Boşandım... Şehir değişikliği yapmak istiyorum görüşleriniz?

Bilmiyorum burada çok bunalıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mutlaka bunalıyorsundur ama ne bileyim oyalanacak birşeyler bul kendine. Yeni arkadaşlar edinmeye calıs. İnan bana Ankara da bildiğin ankara değil. İyi bir yerde yaşamak istesen kiralar 1000 lira, özelde calısıp o kirayı ödeyip gecinemezsin. İnsanlara güvenemezsin. Ailen ha deyince yanına gelemez.

Özelde çalışmayı düşünmüyorum zaten burda çalışırsam da hiç verimli olamayacağım

Özelde çalışmayı düşünmüyorum zaten burda çalışırsam da hiç verimli olamayacağım

Kpss ile mi geleceksin?
Münevver bu kadar soru işaretiyle böyle büyük bir denize adım atılmaz. Yağmurdan kacarken doluya tutulabilirsin

Kpss ile mi geleceksin?
Münevver bu kadar soru işaretiyle böyle büyük bir denize adım atılmaz. Yağmurdan kacarken doluya tutulabilirsin

Haklısın zaten bu değişikliği yapmam 1 yılımı alır. Burada arkadaşlarım falan var geziyorum tozuyorum fakat bu şehirde bir 5-10 yıl daha yaşamak istemiyorum

İlerisi icin plan yapman hoş. Demek ki umudun hala taze :)

Allah gönlüne göre versin inş

İlerisi icin plan yapman hoş. Demek ki umudun hala taze :)

Allah gönlüne göre versin inş

Teşekkür ederim. Ankara büyük şehir ve daha kolay bir şehir olduğu için istiyorum fakat bir yanım da denizi olan bir yere mi gitsem diyor. Maddi zorluk çekeceğimi sanmıyorum zaten işimi ayarlayıp şehri öyle değiştiricem. Burada zaten 700 tl kira gelirim var. Buradan alır oraya veririm olmadı. Allah hayırlı bir kapı açar inşallah.

Kesinlikle denizi olan bir yere git. Burada hicbir sosyal aktivite yok, iş ev en fazla avm ve cafe

Deniz olan yerde medeniyet var bence ayrıca ankara çok sıkıcı ve pahalı bir şehir canım .Ama evet tebdili mekanda hakikaten ferahlık var

gel izmir e yaa lisedeyken konyalı ve kapalı bir öğretmenim vardı şöyle demişti : ben konyada da yaşadım istanbulda da ama hiçbirinde izmirde olduğum kadar huzurlu ve rahat hissetmedim kendimi. aynen böyle söylemişti Karşıyaka Balçova Bornova çok güzeldir insanları kalitelidir sosyal şehirlerdir izmir kararında olur bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Aydın nasıl bir yer sence? Ya da Çanakkale ?

Ünıversıteyı denizli de okudum harıka ötesı bir yer doğa muhteşem îmkanı bol sosyal hayat güzel aile yapısı ulaşımı ekonomısı. Ben sevglm orada kaza yapmasaydı orada kalırdm ama hatıralar iste. Aydın küçük tatlm. Aydınlılar izmıre ya da denızlye gelırler. Denızlının tek eksgı denız yok. Ama türkıyenın 5 yıldr en temız şehrı 150 nın üstnde park var. Spor kentı. Üni. Ormanda kampus var . Aydın küçük çanakkale de tam bılmym

Ben İstanbuldayım. Sırf trafiğinden ve kalabalığından dolayı kaçmak istiyorum,bayramda burası okadar güzeldiki keşke memleketine gidenler geri dönmeseydi

Balıkesirde yaşamak isterdim valla

Teşekkür ederim. Denizli ye daha önce hiç gitmedim. Bu gitme olayını çok kafaya taktım her gün stres oluyorum.

ben de boşanmış biri olarak mekan değişikliğinin sana iyi geleceğine inanıyorum. çünkü geçmişle bağlantısı olmadığı için ve o süreçte kendine hayat kurma, yaşantını oturtma, öğrenme, alışma vs darken bir bakmışın 1 sene geçmiş bile.
zaman yaralara en iyi gelen şeylerden bence. ailenizde varmış. daha ne olsun ne güzel size sıkıldığınızda bunaldığınızda yol gösterecek el uzatacak biri var.

