boşandıktan sonra yeni bir ilişki

Tabi dediğin gibi dikkat etmek lazım.
merhametli bir adam mı psikolojisi nasıl bakmak lazım.

İnşallah gönlünüze göre olur çünkü elektrik alındıysa bu çok önemli insanı heyecanlandıran şeyler. Aşk geliyorum demez :)

Sakin olun
Gayet normal
Doğal olun
Olduğunuz gibi davranın
Herşey gönlünüzce olsun

Beş yaşında kızım olsa evliliği aklımın ucundan bile geçirmem. Ki zaten boşanalı da çok olmamış. Hani seneler geçse neyse derim de... Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

Hayatım o zaman boşanmış ve çocuklu kadınlar bekar erkekle olmaz, boşanmış çocuğu olanla olmaz e kimle olacak o zaman ömür boyu yalnız mı kalacaklar

Konu sahibi size gelince bence tatlı tesadüfler olmuş, aşk tesadüfleri sever bir şans vermelisiniz

Evet olabilir. Çocuklarla ilgili sorunum yok da, kızım için endişem olur ancak. Kız çocuğu çok farklı malum.. sadece onun için bile kimseyi istemiyordum ama işte salak bir heyecan..
Bence bu devirde kizi erkegi yok bu isin.. kizin basina gelen erkeginde gelebiliyor. Allah iyilerle karsilastirsin hepimizi

Büyük cesaret ben bırakın evlilik düşünmeyi sevgili bile yapmazdım evlilikte fayda görseydim zaten boşanmazdım tekrar başımı yakamazdım yani bekarlık sultanlık derdim heralde sizi taktir ettim

Öyle yapacam teşekkür ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…