Boşanıp 2 çocuğu yalnız büyütmek imkansız mı...?

içim cız etti gerçekten...inşallah herşey düzelir..eşinizle oturun konuşun..hatta çocukları annenize bırakın 2 günlük biryerlere gidin..belki iyi gelir..

içim cız etti gerçekten...inşallah herşey düzelir..eşinizle oturun konuşun..hatta çocukları annenize bırakın 2 günlük biryerlere gidin..belki iyi gelir..

kızkardeşim bu ara tatilde kaz dağlarında otel ayarlamıştı
hatta size hediyem olsun ocukları bize bırakın dedi
onu bile kabul etmedi

boşandım.. ikizlerim yeni doğmuşken üstelik..
kolay diye bir şey yok hayatta elbette ki çok zor oluyor, herşeye tek başınıza koşturmak, bütün yükü tek başınıza taşımaya çalışmak..
şuda bir gerçek ki eski eşimle hayat daha da zor olacaktı buna eminim.

şuan yavrularım birlikte çok mutlu ve huzurluyuz..

Ben öyle düsünce tarzina sahip olan bir oglani büyüttügüme ölürum. Ona yaptigim fedakarliklara yanarim.

işte ihtiyacım olan mesaj...
arada yazarım size olmaz mı?

neden ama???nekadar iyi olurdu....eşinizin öfkesinin sebebi ne??

ailem ilk defa bu ekimde saip çıktı bana
ondan önce hep aman kızım yuvanı yıkma der eşime yalvarırlardı...
ekimde babam epey azarladı eşimi telefonda
kızım da torunlarımda yok artık unut falan dedi yeter dedi
şimdi tavırlı onlara
göndermem diyor

28 yıllık evliliğim 6 ay önce bitti kızımla oturuyorum ... şimdi çok huzurluyum , ben zaten yanlız gibi yaşıyordum şimdi herkes biliyor ... zor gelen tek şey boşandığımı söylemek oldu ...çok şükür kurtuldum ...

28 yıl...
neler çektiniz Allah bilir:/

ne demek tabiiki yazın her zaman yardımım olursa ne mutlu bana

çocuklar uyandı da onlarla ilgileniyorum
ilk fırsatta yazacağım

haklı baban...valla çok zor karar..inşallah eşin hatasını anlar anlamasada boşanırsanız inşallah herşey çok güzel olur..başka dicek birşey birşey yok...

bu olaydan sonra nasıl o adama kocam deyip aynı yastığa baş koyabildiniz..
çok onur kırıcı bir durum... bu olayın sabahını bile beklemeden defederdim sanırım ben...

eşiniz ne iş yapıyor fiziksel sıkıntıları var?

doktora gitseniz psikiyatriste felan, nedir derdi bir gün aşık bir gün düşman olmaz sevmeyen biri.

nasıl yani kocanızı bu kaar kızdıracak ne yaptınız orda? anlamadım ben

hasta gibi tedavi edilebilir gibi ama sana karşı bir hıncı var

Hic biseycik olmaz ablasi
2 cocugunuda mis gibi bakarsin ,buyutursun
Az kendine guven ,ama ilk basta hep boyle bir korku oluyor ,telas ,duygularda karmasa yasaniyor normal yani
Kesin bir karar verdikten sonrai kolay,inan en zor asama karar verebilmek
ben 4 cocuk buyutuyorum,babalarida gormuyor,hatta en kucugum baba denilen sahsi hic tanimiyor
Herseye ragmen huzurluyum

Keşke benim annemde zamanında boşansaydi diyorum çoğu zaman gün yüzü görürdü belki. ama bir yandanda firavunun elindeki asiye gibi sabredip mukafatini ahirette almakta var

durumunuza benzer, size örnek olur mu bilmem ama; 1960'ların sonunda 5 çocukla dul kalmış (kocasını kaybetmiş), okuma yazma dahi bilmeyen, köyden şehire tek başına gelmiş, ve çocuklarını yaşadığı her zorluğa rağmen büyütmüş kimisini okutmuş torun torba sahibi olmuş eli öpülesi bir kadın tanıyorum....nurlar içinde yatsın..

boşanmak kolay değildir öyle ha deyince olmuyor gerçekten ama sizin ve çocuklarınızın hayatı daha güzel olacaksa, çare yoksa olur...

Kendimden örnek vermek istiyorum biz 3 kardesiz annemle babam ayrı annemin okuma yazması yoktu hiçbir geliri yoktu onun bunun yardımları ile büyüdük tabi yokluk kolay bişi değil maddi sıkıntının zorluğu psikolojimizi etkiledi ama su var ki annem bize babamın yokluğunu hiç hissrttirmedi evimizde huzur vardı en yakın arkadaşımın evinde babasından dolayi huzur yoktu ve onun hala psikolojisi bozuk yani kisacasi huzur çok önemli evli iken huzursuzsan böyle bi evliligi sırf çocuklar babalarindab ayrı kalmasın diye sürdürme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…