yeni hayatınızda mutluluklar dilerimEvet az önce duruşmadan çıktım,yıllarca düzelir diye mücadele ettiğim evliligim 5 dakikada sona erdi,gözlerim doldu ama tuttum kendimi ağlamadım ama o ağladı,timsah gözyaşlarını akıttı ve bitti
Çok teşekkür ederim gerçekten öyle biten berbat bi evlilik de olsa acıtıyor geçen yıllar verilen emekler acıtıyor ama olsun her gün yeni bi gün doğuyor sizin içinde umarım her şeyin hayırlısı olurMerhaba. Konularınızdan merak ediyordum sizi. Duruşma nasıl geçecek vs. Tecrübelerinizden faydalanmak adına. Öncelikle geçmiş olsun mu demeliyim, gözünüz aydın mı bilemiyorum. Kötü de olsa evlilik biterken acıtıyor sanırım. Bende mahkemeye gün sayıyorum. Anlaşmalı olacak gibi ama sanki günler geçmiyor. Darısı benim gibi bekleyen herkese. Yeni hayatınızın ilk günü. Dilerim çok ama çok mutlu olursunuz
Geçmiş olsun. Darısı başımaEvet az önce duruşmadan çıktım,yıllarca düzelir diye mücadele ettiğim evliligim 5 dakikada sona erdi,gözlerim doldu ama tuttum kendimi ağlamadım ama o ağladı,timsah gözyaşlarını akıttı ve bitti
Darısı bana inşallah.Evet az önce duruşmadan çıktım,yıllarca düzelir diye mücadele ettiğim evliligim 5 dakikada sona erdi,gözlerim doldu ama tuttum kendimi ağlamadım ama o ağladı,timsah gözyaşlarını akıttı ve bitti
Hakkınızda hayırlısı olsun.Evet az önce duruşmadan çıktım,yıllarca düzelir diye mücadele ettiğim evliligim 5 dakikada sona erdi,gözlerim doldu ama tuttum kendimi ağlamadım ama o ağladı,timsah gözyaşlarını akıttı ve bitti
2 taneçocuk var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?