Boşandım diyelim,peki sonra ?

Çek git bu ne. Saygısız evden kovmak ne. Ayıp hamileyken bir de. Vicdan ve merhamet yoksunu.

Esyalarin tumu sizinse o gitsin, siz niye gidiyorsunuz ki? O evde degilken kapi kilidini degistirin, kisisel esyalarini da koyun kapiya tamam.

Hamileyken sizi kovmuş bir insan için ne desem bilemedim. Yaşadıklarınız çok zor.
Asla ama asla kendinizi ezdirmeyin. Unutmayın bu hayatta ölüm var ve ölümlü dünyada mutsuz olmak kimsenin hakkı değil. Hiçbir çocuk mutsuz ailede yetişmeyi hak etmiyor. Umarım herşey günlünüzce olur.

sızı uzmek ıstememde ılerde kuzunuz bu adamı bastan nıye bırakmadın der ...Allah askına ..bu adam sıze daha ne yapmalıydı acaba evden gıtmenız ıcın...cocugunuza herseyden once sız lazımsınız...bu kadar deger vermeyen bırı cocugunuza ne verebılır...asıl oyle bır ortamda bır dakıka nefes aldırmazdım cocuguma...elle tutulur tek bır yanı yok ..

Ev sizinse neden gidiyorsunuz? O koca müsveddesi defolsun gitsin. Polis çağırıp kovun bu kadar. Bide her hakareti kayda alın hatta size mesaj atmasını sağlayın sizi küçümseyen hepsi delil olsun. Ama evinizi bırakmayın. Kadın değil erkek gitmeli o evden

Hamilelikte psikolojim daha da bozulup çocuk karnımda ölmesin diye bekledim

Ev benlm değil onun üzerine tahsilli lojman

Pezevengin kızı kismindan sonra okuma gereği duymadım. Bu kadar leş bir adamla evlenmişsin üstüne yetmemiş bi de çocuk yapmışsın da insan şu laftan sonra hala o adamla aynı evde kalıyorsa biraz da boşuna gidiyor demektir. Ayrıca siz niye gidiyorsunuz. Gidecek olan o. Aile konutunda kalma onceligi kadin ve cocugundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…