Dmi, yazıyor yazıyor, arayayım diyor arama olmuyor ve bi anda kesiliyor her şey, taşınıyo gidiyo o arada, haber bile vermiyor, neden yani? Böyle şeyler önemli bence, bahanesi de olmaz bana göre, normal değil çünkü.Pozitif enerjiniz devam etsin ancak hikayeniz başladığınız heyecanla devam etmedi bende .
Yani adamla bi dahaki görüşmenizde taşındım diyor .Bu kadar heyecanlı iken iletişim kesiliyor felan .
İyi şeyler hissetmedik ben hikayenizde.
Mutluluklar sizi bulsun çok anlam yüklemeyin derim ben sadece .Sevgiler
O iletişim niye koptu iste durduk yere?İletişim yoktu ya arada. Haber vermek isteyince de bakmış profil fotom yok.
Taşınma mevzusuna değinen ikinci kişisiniz. O yüzden tekrar o kısmı düşündüm. O arada hiç iletişim yoktu. Taşındıktan sonra söyledi.Pozitif enerjiniz devam etsin ancak hikayeniz başladığınız heyecanla devam etmedi bende .
Yani adamla bi dahaki görüşmenizde taşındım diyor .Bu kadar heyecanlı iken iletişim kesiliyor felan .
İyi şeyler hissetmedik ben hikayenizde.
Mutluluklar sizi bulsun çok anlam yüklemeyin derim ben sadece .Sevgiler
Biri çok büyük, diğeri çok küçük o yüzden mi?Kimse yoğurdum ekşi demez kolay kolay, çok dikkatli olun ve acele etmeyin lütfen.
Bir de, yaş farkınız çok değil ama çocuklarının yaşları falan sıkıntılı gibi, iyi düşünün.
Evet, sorumluluğu ağır olur maddi manevi, uyum ve anlaşma sorunu da yaşanabilir, çocukluyken ilişki kurmak ekstra zor. Ha belki hiç sorun olmaz ama bunu anlamak için zaman ve gözü dört açmak lazım. Asla acele etmeyin diyorum yine, bir de boşanmalar bizde genelde erkek-erkek ailesi yüzünden olduğu için daha dikkatli olmalısınız.Biri çok büyük, diğeri çok küçük o yüzden mi?
Üçüncü kişi de benim valla :)Taşınma mevzusuna değinen ikinci kişisiniz. O yüzden tekrar o kısmı düşündüm. O arada hiç iletişim yoktu. Taşındıktan sonra söyledi.
Ama bişey daha var ki yazdım önceki sayfada, adam aramayı yazmayı çoğunlukla benden bekliyor. Bu da garip.
Ben ondan wifi şifresini istedim, yarısını ödeyecem dedim. O da yok almam parasını falan dedi, arayım konuşalım dedi. O anda disardaydim saat 7 gibi evde olurum o zaman konuşuruz dedim. Ve hiç aramadı. Ya bırak aramayı, wifi şifresini veremiyorum gibi biseyler söyler insan kibarlık olsun diye.O iletişim niye koptu iste durduk yere?
Derler ki karısı ölmüş adamı alın, boşanmış adamı değil. İstisnalar hariç.Evet, sorumluluğu ağır olur maddi manevi, uyum ve anlaşma sorunu da yaşanabilir, çocukluyken ilişki kurmak ekstra zor. Ha belki hiç sorun olmaz ama bunu anlamak için zaman ve gözü dört açmak lazım. Asla acele etmeyin diyorum yine, bir de boşanmalar bizde genelde erkek-erkek ailesi yüzünden olduğu için daha dikkatli olmalısınız.
Ben iyice soğudum, öf.Ben ondan wifi şifresini istedim, yarısını ödeyecem dedim. O da yok almam parasını falan dedi, arayım konuşalım dedi. O anda disardaydim saat 7 gibi evde olurum o zaman konuşuruz dedim. Ve hiç aramadı. Ya bırak aramayı, wifi şifresini veremiyorum gibi biseyler söyler insan kibarlık olsun diye.
Tekrar konuşmaya başlayınca da diyor ki neden iletişimi kestiniz benimle? Ben de sizin için aynı şeyi düşündüm dedim ..
Ay bi soğudum .
Ben de boşandım ve buna rağmen boşanmış erkeklere karşı bi önyargım var, hep söylerim bunu forumda da, yani illaki istisnalar var ama bizde gerçekten boşanmaların geneli erkek-erkek ailesi yüzünden gerçekleşiyor. O yüzden çok çok daha temkinli yaklaşmak lazım. Kadınlar kolay kolay boşanmayı seçmez, çok iyi adamı da normal hiçbir kadın bırakmaz.Derler ki karısı ölmüş adamı alın, boşanmış adamı değil. İstisnalar hariç.
Bende de salaklık var azıcık, yüzüme gözüme bulaştırırım ben ya. Vazgeçtim galiba:)
Ben de boşandıktan 8-9 ay sonra evlendim, su çok güzel gelseneErken gibi evet ama eski eş çoktan bitti bende. Hani o görsem üzülüyorum gibi şeyler yok, hatta nefret var. Eski konularımda var. Aşk geliyorum demiyor ki. Sen dur zamana ihtiyacım var demek yerine tanıma fırsatı vermek istedim kendime
Oh noBen ondan wifi şifresini istedim, yarısını ödeyecem dedim. O da yok almam parasını falan dedi, arayım konuşalım dedi. O anda disardaydim saat 7 gibi evde olurum o zaman konuşuruz dedim. Ve hiç aramadı. Ya bırak aramayı, wifi şifresini veremiyorum gibi biseyler söyler insan kibarlık olsun diye.
Tekrar konuşmaya başlayınca da diyor ki neden iletişimi kestiniz benimle? Ben de sizin için aynı şeyi düşündüm dedim ..
Ay bi soğudum .
Bende bir mesafe koydumBen ondan wifi şifresini istedim, yarısını ödeyecem dedim. O da yok almam parasını falan dedi, arayım konuşalım dedi. O anda disardaydim saat 7 gibi evde olurum o zaman konuşuruz dedim. Ve hiç aramadı. Ya bırak aramayı, wifi şifresini veremiyorum gibi biseyler söyler insan kibarlık olsun diye.
Ay bi soğudum .
Derler ki karısı ölmüş adamı alın, boşanmış adamı değil. İstisnalar hariç.
Bende de salaklık var azıcık, yüzüme gözüme bulaştırırım ben ya. Vazgeçtim galiba:)
Bu kısım bir tuhaf değil mi? Sizin kadar heyecanlı olsa hele de etkilenmiş ve tanışmayı aklına koymuş bir erkek saat 7 gibi kesin araması lazımdı mis gibi bahanesi var çünkü iletişim kurmak için. Hadi sanmıyorum da oldu ki sizin ben geldim vs bir haber vermenizi bekledi siz de iletişim kurmadınız, en azından taşınırken mesaj atıp benden şifre istemiştiniz sonra iletişime geçemedik ben taşınıyorum diyebilirdi yine şifre olayı bahanesi ileBen ondan wifi şifresini istedim, yarısını ödeyecem dedim. O da yok almam parasını falan dedi, arayım konuşalım dedi. O anda disardaydim saat 7 gibi evde olurum o zaman konuşuruz dedim. Ve hiç aramadı. Ya bırak aramayı, wifi şifresini veremiyorum gibi biseyler söyler insan kibarlık olsun diye.
Ay bi soğudum .
yaaBen de boşandıktan 8-9 ay sonra evlendim, su çok güzel gelsene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?