boşandıktan sonra yeni bir ilişki

Kuzu senin eski konularını hatırlıyorum. Sen beni hatırlar mısın bilmem... O midende kelebekler uçuşma duygusu çok güzel gerçekten. Ama kendini duyguların kaptırma hemen. Yavaş git.

Wifi olayında aramamasi (ben evdeyim yazmadım çünkü) acaba rahatsız etmemek sıkıştırmış olmamak için miydi. Sevgili falan değiliz, iki gün yazmadım niye sesin çıkmadı yazıyor. Halbuki buluşalım dediğinde ben evdeyim zaten siz müsait olunca yazın, uyarsa görüşürüz demiştim.
Adam manipülatif gibi geldi.
Yine de bir şans vermek istiyorum ilk buluşmada belli olur daha net.

Gunces merhaba:) kendimi mantıklı sanırım ama konu aşka gelince devre dışı kalıyor sanki. Güzel bir uyarı teşekkür ederim.
Bu arada bişey dicem. Bankada çalışan biri vardı, o da küçük bir adım attı ama ben istemedim.
Sonra bu adam çıktı işte. Ve bu adam tip ve yüz olarak, ten rengine kadar eski eşime benziyor...

Bahane bu direkt, herkes ayni seyi söylemiş, etkilenen ve eline firsat geçen erkek kırk takla atmaliydi türlü bahanelerle. Yani evdeyim demeseniz bile, mesaj atip sorabilirdi musait misin diye, birden iletişimin kesilmesi çok ama çok kötü. Demek bi şey esse kafasina, iletisimi kesecek. Çekincesi olabilir, bahanesi olabilir ama hiçbir şey demeden konuşmayı kesemez, kesmemeli. Bari uygun bi şey soyleseydi, oyle kesseydi.
Bilmiyorum, çok nahif ve tatlı birisiniz gibi bi enerji alıyorum, bu adam sizin adınıza benim içime sinmedi.
Yani yaşınız genç, kız çocuğunuz var ve yaşı çok küçük, bebeklik dönemi yeni bitmiş bile denebilir. Yaşlarınız yakın duruyor ama bu adam sizden yaşlı, boyunca çocukları var, umarım anlatabildim demek istediğimi. Hani çok beyefendi olur, göze batan tavırları olmaz, o zaman hiç sorun yok ama daha en başından falso vermişken, zaman kaybetmeye gerek yok bence. Yine de içimde kalmasin diyorsaniz biraz daha görüşün, bi çay kahve için ama lütfen temkinli olun, kapilmayin.
Bosanmaniz cok taze, evvelinde de bi ton sıkıntı yaşamışsınızdır. Bunlarin etkisiyle ilgi görmek çok cazip gelecektir, belki de "boşandım, beni kimse istemez" kafasina gireceksiniz istemsiz ama kesinlikle öyle bi şey yok. Bundan sonra cok daha rahat bi yaşamı hakediyorsunuz.

Taşınma olayında bana şey gibi geldi. "İşte gidiyorum bir şey demeden" şarkısını söyleyerek gitti. Sonra denemek istedi. İlk açtığımda sitem etti hatta iletişimi kestiniz, karşılaştık yüzüme bakmadiniz dedi.

Kuzu senin eski konularını hatırlıyorum. Sen beni hatırlar mısın bilmem... O midende kelebekler uçuşma duygusu çok güzel gerçekten. Ama kendini duyguların kaptırma hemen. Yavaş git.
Günaydın evet hatırlıyorum:) öyle yapacam söz. Salaklık yapma gibi bir lüksüm yok :)

Bu adam var ya kesin su grubundan bi burca mensup Kafasi farklı çalışıyor sanki

Canım sen çok zor şeyler yaşadın ve çok sabrettin o yüzden yeni bosandin, kafanı dinle gibi cümleler asla kuramam sana. Çünkü senin yas tutacak bir evliliğin yoktu. Belki de hiç sevilmedin bunu en iyi sen bilirsin ama zor şeyler yaşadığını çoğumuz biliyoruz ve bu sebeplerle de ufak şeylerde hemen etkilenip kapılıp gitmeye müsaitsin.

İkiniz de bosanmissiniz ve ikinizin de çocuğu var bu anlamda denksiniz ama her olasılığı hesaba katıp öyle düşün kararını ver. Çocuklar annelerinden kalıyor diye düşünme, hayat surprizlidir ve yarın birlikte yaşama olasılığı da olabileceğini hesaba kat. En önemlisi senin bir kız çocuğun olduğunu hiç aklından çıkarma ve gözünün önünde olsun her daim.

