Boşandım... Şehir değişikliği yapmak istiyorum görüşleriniz?

Tatlım ben izmirliyim. Öğretmenım doğuda görev yapıyorum.çok serbest bi ailedn gelmedm hanı muhafazakar yerlere kolay uyum sağladım hep. Ama yine de izmır bambaşka. Hele yaşadgn ilçe çok önemlı . Kımse dönüp bkmaz kımseye laf söz dedikodu yok rahatına bakıyosun. Kendını sal demıyorum asla ama akşam çıkıp sahilde terlıkle pjamayla yürümek bile iyı gelebiliyormuş insana. Amaç kabuğundan sıyrılmak. Ailende gelecekse sana gaziemır, bornova, seferıhısar, balçova önerırım. Karşıyaka biraz daha uçarıdır Türkıye de değilmışım hissı verıyo bna. Bu arada hayatta çok ucuz. 2 bın tl ile harıka yaşarsın giyim gıda çok uygun. Kış derdı yok. Umarm faydalı olur.

Izmire git dul daha çok o şehirde . Arada kaynar gidersin

Bu ne saçma bir tabir öyle. Benim amacım gideyim de kendimi salayım gibi saçma sapan düşünceler değil. Kendimi taşıyabilecek bir insanım çok şükür. Burada kimseden de sen dulsun gibi bir laf duymadım ne de yanlış bir hareket. Çünkü sınırlarım bellidir öyle herkes kafasına göre konuşamaz. Fakat insan bir evde diyelim bir yakınını kaybetti bir acı yaşadı o evden taşınmak ister ya benimki de öyle. Bu şehirde bunaldım kimse bana bir şey yaptığından değil ama anılarım, yaşanmışlıklar her neyse... Ben de muhafazakar bir ailede büyüdüm fakat kapalı biri değilim. Askılı falan dekolte falan giymem. Fakat bir tshirt bile giysen insanlar yadırgıyorlar. Bir şey demiyorlar ama sen rahatsız oluyorsun. Ha giymiyor muyum giyiyorum. Fakat artık daha güzel daha farklı bir şehirde yaşamak istiyorum. Fakat gideceğim şehirde ailem olmadan çok sıkılır mıyım diye endişe ediyorum. Çünkü hem iş hem de şehir değiştirmek zor bir karar.

İzmir güzel bir şehir daha önce de gittim. Fakat İzmir çok rahat bir şehir yanlış anlaşılmasın ama ben orada bir maneviyat göremedim. O yüzden de çekiniyorum. Yani arkadaş edinemem tutunamam diye. Ama düşünüyorum tabi ki medeni ve doğal güzelliği olan bir şehir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bursa nasıl? Hem büyükşehir hem de çok tatlı, temiz.. Maneviyat da var, deniz de, yeşillik de, tarih de... Hem istanbula bi feribotla atlar gezer gelirsin canın sıkılınca, bence bi düşün...

Izmire git dul daha çok o şehirde . Arada kaynar gidersin

Bu ne gereksiz ve saygisiz bir yorum ! Dul olmak ayip mi ki arada kaynayip gidecegi sehir oneriyorsunuz ! Haddinizi bilin siz bi once, herhalde issizlikten oturup istatistigini tuttunuz hangi sehirde daha cok dul olduğunun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkürler arkadaşlar. Ben çok fazla gitmek istiyorum tabi üniversitede olduğum için de orada uygun bir pozisyon bulmam oldukça zor. Fakat daha düşük ünvan da olsa gitmek istiyorum. Burada kimseden kötü bir davranış görmedim ama sıkıldım. Duygusal bir karar verip yanılmaktan da çok korkuyorum. Ama burda kalırsam da çok üzüleceğim. Sizce ne yapmalıyım?

Mersin diyorum sadece. Superrrrr

Ardına bakmadan git keşke bende gidebilsem nereye olduğunu bilmeden giderdim.. Allah güzel kapılar açsın size.

Mersin için hiç güzel şeyler söylemiyorlar. Belki de önyargılı konuşuyorlar çünkü ben hiç görmedim. Teşekkürler arkadaşlar.

Bu konuda haklısın manevıyat yol ne yazık kı ben arada kaçtgm içın güzel gelıyo. Ama bu aralar bursayı düşunuyorum hem modern hem daha geleneksel?

İzmir de dul çok diyen şahıs seni eleştirmeye bile değmezsın bunu bil

Çanakkalede oturuyorum şehri severek tayinle geldim ama Allahtan merkezde oturmuyorum çok açık bi şehir bulunduğum ilçe çok çok iyi tayin hiç çıkmasa burda kalırım illa denize yakın oturmak gerekiyo bize bir saat ve sıkıldıkça gidiyoruz
Bursa güzel ama bana hep soğuk geldi ızmirde çanakkalenin bi üst kademesi ankara fazla resmi ıstanbul pahalı aydıni merak ediyorum bu aralar ben de
Karadeniz düşündün mu hiç

Ailem mersinde oturuyo çoook sıcak ve haliyle çok açık orası da ama fena değil sıcak seviyorsan mersin çanakkale ızmir ben konyalıyim hiç kalamadım memleketimde 12 sene van da oturdum her yer güzel her şehir farklı önemli olan güzel düşünerek gitmek sende öyle yap arkadaşım ve korkma ben korkmadan türkiyenin bir ucundan bir ucuna geldim ve farklı durumlardan dolayı yani senin gibi tayin zorunlu oldu hayırlısı böyle ama cesaret lazım gerçekten

ayrıca izmirde her kesimden insan vardır mutlaka birilerini bulursun
maneviyatı yüksek olan da vardır düşük olan da
bu yüzden özgür bir şehir
bu yüzden kötüymüş gibi lanse ediliyor
çünkü kimseye maneviyatın düşük diye dışlanma durumu olmaz
travestisinin bile komşuluk ilişkileri vardır diğer teyzelerle ben gördüm.
daha ne olsun.
kimse kimseye karışmıyor işte

Mersin gayet güzel bir şehir canım ,ev kiraları,ulaşım gıdalar gayet ucuz ,rahatlıkla yaşabilirsin sadece yazın sıcağımız var her söylenene inanma bütün şehirlerde vardır bir iki tane güzel olmayan yerler bunu bütün şehire mal etmek doğru olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…