Boşandım bi tuhafım anlamadım...

inşallah öyle olur...
Emin ol öyle olur bende ayni seylerin daha beterini yasadim simdi cok sükür beni seven deger veren biriyle evliyim bugunlerima baktikca ben hic evli degilmisim meger diyorum İnsallah Allah seninde tez zamanda yüzünü güldürür degmez bosver ya iki gunluk dunyada onun arkasindan yasmi tutucan kendine gel senden degerli mi ????

Ben geçen merak ettim facede aradım.Kendisi yoktu ama kardeşlerini buldum.O ailenin içinde şuan olmak istemedim..

evet ben çok sevdim.aileme karşı geldim onun için...O da seviyor sanıyordum ama sadece annesine iyi bir gelin götürmekmiş amacı sanırım.annesi sev dese seviyor sevmese dese sevmiyordu beni.Zor dyandım
Keske onceden anlayabilseymissin bukadar anneci oldugunu var oyle erkekler evlenmek icin evlenip anne sozunden cikmayan milletin hayatini zindan eden cok dikkat etmek gerek sizde kendinize fazla yuklenmeyin hersey geciyor gercekten yeterki cok dusunup cok yasta olmayin acinizi yasayan ve kapatin Allah yunuzu acik etsin iyi olmus kurtulmussun oyle bak bu durumunda gecicii

İnsan başta çok farklı hayal ediyor...iyi şeyler aklıma geliyor. bazen de iyi ki boşandım diyorum.Ama hala normal gelmiyor.bi de millet arayıp üzüldüm falan diyor canım sıkılıyor
hepsini yasadim, cok da uzuldum, halen de uzuluyorum arada, iyi konusan da oluyo kotu konusan da..
bu tip insanlarla mutlu bi hayat olmaz arkadasim, zorluyoruz ama olmuyo, cunku kendileri bile iclerinde mutlu degiller, hayat gayeleri insanlarla ugrasmak, didismek surekli olay cikarip huzursuzluk vermek vs vs.. Rabbim uzak etsin; bunlarini da beterlerini de..
insan olsalardi su hale gelmezdiniz zaten.. gececek insaAllah merak etme

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim...
diyorlar ki her evlilikte sorun olur.idare eden hep kadındır.erkekler hep aynıdır...Ben de fazla mı üstüne gittim acaba gibi düşünüyorum istemeden..

tanimi bu mu, ilgincmis, stres bozuklugu, hic duymamistim..

Tatlim gayet normal aslinda bu psikolojide olman.1 yil istemedigin hayal ettiklerinin disinda bir takim olaylar yasamissin ve ayrilmissin sorunlu sekilde.suan o durum bitti ama psikolojik olarak yasadigin kotu olaylari atlatmaya cabaliyor hala beynin. Gececek bunlar trk yapman gereken kendine zaman vermen.hic bir aci hicbir olay omurluk degil zamanla unutulup gidecek ins.

çok teşekkür ederim...
diyorlar ki her evlilikte sorun olur.idare eden hep kadındır.erkekler hep aynıdır...Ben de fazla mı üstüne gittim acaba gibi düşünüyorum istemeden..
sakin ama sakin bunu yapma kendine! duygusallikla onu aklayip kendini suclama, en buyuk yanlisin bu olur.. ben bile igrendim sen anlatinca, hala akrabalarina kotulemek ne demek, ne ucuz adammis, utanmiyo da.. sen onun namusuydun, mahalle karisi gibi ne laf uretiyo..

önce tel numaranızı değiştirin. Sonra evlenmek kadar boşanmanın da doğal olduğunu kabul edin. Elbette alışmılık vat lakin , alışkanlıklarınızın önüne geçin. yaşınız 28ç..

öyle yapmalıyım...neden yapamıyorum?gündüz gayet iyiyim.gece olunca bi sıkıntı basıyor.evden çıkmak canımı sıkıyor.diyorum kendimi toparlayacağım ama bu bazen oluyor çoğu zaman bir boşlukta gibiyim.çok teşekkür ederim.

Aman tanrim, sen annesi ile ayni yatakta yatan bir adam ile mi evlendin?

Aman tanrim, sen annesi ile ayni yatakta yatan bir adam ile mi evlendin?
annesi sürekli ben oğlumsuz uyuyamıyorum diyordu...biz yanlarına gittiğimizde annesi ve babası aralarına oturturlar ben yokmuşum gibi davranırlardı.eşime göre bunlar gayet normaldi.benim abarttığımı söylüyordu

Güzel bir psikyatris bul.Daya antidepresanları.Başka çare yok.Hiçbirşey antidepresan kadar düzeltemez.Bende işe yaradığında öyle iyi oluyorum ki.Eskisi gibi hissediyorum kendimi.Bazen de işe yaramıyor.Düzenli kullansam belki işe yarayacak.Nöbetli çalışıyorum oyüzden düzenli almam zor oluyor.

Çalışıyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…