boşandıktan sonra yeni bir ilişki

Dmi, yazıyor yazıyor, arayayım diyor arama olmuyor ve bi anda kesiliyor her şey, taşınıyo gidiyo o arada, haber bile vermiyor, neden yani? Böyle şeyler önemli bence, bahanesi de olmaz bana göre, normal değil çünkü.

Taşınma mevzusuna değinen ikinci kişisiniz. O yüzden tekrar o kısmı düşündüm. O arada hiç iletişim yoktu. Taşındıktan sonra söyledi.
Ama bişey daha var ki yazdım önceki sayfada, adam aramayı yazmayı çoğunlukla benden bekliyor. Bu da garip.

Kimse yoğurdum ekşi demez kolay kolay, çok dikkatli olun ve acele etmeyin lütfen.
Bir de, yaş farkınız çok değil ama çocuklarının yaşları falan sıkıntılı gibi, iyi düşünün.
Biri çok büyük, diğeri çok küçük o yüzden mi?

Biri çok büyük, diğeri çok küçük o yüzden mi?
Evet, sorumluluğu ağır olur maddi manevi, uyum ve anlaşma sorunu da yaşanabilir, çocukluyken ilişki kurmak ekstra zor. Ha belki hiç sorun olmaz ama bunu anlamak için zaman ve gözü dört açmak lazım. Asla acele etmeyin diyorum yine, bir de boşanmalar bizde genelde erkek-erkek ailesi yüzünden olduğu için daha dikkatli olmalısınız.

Üçüncü kişi de benim valla :)
Arada iletişimin durduk yere koptuğu bi kısım varsa ben direkt soğuyorum o işten. Olamaz, olmamalı yani, ne sebep olabilir ki?

O iletişim niye koptu iste durduk yere?
Ben ondan wifi şifresini istedim, yarısını ödeyecem dedim. O da yok almam parasını falan dedi, arayım konuşalım dedi. O anda disardaydim saat 7 gibi evde olurum o zaman konuşuruz dedim. Ve hiç aramadı. Ya bırak aramayı, wifi şifresini veremiyorum gibi biseyler söyler insan kibarlık olsun diye.
Tekrar konuşmaya başlayınca da diyor ki neden iletişimi kestiniz benimle? Ben de sizin için aynı şeyi düşündüm dedim ..
Ay bi soğudum .

Derler ki karısı ölmüş adamı alın, boşanmış adamı değil. İstisnalar hariç.
Bende de salaklık var azıcık, yüzüme gözüme bulaştırırım ben ya. Vazgeçtim galiba:)

Ben iyice soğudum, öf.
Ne kadar anlamsız ve ne kadar saçma. Dediğiniz gibi, bari wifi şifresi için bi şey deseydi. Hem bu kabalık hem de arayacagim deyip aramamasi, ustune de bununla ilgili de bi sey dememesi, bir de iletişimi neden kestin demiş
Geçerli bi sebebi olsa anlayacağım ama ikna olmadım şahsen. Tutarlı, istikrarlı biri değil demek.

Derler ki karısı ölmüş adamı alın, boşanmış adamı değil. İstisnalar hariç.
Bende de salaklık var azıcık, yüzüme gözüme bulaştırırım ben ya. Vazgeçtim galiba:)
Ben de boşandım ve buna rağmen boşanmış erkeklere karşı bi önyargım var, hep söylerim bunu forumda da, yani illaki istisnalar var ama bizde gerçekten boşanmaların geneli erkek-erkek ailesi yüzünden gerçekleşiyor. O yüzden çok çok daha temkinli yaklaşmak lazım. Kadınlar kolay kolay boşanmayı seçmez, çok iyi adamı da normal hiçbir kadın bırakmaz.

Ben de boşandıktan 8-9 ay sonra evlendim, su çok güzel gelsene

Oh no
Yorumu geri aldım

Bana kalırsa yazmak için taşınmayı beklemiş özellikle ola ki Red halinde yüzyüze denk gelmeyelim diye heyecanınız buradan bile belli, yaşlarınız da uygun. Ancak eşinden neden ayrılmış bu çok önemli. Siz bir ilişki için sağlıklı bakış açısına gelebildiniz mi? Ayrılık sonrası maalesef yıpranma çok oluyor.
Çocuklarla ilgili sorumluluk vs bir sonraki aşamada düşünülecek ilk konu tabiki.

liliyaa eski konularını bildiğim için çok sevindim yazmak isterdim ama pek sevinemedim. Nedeni de senin eski eşin bile neler yapmışken hala onu seviyorum diyordun. Bu bağı neden kurduguma gelince senin çok kolay sevip etkilendiğini düşünüyorum. Çünkü bu adam bana hiç güven vermedi. Sevip sevilmek istemen en doğal hakkın ama çok kolay etkileniyorsun. İnsanlara güvenmek için yaptıkları ile söylediklerinin tutarlı olmasina dikkat et. Kendine ve karşındakine bir şans ver ama çok temkinli ol. Etkilenip heyecanlanmak yerine mantığın devrede olsun ki yanlış kararlar verme. Bol şans dilerim.

Bende bir mesafe koydum
Demek ki işine gelmeyince böyle şak diye iletişimi kesecek. Saçma nedenlerden

Bu kısım bir tuhaf değil mi? Sizin kadar heyecanlı olsa hele de etkilenmiş ve tanışmayı aklına koymuş bir erkek saat 7 gibi kesin araması lazımdı mis gibi bahanesi var çünkü iletişim kurmak için. Hadi sanmıyorum da oldu ki sizin ben geldim vs bir haber vermenizi bekledi siz de iletişim kurmadınız, en azından taşınırken mesaj atıp benden şifre istemiştiniz sonra iletişime geçemedik ben taşınıyorum diyebilirdi yine şifre olayı bahanesi ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…