- 25 Mayıs 2014
- 631
- 238
- 73
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Izmire git dul daha çok o şehirde . Arada kaynar gidersin
Merhaba arkadaşlar evliliğimde problemler başladığı dönemde burayı keşfettim ve çok güzel görüşler aldım. Keşke evlenmeden önce burayı bilseydim diye düşünürüm çoğu zamanÇok kısa süren bir evlilikten sonra ayrıldım eşimden. 27 yaşındayım iyi bir işim var ve ailemle yaşıyorum. Binlerce şükür olsun şu halime. Rahatım yerinde Allah tüm sıkıntı yaşayanları düze çıkarsın. Fakat oldukça muhafazakar bir şehirde yaşıyorum ve bu beni zaman zaman çok bunaltıyor. Ayrıca boşanma kabul edersiniz ki bir travma, belki iyiyim ama hep buradan gitmek istiyorum. Sanırım yaşadıklarımı arkada bırakmak istiyorum. Memleketim olmasına rağmen o kadar bıktım ki buradan. Ege bölgesinde bir şehre ya da Ankara gibi merkezi bir yere gitmek istiyorum. lakin çok korkuyorum çünkü gidersem yalnız yaşayacağım belki sonradan ailem gelebilir. Ayrıca işim kolay kolay tayin değiştirilen bir iş değil ama yine de gitmek istiyorum.Ailem çok istemese de gitmeme hak veriyorlar. Siz ne önerirsiniz arkadaşlar? Ben tekrar bir hata yapmaktan korkuyorum. Ama bu şehirden de bir şey beklemiyorum bir gelecek hayal edemiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu ne saçma bir tabir öyle. Benim amacım gideyim de kendimi salayım gibi saçma sapan düşünceler değil. Kendimi taşıyabilecek bir insanım çok şükür. Burada kimseden de sen dulsun gibi bir laf duymadım ne de yanlış bir hareket. Çünkü sınırlarım bellidir öyle herkes kafasına göre konuşamaz. Fakat insan bir evde diyelim bir yakınını kaybetti bir acı yaşadı o evden taşınmak ister ya benimki de öyle. Bu şehirde bunaldım kimse bana bir şey yaptığından değil ama anılarım, yaşanmışlıklar her neyse... Ben de muhafazakar bir ailede büyüdüm fakat kapalı biri değilim. Askılı falan dekolte falan giymem. Fakat bir tshirt bile giysen insanlar yadırgıyorlar. Bir şey demiyorlar ama sen rahatsız oluyorsun. Ha giymiyor muyum giyiyorum. Fakat artık daha güzel daha farklı bir şehirde yaşamak istiyorum. Fakat gideceğim şehirde ailem olmadan çok sıkılır mıyım diye endişe ediyorum. Çünkü hem iş hem de şehir değiştirmek zor bir karar.
İzmir güzel bir şehir daha önce de gittim. Fakat İzmir çok rahat bir şehir yanlış anlaşılmasın ama ben orada bir maneviyat göremedim. O yüzden de çekiniyorum. Yani arkadaş edinemem tutunamam diye. Ama düşünüyorum tabi ki medeni ve doğal güzelliği olan bir şehir.
Bu konuda haklısın manevıyat yol ne yazık kı ben arada kaçtgm içın güzel gelıyo. Ama bu aralar bursayı düşunuyorum hem modern hem daha geleneksel?
Mersin için hiç güzel şeyler söylemiyorlar. Belki de önyargılı konuşuyorlar çünkü ben hiç görmedim. Teşekkürler arkadaşlar.
Mersin gayet güzel bir şehir canım ,ev kiraları,ulaşım gıdalar gayet ucuz ,rahatlıkla yaşabilirsin sadece yazın sıcağımız var her söylenene inanma bütün şehirlerde vardır bir iki tane güzel olmayan yerler bunu bütün şehire mal etmek doğru olmaz.Mersin için hiç güzel şeyler söylemiyorlar. Belki de önyargılı konuşuyorlar çünkü ben hiç görmedim. Teşekkürler arkadaşlar.
Bence samsunuda arastirin.hem modern buyuk deniz kenari hemde yozlasmamis bi sehir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?