Boğa toprak grubu biliyorum:) burcunu öğrenip yazacam:))Bana da balık ya da yengeç gibi geldi
Boğa toprak grubu
MeraktayimBoğa toprak grubu biliyorum:) burcunu öğrenip yazacam:))
Wifi olayında aramamasi (ben evdeyim yazmadım çünkü) acaba rahatsız etmemek sıkıştırmış olmamak için miydi. Sevgili falan değiliz, iki gün yazmadım niye sesin çıkmadı yazıyor. Halbuki buluşalım dediğinde ben evdeyim zaten siz müsait olunca yazın, uyarsa görüşürüz demiştim.
Adam manipülatif gibi geldi.
Yine de bir şans vermek istiyorum ilk buluşmada belli olur daha net.
Günaydın evet hatırlıyorum:) öyle yapacam söz. Salaklık yapma gibi bir lüksüm yok :)
tamam teşekkürlerSakin olun
Gayet normal
Doğal olun
Olduğunuz gibi davranın
Herşey gönlünüzce olsun
Oha her heyecan yapan sevişiyor mu kız.kız seni çok heyecanlı gördüm
sevişip gelme sakın
Seneler geçince 50 yaşında oluyorum. Dediğim gibi kızımın tırnağına zarar getirmem Allah korusun.Beş yaşında kızım olsa evliliği aklımın ucundan bile geçirmem. Ki zaten boşanalı da çok olmamış. Hani seneler geçse neyse derim de... Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Soracam:)Neden bosanmıs o önemlı tabı?
Burcu İkizler yükselen akrep :))Bana da balık ya da yengeç gibi geldi
Boğa toprak grubu
Hayatım o zaman boşanmış ve çocuklu kadınlar bekar erkekle olmaz, boşanmış çocuğu olanla olmaz e kimle olacak o zaman ömür boyu yalnız mı kalacaklarvar. konu sahibiyle aşağısı yukarı aynılar. kadının çocuğu küçük ve yanında çok bir masrafı yok. adamınki masraflı ve eski eşi aşırı talepkar. adam da sıkıntı çıkmasın diye sürekli veriyor. tabi şu anki eşi sıkıntı çıkarmasın diye de fazladan çalışıyor ama yine de sıkıntı yaşıyorlar. belki konu çok benzer olduğundan dikkatimi çekti. tabi bahsettiğim adamın evi arabası vs var konu sahibinin konusundan farklı olarak
işte her açıdan sorun olabiliyor bazı şeyler. umarım çok mutlu olacağın bir sistem kurmuştur aday bey
Doğruyu demeyecektir :)Soracam:)
Bence bu devirde kizi erkegi yok bu isin.. kizin basina gelen erkeginde gelebiliyor. Allah iyilerle karsilastirsin hepimiziEvet olabilir. Çocuklarla ilgili sorunum yok da, kızım için endişem olur ancak. Kız çocuğu çok farklı malum.. sadece onun için bile kimseyi istemiyordum ama işte salak bir heyecan..
+1Bence bu devirde kizi erkegi yok bu isin.. kizin basina gelen erkeginde gelebiliyor. Allah iyilerle karsilastirsin hepimizi
Büyük cesaret ben bırakın evlilik düşünmeyi sevgili bile yapmazdım evlilikte fayda görseydim zaten boşanmazdım tekrar başımı yakamazdım yani bekarlık sultanlık derdim heraldeMerhaba
Yaklaşık 7 ay önce boşandım. Oturduğum yerin sokağında bir yerde çalışıyordum. Bir adam alışveriş yapıyordu ordan. Normal hoşgeldiniz teşekkürler falan diyaloglar oluyordu. Çok nazik, gülümsüyor her defasında:) ilk görüşte elektrik olmuştu bende. Sonradan farkettik ki aynı apartmanda komşuymuşuz. Hemen üst katta oturuyormuş. O da şöyle oldu, karşı apartmandan komşunun kızı oyuncağını onun balkonuna atmış yanlışlıkla. Abla benimle almaya gelir misin dedi, beraber üst kata çıktık. Kapıyı çaldım. Bir baktım o :)
İkimiz de şaşırdık güldük falan.
Sonradan apartmanın wp grubuna dahil oldum. Gruba şikayetçi olduğum bişey yazdım. Baktım ordan numaramı alıp ayrıca yazdı bana, ben de bu durumdan şikayetçiyim yardımcı olurum gibi. İkinci kez yine yazdı. Üçüncü kez wifi şifresi için ben yazdım. Konuşalım mı dedi bir kaç gün sonra telefonda. Olur dedim o arada bişey oldu o aramadı mı ben mi dönmedim iletişim kesildi. Böyle olunca ben onu kişilerden sildim
Aradan baya zaman geçti. Bir gün uyandım sabah 8de iki tane mesaj yazıp silmiş. Günaydın ne yazdınız dedim. Engellediniz sandım dedi(profil fotosu yok)
Yo hayır dedim. (Tekrar ekledim:)) Ben ordan taşındım dedi. Tekrar başladık konuşmaya o gün bu gündür.
43 yaşında. 20 ve 7 yaşlarında iki oğlu var. Burda tek yaşıyor, işi burda. Çocukları annede ve ayrı şehirde.
Sizli bizli konuşuyorduk, daha bugün senli benli konuşmaya geçtik. Bana dışarda görüşelim dedi, tamam dedim.
Çok uzun oldu ama fikir olsun diye size:)
Şimdiki..:))
Heyecanlıyım, korkuyorum. Değişik duygular içindeyim. İlk buluşmada ne denir ne yapılır:)) çok elektrik alıyorum ondan ama temkinli olmak zorundayım tabi ki.
Ne diyorsunuz
Öyle yapacam teşekkür ederim:)Hayatım o zaman boşanmış ve çocuklu kadınlar bekar erkekle olmaz, boşanmış çocuğu olanla olmaz e kimle olacak o zaman ömür boyu yalnız mı kalacaklar
Konu sahibi size gelince bence tatlı tesadüfler olmuş, aşk tesadüfleri sever bir şans vermelisiniz
Amin inşallah...Bence bu devirde kizi erkegi yok bu isin.. kizin basina gelen erkeginde gelebiliyor. Allah iyilerle karsilastirsin hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?