Bankada çalışanı neden istemedin bilmiyorum ama bu tip şeylere sadece anlık duygularla karar verme derim. Dış görünüş ve elektrik elbet çok önemli ama evliliğin bunlarla yürümediğini sen tecrübe ettin zaten.

Bu adam tip olarak eski eşime benziyor dedin ya adamdan buz gibi soğudum ben ya

İnsanların davranışları onların kimliğidir.
Duruma dair en ufak tepkiler bile aslında kimliği için bir işarettir ama bizim ponçik insanlarımız ''aman yaw belki önemli bir işi çıkmıştır, başına bir şey gelmiştir'' diyerek önemsizleştiriyor.
Tecrübe bedava değil malum hayatı yaşayarak öğreniyoruz, şahit oluyoruz.
Adamı asıp kesmiyorum ama ponçik de olamadım ben de sizin gibi.
İnsan kibarlık namına bile kapısına wifi şifresi için gelen kişiye olumlu ya da olumsuz dönebilir, çok zor değil yani.
Açıkçası bu adam sorumsuzluk örneği sergilemiş bana göre de kaba birisi.
Neden boşandıgı çok önemli.
Genelde şunu diyeyim.
Bizim cografyayı baz alarak kadın genelde sorunlu bile olsa çocukları için evliliğe katlandığı için boşanmak haliyle kolay bir eylem değil.
Bunu da göz önünde bulundurursa iyi olur.
İlk başta kimse kimseye yogurdum eksi diyerek iletişim kurmaz.
Ben ilk sayfalardaki bazı arkadaşlar gibi kalpli emojiler koyarak ne bileyim gaz veremiyorum.
Mantığını öne tutsun isterim.

Çok doğru mutlaka bir şey yazmalıydı, yada sormalıydı. Bu olaydan sonra gibi kırılıp kişilerden dahi silmiştim.
İlgi görmekten ziyade ilk gördüğümde bile çok etkilenmiştim. Diğer taraftan gerçek bir sevgi istiyorum. (Bu adam karşıma çıkmasaydı umrumda değildi biri olsun, hatta istemiyordum bile)
Uyarılarınızı dikkate alacam çok teşekkür ederim.

Günaydın evet hatırlıyorum:) öyle yapacam söz. Salaklık yapma gibi bir lüksüm yok :)
Estafurullah salaklık demeyelim ama duygular böyle bir şey. Şimdi yukarda yazmış kimse yoğurdum ekşi demiyor , senin ex öküz herif belki kendini nasıl pazarlıyor dışarı... O yüzden hep temkinli olmak iyidir. Umarım gönlüne göre iyi niyetli biri çıkar karşına.

Evet haklısın:) kızım zaten çok ayrı o benim önceliğim.
Aynen ya niye bu kadar benziyor. Amaan hayat çok zor

Hepsi çok doğru, nokta atışı. Şeytan ayrıntıda gizlidir. Midemde kelebekler uçuşuyor evet ama ilk buluşmada netleştir her şey. Ona göre tamam yada devam derim. Boşanma kağıdını da isticem.

Dimi en yakın örnek eski eşim işte... Boşanma kağıdında bile niye ayrıldığımız yazmıyor anlaşmalı olduğu için. Birini kandırsa kandırır yani. Amin teşekkür ederim:)

Evet haklısın:) kızım zaten çok ayrı o benim önceliğim.
Aynen ya niye bu kadar benziyor. Amaan hayat çok zor

Senin yerinde olsam niye bu kadar benziyor demek yerine neden bankada çalışanı eleyip şans vermedim de bana bu adam cazip geldi diye kendimi sorgulardim. Bu senin seçimin ve belki de farkında olmadan aynı adama benzeyen birini tekrar seçmek üzeresin. Çok dikkatli ol.

Bak adam 40 yaşında ve 20 yaşında oğlu varmış. Yani adam 20 yaşında baba olmuş. Olabilir o zaman düşünmemiştir vs. Hayatta her şey insanlar içindir buraya kadar ok. Ama adam hala 20 yaşında gibi hareket ediyor. Yazdıklarını yabancı biri yazmış gibi tekrar okursan farkedeceksin. Bu adam baştan beri hiç çizgisini bozmadan ilerleseydi sana bunları yazıyor olmazdık.

Tamamen katılıyorum

Evet bir tutarsızlık var, doğru.
Dikkatli olacam söz veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…