Boşandım bi tuhafım anlamadım...

osmanli1453

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2013
27
7
88
35
1 sene evliydim.severek evlenmiştik.ailem onaylamadı ama ben görmedim. evlenince eşimin ailesi özellikle annesi yüzünden çok sorunlar yaşadım.sağolsun eşim de bana hiç sahip çıkmadı.neredeyse aklımı kaçıracaktım.bu yüzden dayanamadım evi terkettim.eşim de hiç bana dönüş yapmadı.1 hafta geçmeden evin tüm eşyalarını toplayıp annesine taşımış.sonra da baya olay oldu.neyse boşandık.ama ben rahatlamadım. zaten 1 sene boyunca mutlu olduğum zaman toplasan 1 hafta etmez...tüm akrabalarıma benimle ilgili kötü mesajlar atmış. zaten barışmayı hiç talep etmemişti.tabi ailesinin istediği buydu...canımı baya yaktılar.ama ben neden rahatlamadım anlamıyorum.aslında mutsuzum diyemem.ama mutlu da değilim.bir değişik durumdayım bi tuhafım yani.hayatıma devam ediyor gibi görünüyorum ama kafam bi tuhaf çözemedim vesselam...yani bi köşeye sıkışmış gibi...yardım edin ne bu?...

Çok ani olmuş herşey belli kabullenmek yeni bir hayat kurmak zaman alacaktır.
1 yıllık kurduğun düzen birden değişti.

Boşandığın için kendini boşlukta hissediyor olabilirsin! Fakat ben şunu anlamadım eşin olacak adam ne hakla senin hakkında akrabalarına msj atar. Nasıl erkeklik bu! Boşanman çok iyi olmuş bence böyle adam müsvetteleriyle muhattap bile olunmaz!

Boşanmış olmanın verdiği bir gariplik olabilir mi ki acaba? Yani her ne yaşamış olursan ol yine de bir yıldır evliydin

eski eşim benim ilk ve tek ilişkimdi...boşluk mu bu nedir..sanki hayatıma devam edemeyecekmişim gibi..geçer mi ki..

Yaşın kaç?Çocuk yok değil mi?Çocuk olmadığı için çok daha iyi.

ya hem de iftira türünden şeyler...zaten annesi biz beraberken hastalanıyordu...annesiyle falan yatıyordu...yine de beni seviyor sanıyordum..hiç arkamdan gelmedi.bi sürü de hakaret de bulundu...mesaj giden akrablarım hep aradı durdu beni..Özellikle erkek akrabalarıma atmıştı.

Severek evlendiginize eminmisiniz yada onun sevdigine seven adam 1senede annesiyle yayar hale gelmesi baya şok edici degisik birsey...

bosanmak yazildigi kadar kolay bisey degil canim bircok kadinin isteyipte cesarey edemedigi seyi yapmissin su an oyle olman cok normal butun duzenin hayatin degisti her nekadar mutlu olamasanda bir yuvan vardi simdi sudan cikmis balik gibi hissediyorsun ama inank

Görürüsün, arada olur..
Seni kötülemesi de rezilce bir davranış.Ondna soğuman için bir sebep.Başka olumsuz özlelikleri varsa düşün.

Ama inan ki kendine yapacagin en buyuk kotuluk onu aklinda tumaktir fazla deger yukleme ona gozunde buyuttukce aci cekersin silkelen kendine gel hayatina sil bastan basla belki basts coo zorlanacaksin ama su lafimi unutma bir gun gelecek adini duydugunda sana o kadar siradan biri gibi gelecek ki sen yeterki guclu dur

oncelikle gecmis olsun, Allah yardimcin olsun.. 1sene evlilik ve pesinden bosanma, ben de yasadim.. annesi ablasi ve kendisi yuzunden rezil oldu hayallerim.. ben onlarn yaptklari aklima gelince igreniyorum, icim rahatliyo, arada kotu oluyorum tabi ama devam etsem cok daha kotu olacagimi bildigimden umursamiyorum.. hamdolsun her halimize..
Allah a sigin.. gececek bu surec de.. artik cok cok yakinlarin disinda kimseyle konusma bu konuyu, asil bi durus sergile.. sana faydali olacak kurslara basla, ben oyle yaptim.. kendine de yuklenme..

Severek evlendiginize eminmisiniz yada onun sevdigine seven adam 1senede annesiyle yayar hale gelmesi baya şok edici degisik birsey...
evet ben çok sevdim.aileme karşı geldim onun için...O da seviyor sanıyordum ama sadece annesine iyi bir gelin götürmekmiş amacı sanırım.annesi sev dese seviyor sevmese dese sevmiyordu beni.Zor dyandım

inşallah öyle olur...

İnsan başta çok farklı hayal ediyor...iyi şeyler aklıma geliyor. bazen de iyi ki boşandım diyorum.Ama hala normal gelmiyor.bi de millet arayıp üzüldüm falan diyor canım sıkılıyor

Canım, travma sonrası stress bozukluğu yaşıyorsun... Bu tarz boşanmalarda, yaşanan felaketlerde, ölüm tehlikesi atlatıldığında veya sevilen kişilerin vefatıgibi durumlar sonrasında bu tarz problemler yaşanabiliyor. Yaşadığın duruma bakılırsa pek haksız da sayılmazsın. Daha ayrılığın çok yeni kendine zaman ver ama gerekirse bir uzmandan yardım almaktan çekinme ve sakın unutma sen değerlisin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…