Istanbul da olan biri olarak İzmir diyorum.
Istanbul harika bir şehir. ama artık gezmek için harika sadece. kalabalık, trafik, gürültü, pahalılık aldı başını gitti. Şehir kapasitesinin en az 3 katı insan barındırıyor.

İzmir bence İstanbul dan sonar en güzel şehir bana göre. Herşeyden once bence size nefes aldıracak şehir. sorgulanmayacağınız yargılanmayacağınız bir yer.
Maneviyat insanın içindedir kimin maneviyatı güçlü kısmını bilemezsiniz. her il de olduğu gibi kırsalı, lüks, orta kesimi vs orda da vardır. size daha hitap eden yerden ev bakarsınız.
o yüzden şehrin dış görünüşüne aldanmayın.
madem kafaya koydunuz cesaretinizi toplayıp gidin bence.
Allah yardımcınız olsun. boşanma zor ama aşılmayacak şey değil.
zaman, değişiklik yenilik iiy geliyor.
en hızlıda iyileşmek için kendinie düşünmeye vakit bulmayacak kadar yorun aktivite yapın.

Son düzenleme:
Aydın hakkında fazla bir yorum yok ben yapayım. Bekar bir bayanın rahatlıkla yaşayabileceği güzel bir şehirdir. İzmir'e yakın, insanlarının düşünce yapısı da İzmirliler gibidir genellikle. Denize biraz uzak (merkez için söylüyorum) ancak daha uygun yaşayabileceğiniz bir yer (bütçeyi kastediyorum). Kafa dengi bir çok insan bulabilirsiniz, kültür seviyesi de maneviyatı da yüksektir.

Gel orduya dicem ama miniminnacik memleketim :)
Yani cok rahat ve sicak bir sehir ama istemez sanirim kimse, pek eglenceli bir yer degil.
Allah yar ve yardimcimiz olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende eşimle boşanma aşamasındayım. allhım yardım etsin boşanmak istemiyorum çok zor.

Merhaba :) umarım bundan sonrası sizin için çok daha huzurlu ve mutlu olur.. mekan değiştirme konusunda bence haklısınız.. ne demişler tebdili mekanda ferahlık vardır :) yeni bir başlangıç için yeni bir yer size kesinlikle iyi gelecektir. Ben İzmiri çok severim insanları rahattır saygılıdır kimseyi yargılamaz önyargıyla yaklaşmazlar kolay kolay.. Antalya olabilir, orada da huzurlu olabilirsiniz gibi geliyor bana.. ama istanbul, izmit, balıkesir gibi yerler sizi maddi oalrka zorlamak bir yana manevi olarakda zorlayabilir.. Balıkesir mesela küçük bir yerdir, muhafazkardır şu an yaşadığınız yerden çok farklı olmayacaktır...

canımm ; munevvergul , boşanmış ve şehir değişikliği yapmış biri olarak sana bunu tavsiye edebilirim,
benim durumum biraz farklıydı, ben eşimle gittiğim şehirde yaşıyordum ve orada hiç akrabam yoktu çok rahattım herkes beni evli biliyordu (yakın çevrem hariç tabiki) ama üzerimden o ölü toprağını atmak için gitmem gerektiğini düşündüm.
önce egede ilçeleri düşündüm, sonra ailemin yanını. ailem de iç anadoluda küçük bir ilde yaşıyor, çevre baskısından korktum, Ankara ya tayin istedim geldim, burada iş yerimde kimseye söylemedim boşandığımı, birgün illa ki öğrenecekler ama bu kimseyi ilgilendirmez zaten. silkindim kendime geldim evet bana çok iyi geldi, ama tabi ki tek başına olmanın verdiği bazen zorluklar oluyor bunun dışında ne kimse bana yan gözle baktı ne başka bişi oldu. Allaha çok şükür gayet mutluyum eve bazen yatmadan yatmaya geliyorum o avm benim bu cadde senin geziyorum, maddi açıdan kendini sıkmayacağın geçinebileceğin bir yer seçersen ailenden destek istemezsen kendini daha iyi hissedersin canım. Allaah kolaylıklar versin .. sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…