaj yazardım belki bıkınca az çok verirdi belki borcunu.
Hukuksal acıdan elinde hicbir şey yok.
Yapacak bişeyin de yok bu arada rabbim gerçekten haklının yaninda oluyor haksız yere senden giden paralar geri gelecek ondan ise senin paran çıkacaktır eminim

Sen haline yinede şükret bide benim yaşadığımı dinle ayrıyım adam kızımı kandırıyo kredi çektiriyo yüklü miktar sonrada çalıştığı yerden kardeşlerine kendinw son model telefon aldırıyo kıza ödenmiyooo kız yalvarıyo anne nolur beni kurtar yoksa cezaevine girecek evlat napacan mecbur gidip 30 milyar borca imza attım ödüyoruz kızla beraber baba şerefsiz adi menfaatçi bencil kılını kıpırdatmıyo napıyım evlat işte başkalarının yediği içtiği parayı ödemek nasıl koyuyo insana bilseniz amaa ....

Sen haline yinede şükret bide benim yaşadığımı dinle ayrıyım adam kızımı kandırıyo kredi çektiriyo yüklü miktar sonrada çalıştığı yerden kardeşlerine kendinw son model telefon aldırıyo kıza ödenmiyooo kız yalvarıyo anne nolur beni kurtar yoksa cezaevine girecek evlat napacan mecbur gidip 30 milyar borca imza attım ödüyoruz kızla beraber baba şerefsiz adi menfaatçi bencil kılını kıpırdatmıyo napıyım evlat işte başkalarının yediği içtiği parayı ödemek nasıl koyuyo insana bilseniz amaa ....
:KK57:

Back
X