Boşandım bi tuhafım anlamadım...

çalışıyorum.işim iyi geliyor ama eski eşimin arkadaşıyla aynı yerdeyiz.adam benle konuşmuyor...ne dediyse artık ona...bu da sinirimi bozuyor

çok teşekkür ederim...
diyorlar ki her evlilikte sorun olur.idare eden hep kadındır.erkekler hep aynıdır...Ben de fazla mı üstüne gittim acaba gibi düşünüyorum istemeden..
Başkası ne biliyor senin yaşadığı ki?
Uyuz oluyorum şu çevrenin teselli sözlerine.
Sen yine sukretmelisin çocuk yok ve artık boşanmış gitmişsin.
Ben ayrıyım eşimden henüz davamiz görülmedi ve kızım 7 aylık şu an.
Bende senin gibi bir çok ikilemde kaldım ve kendimi kaybetmek üzereydim canım.
Bebeğimden kaçar oldum 1 ay aralıksız rüyamda aldatıldığımı görüp hep aynı saat 05:43 gibi gözüm yaşlı uyanırdım .
Sonra alıştım kabullendim ve sorumluluğumu hatırladım.
Ben artık "anne"-ydim...
Bak hala stres yaşıyorum hem dava gününe kadar hemde ortak bir paydamız var ömür boyu görmek istemeyecegim insanları göreceğim.
Her daim şükür demelisin.
Atmalısın üzerinden o ölü toprağı.
Biraz toparlanman ve sosyalleşmen lazım.
Zaman hepimiz için en büyük ilaç.
Olumsuz düşünme lütfen.

Nekadar oldu bosanali bilmiyorum ama sanirim daha yeni. Cok normal, kolay degildir bir evliligi bitirmek..

Insan sevgilisinden ayrilinca bile bir bosluga düsüyor, kaldiki bir evliligi bitirmek muhakkak cok daha zordur.

Suan belki mutlu degilsiniz ama huzurlusunuzdur eminim. Caninizi yakmislar, mutsuz günler yasatmislar. Tüm bunlar artik gecmisde kaldi.

Gün gectikce mutlukta gelecek ve her gecen gün sükredeceksiniz bosandiginiza. Insallah bu yeni sayfanizda hersey gönlünüzce olur. Allah yardimciniz olsun.

sizin adınıza çok üzüldüm...Allah yardımcınız olsun...Güçlü bir annesiniz...

Normal mi? Bunun neresi normal? Bu nasil psikopat bir aile?

Kendini sucladigini okudum fakat hic öyle hisetme canim. Resmen büyük bir beladan kurtulmusun. Düsünsene o insanlarin senin cocugunun babaannesi, dedesi, babasi felan olacakti!

Oturup üzelmenin yerine zil takip dans et. Daha senin tüm hayatin önünde, ve onlardin kurtulduuuun!!!

geçecek değil mi...
ayrilali 5ay, bosanali 2ay olacak ama sukur ki iyiyim.. 1sene boyu kara kara dusunmekten kisiligim degismisti, yuruyusum bile degismisti.. o rezillerle olmamayi tercih ettim ve dik durmam gerek artik.. ne mutluluk verdiler ki bana uzuleyim.. tabiki insan gelinen hale ve hayallerine uzuluyo ama, imtihan, ne yapalim.. aciziz.. Rabbim buyuk.. onlara benim yikilmadigimi ve cok iyi oldugumu duyursun insaAllah..

bu beni güldürdü gerçekten teşekkür ederim

sizin adınıza çok üzüldüm...Allah yardımcınız olsun...Güçlü bir annesiniz...
Amin canım çok teşekkür ederim.
Benimde payıma düşen buymuş nasip kısmet işte.
Iyi ki kızım var o olmasa nasıl bir psikolojiye sahiptim inan düşünmek bile istemiyorum.
Şu an çok hassas bir dönemdesin ve geceler ağır geliyordur iyi bilirim.
Güzel olan anılar da zihninde kol gezer bir zaman.
Kendini suçlar ve onu aklarsın ama geçip gidecek.
Sen hayırlısını iste kendin için.
Ve eğer elindeyse çalıştığın yeri değiş yeni insanlar tanı ortak olan hiç birşey bırakma eminim daha iyi olacaksındır.

Ailen görmüş ama yaşaman gerekiyormuş şu an mutlu değilsin çünkü hayal ile gerçeklerin uyuşmadığından bir şok dönemindesin , yani benim bunlar başıma gelmiyecekti öfke,pişmanlık,kırgınlık duygular arasında yoğunluk yaşıyorsun dinmesi zaman alacak,zamanda herşeyin ilacı ama yağmur yağarken mutlu olmalısın güneşi beklemekle zamanı geçirme
evet ben çok sevdim.aileme karşı geldim onun için...O da seviyor sanıyordum ama sadece annesine iyi bir gelin götürmekmiş amacı sanırım.annesi sev dese seviyor sevmese dese sevmiyordu beni.Zor dyandım

Benimde haftaya davam aciliyor
Zor bir surec gercekten
Bende toparlanmaya calisiyorum
Daha iyi olacagiz insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…