- Emoji Skoru
- 99
- Puanlar
- 18
Hayır yok işim üniversite mezunuyumİşiniz var mı? Eğitim durumunuz nedir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır yok işim üniversite mezunuyumİşiniz var mı? Eğitim durumunuz nedir?
Kendinizi geliştirin bir meslek edinin yaşınız genç evde oturunca kafayı yersiniz.Hayır yok işim üniversite mezunuyum
Evet yıprattı tavirlari da yıprattı. Böyle boşanmak istemedim seviyordum onu her şey bir anda oldu dedim geleyim annenin özür dileyim temiz bir sayfa açalım dedim ama o zaten kafada bitirmiş annesi de doldurdu aldı götürdüSizi vajinismus çok yıprattı bence. Önceki konularınızı da okumuştum çok şaşırdım. Şokta oldugunuza göre siz boşanmak istememişsiniz anlaşılan. Hiç düzeltelim vs deyip konuşmak istemediniz mi?
Eğer boşanırken anlaşmayıp çekişmeli devam ettirseydiniz bosanma davaları 3-4 yıl sürüyor ve süreç içinde çiftlerin barışma ihtimali yüksek oluyor. Ama sizin bu kadar aileci anneci birinden ayrıldığınız iyi olmuş bence. Sizi ailesi olarak benimsememiş çünkü. Sizin aileniz umarım size destek veriyordur. Hayırlısı böyleymiş çok da üzmeyin kendinizi ve mutlak bir uğraş bulun.Evet yıprattı tavirlari da yıprattı. Böyle boşanmak istemedim seviyordum onu her şey bir anda oldu dedim geleyim annenin özür dileyim temiz bir sayfa açalım dedim ama o zaten kafada bitirmiş annesi de doldurdu aldı götürdü
ailem destek veriyor teşekkür ederimEğer boşanırken anlaşmayıp çekişmeli devam ettirseydiniz bosanma davaları 3-4 yıl sürüyor ve süreç içinde çiftlerin barışma ihtimali yüksek oluyor. Ama sizin bu kadar aileci anneci birinden ayrıldığınız iyi olmuş bence. Sizi ailesi olarak benimsememiş çünkü. Sizin aileniz umarım size destek veriyordur. Hayırlısı böyleymiş çok da üzmeyin kendinizi ve mutlak bir uğraş bulun.
Bana takılan ziynetler bende kaldıHaklarınızı aldınız mı ? Direk boşandınız mı
sabır versin yaradan. üzecek, acıtacak ama geçecek. tekrar kendinizle mutlu olacağınız günler de gelecek.Önceden konuda açmıştım yeni evliyim 9 aylık annesiyle en son kavga ettik yanımda olmadı sonrada 10 günde boşanma protokolü imzalamıştık. Bir anda ev boşaltıldı 6 gün sonra mahkemem oldu bugun tek celsede boşandım her şey bir anda oldu şok içindeyim. Bana destek olacak kelimler eder misin şuan çok ihtiyacım var
Zaten daha evlenmek için çok gençmişsiniz bence. Bunu olmamış sayın, burdan sonra cıvıl cıvıl bir genç kadın olup paranızı kazanıp hayatınızı yaşayın. Kendinize iyi davranın.İnsallah teşekkür ederim 26 yaşındayım
O iyi daha iyi gibi geliyor bana bu sevindirici ben boşanan insanların ben de hata yok elimden geleni yaptım demelerini hiç anlamıyorum boşanmak küsmek değil sevgili iken ayrılıp dönen sevgili ile evlenmek risk zaten.Zamaninda olmamış Annesi ile ilişkisini bu kadar senedir farkwtmedinizmi ?@EsraAyazzz ile sen aynı psikologa gidin bence..
kurtulmuşsunÖnceden konuda açmıştım yeni evliyim 9 aylık annesiyle en son kavga ettik yanımda olmadı sonrada 10 günde boşanma protokolü imzalamıştık. Bir anda ev boşaltıldı 6 gün sonra mahkemem oldu bugun tek celsede boşandım her şey bir anda oldu şok içindeyim. Bana destek olacak kelimler eder misin şuan çok ihtiyacım var
+1Demek ki aranızda gerçek bir sevgi aşk yokmuş ve seni gerçekten haketmeyen bir insandan kurtulmuş oldun yaşın kaç bilmiyorum ama bu saatten sonra daha seçici daha sağlam temelleri olan bir ilişki yaşayabilirsin. Kurtuldum diye sevin yıllar sonra da yaşabilirdğn bu olayı zararın neresinden dönersin kardır annesinin ağzına bakan bir erkekle mutlu olamazdın.
Ay dedirtmeseydi ya, hiç kendini suçlama. Böylelerinin en büyük silahı minik beyinleriyle suç bastırıp manipüle etmektir.Evet çaba göstermedi teşekkür ederim böyle devam ederiz düzelmeyiz dedi ben elimden geleni yaptım evet hatam var annesine öyle kavga etmemeliydim evden çık git dedim ama bende çok doldum kendimi çok yalnız hissettim
Zaten aldı oğlunu evine götürdü orda doldurduAy dedirtmeseydi ya, hiç kendini suçlama. Böylelerinin en büyük silahı minik beyinleriyle suç bastırıp manipüle etmektir.
Umarım insallahkurtulmuşsun
artık yeniden bekarsın
bundan sonra her sey çok güzel olur umarım