Boşandım diyelim,peki sonra ?

Cok uzuldum yasadiklariniza. Sizi kovup durmasi ne demek? O ev ikinizin ve illa biri gidecekse de o gitmeli. Kadini evden kovan bir adamin babaligi ne olabilir ki? Vicdan yok adamda bir kere... Allah sizin ve bebeginizin yardimcisi olsun. Ben babasiz buyutmemek icin direniyorum ama ne kadar dirensekte is olacagina variyor. O yuzden sizin iyi olmaniz yavrunuzu da iyi yapacaktir.

Kendimi hiç bu eve ait hissetmiyorum sayesinde.ev lojman ve onun üzerine Kayıtlı malesef

Prezervatif noktasına gelene kadar kesin aldatıyor diyordum ki... asla evladının sana öyle bir şey demeye hakkı yok -ki demezde. O şehirden ayrıl, ailenin yanına git lütfen. Bitir kes at. Bir kanser gibi düşün, onu vücudundan nasıl def etmek istersin? Elinde olsa söker atarsın değil mi? Aynen öyle yap. Hangi şehirdesin sen? Annen lohusa halinle neden yanında değil? Off şuan çok sinirlendim. Kocanı boğazlayabilirim.

Ne diyin bilemedim ki. Bitiremediği ize göre hala umudunuz var o değişebilir diye. Lohusasın konumda haklı da olsan bir bekle. Bir dur. Lohusalık çok farklı bişi. Duygular değişken kararlar da öle. Üç ay sonra bu konuyu tekrar düşün

Bebeğine de kavusmusken var git kendi yoluna.
Ne güzel mesleğinde var.
Gül gibi yaşarsın ve yasatirsin evladini.

Cekme bu kahrolası pisligi.

9 ay hamilelikte sabretmişsin ama yeter artık. Çocuk bu ortamda çok mu sağlıklı yetişecek.

Annem Yanımda bir ay kaldı gitti.Çalışıyorum onları çağıracağım ben gidemiyorum öğretmenim

Annem Yanımda bir ay kaldı gitti.Çalışıyorum onları çağıracağım ben gidemiyorum öğretmenim
Ee anneniz bir ayda görmedi mi bu adamın halini Allah yardımcınız olsun. Yerinizde olsam ama o adamın olduğu şehirden ayrılırdım. Siz de kendisini bir sperm bankası olarak görün.

Ee anneniz bir ayda görmedi mi bu adamın halini Allah yardımcınız olsun. Yerinizde olsam ama o adamın olduğu şehirden ayrılırdım. Siz de kendisini bir sperm bankası olarak görün.
Çok tşk le amin

Arkadaşlar davayı evden çıkınca mi açsam çıkmadan mı ? Çocukla olmuyor bu Taşınma işi napıcam ben kimse de müsait değil.Eşyaları boşanmadan önce evden çıkarmak suç mudur ?

Yok mu buralarda bir boşanma avukatı fikir verse yahu.

Siz hala neden eşyaların derdindesiniz ?
Eşyaların Parasını zaten siz ödüyorsunuz. Ortada suç falan yok. Suçsa da hamile kadına o peyniri yeme deyip hakaret etmek daha büyük suç !!!
Çağırın ailenizi taşıyın eşyalarınızı. Kendi aldıklarınızı Parasını siz ödüyorsunuz faturada sizin adınıza kesilmişse ödeme yaptığınıza dair belgeler varsa neden suç olsun.
Eşinize de söyleyin ayrılıyorum senden diye.
Eminim tutuşacaktır ciddiyetinizi görünce.

Davayı da evden çıkınca açın bence. Aynı evdeyken açmayın köpürür şiddet falan uygular vs.

Eşyalar onun adına alınmıştı.evet bugün biraz toplanacam ciddiyetimi o zaman fark eder artık

Eşyalar onun adına alınmıştı.evet bugün biraz toplanacam ciddiyetimi o zaman fark eder artık
Sonuçta ödemeyi siz yapıyorsunuz onun adına da olsa. Ödeme makbuzunuz varsa sorun yok.
Bir de eşyalarımı Aldı diye adliyeye koşacak hali yok ya

Bence yanlız toplamayın ama ailenizi de çağırın ya da yanımızda biri mutlaka bulunsun. Olay kavga vs olursa şahitlik edecek biri olur en azından Yanınızda.

Merhaba canım öncelikle Rabbim tez zamanda seni ve yavrunu bu rezil adamın elinden hayırlısıyla kurtarsın demek istiyorum. Şu kadar söyleyeyim sen bu adama kaç kalıp fazlasın bilemiyorum artık. Böyle pislik alçaklar bir ömür sürünmeye layık. Bırak gırtlağına kadar borçla yerin dibine batsın. Bak sen ne güzel öğretmensin ailende arkanda hiç bişeyden korkma. İlerde yavrun sana böyle bir adam yüzünden hesap falan sormaz. Senin korkularını yaşayan birisi olarak çok iyi anlıyorum. Tabi ben 8 sene çabaladım. Çocukta var onun için yürüteyim çok istedim ama olmadı. Dedim ki ilerde çocuğum anne niye babama şans vermedin demesin. bu yüzden defalarca şans verdim fakat sonuç değişmedi. Tabi sende durup baya uç noktalara ulaşmış sana ve ailene hakaret eden seni riskli hamileliğine rağmen evden kovan insanı yavrun hiç aramaz merak etme. Ailen ve sen onun herşeyi olursun. Dava açmayı düşünüyormuşsun zaten en güzeli en doğrusu. Sen ve yavrun sağlıklı olun olumsuz bişey düşünme kurtulmana bak. Allah yardımcın olsun inşallah.

aileniz arkanızdaysa babanıza küfreden birisine haddini bile bildirmeyip hala nasıl susuyorsunuz ?
zaten tüm sebepleri saymışsınız kaçıp kurtulmak için.
Daha ne bekliyorsunuz. İnsanlar nerelerden dönüp tekrar hayata yeniden başlıyorlar neden siz yapamayasınız.
Değer görmediğiniz için gücünüzü kaybetmişsiniz ama kendinize gelmelisiniz bence.

Aynen öyle gücümü kaybettim beni resmen sindirdi bi konu hakkında Zıt fikrimi bile söylemeye korkar oldum ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…