- Konu Sahibi osmanli1453
-
Emin ol öyle olur bende ayni seylerin daha beterini yasadim simdi cok sükür beni seven deger veren biriyle evliyim bugunlerima baktikca ben hic evli degilmisim meger diyorum İnsallah Allah seninde tez zamanda yüzünü güldürür degmez bosver ya iki gunluk dunyada onun arkasindan yasmi tutucan kendine gel senden degerli mi ????inşallah öyle olur...
Keske onceden anlayabilseymissin bukadar anneci oldugunu var oyle erkekler evlenmek icin evlenip anne sozunden cikmayan milletin hayatini zindan eden cok dikkat etmek gerek sizde kendinize fazla yuklenmeyin hersey geciyor gercekten yeterki cok dusunup cok yasta olmayin acinizi yasayan ve kapatin Allah yunuzu acik etsin iyi olmus kurtulmussun oyle bak bu durumunda geciciievet ben çok sevdim.aileme karşı geldim onun için...O da seviyor sanıyordum ama sadece annesine iyi bir gelin götürmekmiş amacı sanırım.annesi sev dese seviyor sevmese dese sevmiyordu beni.Zor dyandım
hepsini yasadim, cok da uzuldum, halen de uzuluyorum arada, iyi konusan da oluyo kotu konusan da..İnsan başta çok farklı hayal ediyor...iyi şeyler aklıma geliyor. bazen de iyi ki boşandım diyorum.Ama hala normal gelmiyor.bi de millet arayıp üzüldüm falan diyor canım sıkılıyor
çok teşekkür ederim...Canım, travma sonrası stress bozukluğu yaşıyorsun... Bu tarz boşanmalarda, yaşanan felaketlerde, ölüm tehlikesi atlatıldığında veya sevilen kişilerin vefatıgibi durumlar sonrasında bu tarz problemler yaşanabiliyor. Yaşadığın duruma bakılırsa pek haksız da sayılmazsın. Daha ayrılığın çok yeni kendine zaman ver ama gerekirse bir uzmandan yardım almaktan çekinme ve sakın unutma sen değerlisin...
tanimi bu mu, ilgincmis, stres bozuklugu, hic duymamistim..Canım, travma sonrası stress bozukluğu yaşıyorsun... Bu tarz boşanmalarda, yaşanan felaketlerde, ölüm tehlikesi atlatıldığında veya sevilen kişilerin vefatıgibi durumlar sonrasında bu tarz problemler yaşanabiliyor. Yaşadığın duruma bakılırsa pek haksız da sayılmazsın. Daha ayrılığın çok yeni kendine zaman ver ama gerekirse bir uzmandan yardım almaktan çekinme ve sakın unutma sen değerlisin...
Tatlim gayet normal aslinda bu psikolojide olman.1 yil istemedigin hayal ettiklerinin disinda bir takim olaylar yasamissin ve ayrilmissin sorunlu sekilde.suan o durum bitti ama psikolojik olarak yasadigin kotu olaylari atlatmaya cabaliyor hala beynin. Gececek bunlar trk yapman gereken kendine zaman vermen.hic bir aci hicbir olay omurluk degil zamanla unutulup gidecek ins.1 sene evliydim.severek evlenmiştik.ailem onaylamadı ama ben görmedim. evlenince eşimin ailesi özellikle annesi yüzünden çok sorunlar yaşadım.sağolsun eşim de bana hiç sahip çıkmadı.neredeyse aklımı kaçıracaktım.bu yüzden dayanamadım evi terkettim.eşim de hiç bana dönüş yapmadı.1 hafta geçmeden evin tüm eşyalarını toplayıp annesine taşımış.sonra da baya olay oldu.neyse boşandık.ama ben rahatlamadım. zaten 1 sene boyunca mutlu olduğum zaman toplasan 1 hafta etmez...tüm akrabalarıma benimle ilgili kötü mesajlar atmış. zaten barışmayı hiç talep etmemişti.tabi ailesinin istediği buydu...canımı baya yaktılar.ama ben neden rahatlamadım anlamıyorum.aslında mutsuzum diyemem.ama mutlu da değilim.bir değişik durumdayım bi tuhafım yani.hayatıma devam ediyor gibi görünüyorum ama kafam bi tuhaf çözemedim vesselam...yani bi köşeye sıkışmış gibi...yardım edin ne bu?...
sakin ama sakin bunu yapma kendine! duygusallikla onu aklayip kendini suclama, en buyuk yanlisin bu olur.. ben bile igrendim sen anlatinca, hala akrabalarina kotulemek ne demek, ne ucuz adammis, utanmiyo da.. sen onun namusuydun, mahalle karisi gibi ne laf uretiyo..çok teşekkür ederim...
diyorlar ki her evlilikte sorun olur.idare eden hep kadındır.erkekler hep aynıdır...Ben de fazla mı üstüne gittim acaba gibi düşünüyorum istemeden..
insan onlari dusununce urperiyo dmi..Ben geçen merak ettim facede aradım.Kendisi yoktu ama kardeşlerini buldum.O ailenin içinde şuan olmak istemedim..
tabir guzel olmus..Koskoca bir hayal kirikliginin kiri pasi kalmis ustunuzde...
ömür boyu o aileyle olmak beni çok yıpratırdı..Hoş böyle de yıprandım.insan onlari dusununce urperiyo dmi..
öyle yapmalıyım...neden yapamıyorum?gündüz gayet iyiyim.gece olunca bi sıkıntı basıyor.evden çıkmak canımı sıkıyor.diyorum kendimi toparlayacağım ama bu bazen oluyor çoğu zaman bir boşlukta gibiyim.çok teşekkür ederim.sakin ama sakin bunu yapma kendine! duygusallikla onu aklayip kendini suclama, en buyuk yanlisin bu olur.. ben bile igrendim sen anlatinca, hala akrabalarina kotulemek ne demek, ne ucuz adammis, utanmiyo da.. sen onun namusuydun, mahalle karisi gibi ne laf uretiyo..
ya hem de iftira türünden şeyler...zaten annesi biz beraberken hastalanıyordu...annesiyle falan yatıyordu...yine de beni seviyor sanıyordum..hiç arkamdan gelmedi.bi sürü de hakaret de bulundu...mesaj giden akrablarım hep aradı durdu beni..Özellikle erkek akrabalarıma atmıştı.
annesi sürekli ben oğlumsuz uyuyamıyorum diyordu...biz yanlarına gittiğimizde annesi ve babası aralarına oturturlar ben yokmuşum gibi davranırlardı.eşime göre bunlar gayet normaldi.benim abarttığımı söylüyorduAman tanrim, sen annesi ile ayni yatakta yatan bir adam ile mi evlendin?
ne kadar oldu bosanali?ömür boyu o aileyle olmak beni çok yıpratırdı..Hoş böyle de yıprandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?