Boşandım diyelim,peki sonra ?

Bana söylediklerini yaptıklarını düşünmek bana güç veriyor ama..terbiyesiz adam

Zaten bu evliliğin ömrü 5 yıl diyen bi herif şimdi bitmese de 5 yıl sonra bitecek demektir. Pislik birde ben seni ikna için söylerim demiş. Defolsun gitsin ha yatından. Emin ol o çirkin sözlerinleşi duyduğundar çocuğunuzda gözünde senin konumun kötü bir anne olarak yerleşecek Zihnine . Asıl anne saygınlığını korumak için bitirmelisin

Polise sikayet et evden at adamı sonra da uzaklaştırma iste. Deliyle deli olacaksin bacim akilliyi öldürüyorlar

Aynen öyle.çocuğu tarafına çekip beni dışlar bile bu

Boşandıktan sonra tekrar mi evlendiniz

Boşandıktan sonra tekrar mi evlendiniz

Evet canım 3 sene sonra ikinci bir evlilik yaptım. Korktuğum bir sürü şey vardı yalnız bir hayatı nasıl yaparım diye bir çocukla maddi manevi. Çok şükür aileminde desteği ile herşeyin üstesinden geldim. Hem şehir değiştirmek zorunda kaldım hem yeni iş bulmak yeni bir hayat çocuğun kreşi vs. ama hepsini atlattım. Hiç birşeyden korkma kadınlar o kadar güçlü ki herşeyin üstesinden geliyor. Bak senin mesleğinde var bu bir artı senin için. Ailende yanında olacaktır. Evladın içinde endişelenme öyle kolay değil bu derece batmış ve karaktersiz birinin kendi tarafına çekmesi. Emin ol zaten boşandıktan sonra görevlerini yerine bile getiremeyecektir nafaka vs belki çocuğunu bile görmeyecek.

Allah aşkına kardeşim böyle iğrenç bir insanı neden koca diye yanında tutacaksın.
Birde mesleğin var sen bir öğretmenin kendine güven.
Benim bir mesleğim olsaydı dünyaları karşıma alırdım lütfen kendine güven niye ezik gibisin
Ona ihtiyacın yok kafanı kaldır ve dünyayı karşına al bebeğin icin

valla canım sinirden sayfaları da okumadan yazıyorum ne karar verdin bilmiyorum ama valizini hazırla kapıya koy kapının kilidini de değiştir kapıya da al eşyalarını defol git yaz ne aramalarını ne kapıyı hiçbir şeyi açma

sen niye evinden düzeninden oluyorsun defolsun gitsin

ve de yarın bir gün oluyor sen çocuğum için diyorsun ama çocuğun da nankör oluyor her şeyi hayattaki herşeyi kendin için yapmalısın ancak bu şartla kimse seni pişman edemez derse ki cocuğun anne niye savaşmadın benim yaşadıklarımı sen bilemezsin bilmeni de istemem de çık işin içinden bence bilmem kaç yıl sonra sonu belli olmayacak bi muhabbet için çekilir mi hiç

eşyaları almak suç mu bilmiyorum ama adamı kapıya koymak suç değil bu arada lojman falan demişsiniz ne iş yapıyor bu adam polis mi yoksa

Aynen öyle.çocuğu tarafına çekip beni dışlar bile bu
Sizin eşiniz hamileliğinizi gerekçe göstererek ilk evliliğinden olan oğlunun nafakasını düşürmek için eski eşine dava açan adam değil mi
Çocuk falan umrunda olmaz öylelerinin ki o istemiyordu zaten
Aslında sizde biliyorsunuz adamı
Kaçınılmaz sonu ertelediniz sadece

Seni istemeyen senden olan cocugu da istemez kaldi ki bu adamdan baba falan olmaz ayrica cocuk soracak yasa geldiginde pedagog esliginde guzel bir dille anlatilirsa cok buyuk problemler de yasamaz hatta benim gibi belki dedesini bile baba yerine koyabilir. Yanlis anlayanlar olabilir diye aciklayayim manevi olarak burda bahsedilen Hayatin ne getirecegi bilinmez yasiniz daha genc belki bidaha evlenirsiniz evlilik dogru insanla yapildiginda gercekten cok kiymetli hayatinizin duzene girmesini dilerim. O adam siluetinden de bir an once kurtulun

İlla sizi dövmesi veya aldattıgını gözünüzle görmeniz mi gerekiyor gitmeniz icin
Size ailenize küfür ediyor tehdit ediyor pislik gibi davranıyor
Babalıgı zaten baba değil baska bir cocugu daha var ve onuda görmüyor
Yavrunuzda emin olun huzursuz ortamda sorunlu bi cocuk olacağına saglıklı bir birey tarafından yetiştirildigi icin gayet gitme nedeninizi anlayacaktır

Çok haklısınız evde keşke hiç eşyam olmasaydı çantamı alıp çıkabildeydim.Dün bir aylık bebeğim bir yandan ağladı ben bi yandan biraz eşya topladım yorgan toplanabildim sadece.Avukat araştırmaya dşye gittiğimde de ağlamaya başladı taksiye atlayıp gelmek zorunda kaldım.Şu süreçte yenidoğan bebekle tek başına çok zoruma gidiyor bu Taşınma işi o Yüzden şehir dışına kardeşimin yanına gidip bir ay sonra kaldığım yerden devsm edicem .Sütüm bari devam etsin

Aileniz gelip yardım etse toplanmaya ?

Aileniz gelip yardım etse toplanmaya ?
annem babam hadtabede yatıyo erkek kardeşim de izin alamaz işe yeni başksdı.Arkadaş çağıracam ama şu an bebekten dolayı da yorgunum biraz bebek konusunda destek alayım kardeşimdeb öyle devam edeyim burdaki işlere

Yapılan yorumlara katılmakla birlikte, size eğer küfür ederse kayda alın.attığı hakaret msjları yazışmalar e-mail vb.varsa silmeyin, numarası görünür bir şekilde çıktı alın. Eşyaları sizin aldığınızı söylemişsiniz, var ise onların faturası eğer yoksa aldığınız yerden yeniden çıkarttırın, başka yaptığınız harcamalar varsa banka dökümanlarını alanilirsiniz. Bir de bu kavgalara şahit olan birileri var mı? Okulda dertleştiğinz bir arkadaş, sesleri duyan bir komşu ya da ailenizden birileri?

Üst komşum Şahit ama taraf olmaz karışmaz

Böyle durumlarda kimse kimseye şahitlik yapmaz (
Dertleşir ama kimse kimse için kimseyle kötü olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…