Boşandım... Şehir değişikliği yapmak istiyorum görüşleriniz?

hakikaten o sıcakla nasıl baş ediyorsunuz biz izmirde dayanamıyoruz

Teşekkür ederim canım. Bana söylenen çok karışık ve terör sorunu olan bir şehir diyorlar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hakikaten o sıcakla nasıl baş ediyorsunuz biz izmirde dayanamıyoruz
Eski oturduğumuz yerde Haziran 1 dedin mi klima açılırdı 7/24 hiç susmaZdı Eylül ayına kadar şimdiki oturduğumuz yer 15. Kat ve 3 yıldır hiç klima açmıyoruz evimiz çok serin gerek kalmıyor ama dışarısı feci halde sıcak sokağa çıktın mı nefes alamıyorsun yanında mutlaka su olmalı hatta yedek tişört bile olmalı dışarıda oldun mu nem çok yüksek deniz tuzu en yüksek olan bölge olduğu için,sıcaktan bunalanlar ya denize yada yaylara Akın ediyor.

sahi doğru evet yaylaya gidicez demişti mersinli bir arkadaşım da şaşırmıştım orada doğal bir şeymiş :)
yerden ayakları yanıyor insanın resmen izmirde

Konya"da guzel sehir.
Hem buyuk hem gecinmek kolay.
Muhafazakar bir sehir ama eskisi gibi degil.
Rahat edersiniz bence. :)

Teşekkür ederim canım. Bana söylenen çok karışık ve terör sorunu olan bir şehir diyorlar.

Terör sorunu mu çokmuş size söyleyenler biraz abartmış,evet çok göç alan bir şehir ama biraz abartmış arkadaşlarınız.

Terör sorunu mu çokmuş size söyleyenler biraz abartmış,evet çok göç alan bir şehir ama biraz abartmış arkadaşlarınız.

Hangi şehir göç almıyor ki bu devirde bence bütün büyük şehirlerde hemen hemen aynı insan tipi var artık terör mersinde yok her yerde var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Konya"da guzel sehir.
Hem buyuk hem gecinmek kolay.
Muhafazakar bir sehir ama eskisi gibi degil.
Rahat edersiniz bence. :)

Teşekkür ederim ama Konya yı düşünmüyorum. Yaşadığım şehir de kötü bir şehir değil ama daha farklı bir yer istiyorum. Biraz daha modern bir şehir.

Çanakkale ye de çok rüzgarlı dediler ama aklımda olan bir şehir :) imkanları nasıl ulaşım olsun hastane olsun. Pahalı bir yer mi?

Tedbili mekanda ferahlik varmis

İzmir guzeldir ya. Kimse kimseye karismaz. Yardim istediginizde Kimse kimseyi yolda birakmaz.

Çanakkale ye de çok rüzgarlı dediler ama aklımda olan bir şehir :) imkanları nasıl ulaşım olsun hastane olsun. Pahalı bir yer mi?

Yo aslında o kadar pahalı değil yani her şehir gibi ben biraz ulaşımdan sıkıntılıyim çanakkalede havaalanı var ama sadece ankaraya var uçak ıstanbula bile yok
Ayrıca rüzgar iyiki var olmasa sıcak mahveder buraları

İzmir bir kadının tek başına yaşayabileceği en iyi şehirdir.
Hem insanı daha açık görüşlü ve rahattır ( bir çok şehirde evli misin, boşandın mı, neden, diye türlü türlü sorulara maruz kalıp, sonrasındada sıkıntı yaşama ihtimaliniz evet vardır, hatta bir çok şehirde fazlasıyla vardır)
Büyük şehirdir, tayin imkanınız daha olasıdır bir çok şehire göre.
Çok güzel bir şehirdir, insanı mutlu eder, havası, denizi, yeşili. Kışı bile güzeldir, rahattır.

Şehir değiştirmeyi düşünüyorsanız ilk sıranızda İzmir olmalı mutlaka.
Yeni bi hayata en iyi İzmirde başlanır.
:)

İyi şanslar.

Teşekkür ederim. Umarım güzel ve hayırlı bir yer değişikliği yapabilirim. Umutlarımız hiç bitmesin. Çok istiyorum gitmeyi...

O zaman her şeyden önce kadro bulmanız gerekecek , bence önce kadro bulabileceğiniz kurumlara bakın, daha sonra o seçenekler arasında tercih yapın.

Evet haklısın ama önce bir kaç şehir belirleyip ona göre gitmek istiyorum. Bu kısım zor kısım. Gitmeyi de çok istiyorum. Allah inş hayırlı bir yer nasip eder.

Bende bosandigimda Izmir e yerlestim.. Bu baska bir psikolojik travma oluyor ve inan sehir degisikligi iyi geliyor. Gayette guzel bir duzen kurdum hersey cok guzeldi ki hala guzel ancak evlendim simdi ikinci esimle mutluyum
Izmire git dullar cok arada kaynarsin yorumunu yapan kadini da kiniyorum ne seviyesizce bir yaklasim. Dullar kadar kafaniza tas düşsün. Kompleksli, ezik kadinlarim beyni bu kadar. Oturur evinde cileyi çeker dul olacak hali yoktur issiz gucsuzdur boyle dil uzatir. Aslinda dul olan kadinlar kisiliklidir aldatmanin, iskencenin icinde kalmayip kendine yetebilemektedirler. Tabiki hicbirimiz bosanmak icin evlenmiyoruz da gerekiyorsa bosanacaksin da. Kimsenin kolesi degiliz sonucta. O yorumu yapan bayan sen boyle ayaklari ustunde duran kadinlara da, izmire de kurban ol kurban.

Gittiğin her yere kafanı da götüreceksin o yüzden sehir değiştirmek anlamsiz

Tedbili mekanda ferahlık vardır derler diye hep...

Mutlaka öyle ama seninki radikal bir değişiklik olacak. Uzmanlar boşanma, ölüm vs gibi olaylardan sonra bu kadar keskin kararlar alınmamalı diyor ama sen bilirsin yine de. Tek başına yaşayacağın bir şehirde çevre edinene kadar cok daha derin yalnızlık cekebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…