Boşanıp 2 çocuğu yalnız büyütmek imkansız mı...?

Benim bi arkadaşım vardı,hemşireydi.Kocasından ayrıldı,başka bi şehire tayinini istedi ve çocuklarına da gül gibi bakıyor..

Ben bir erkeğin sadece çocuklar için evliliğimi yürütüyorum demesine hiç inanmıyorum.sadece sinirliyken ne söylediklerini bilmiyorlar hiçkimse svgisi olmaya olmaya kolsy kolay evliliğini yürütmez helede erkekler

Bende son raddeye kadar çekme taraftarıyım sonuçta boşandıktan sonrada gül gülistanlık bir hayat beklemiyor şimdi sadece eşinizi çekiyorsunuz boşandıktan sonra,ailenin baskısı,çevrenin baskısı,ilerde tekrar evlenmek istersin üvey baba baskısı sorunlar bence bitmiyor dahada büyüyor eşine karşı azcıkta olsa sevgi besliyorsan yuvanı düzeltmeye çalış ama yok dayaklar gün geçtikçe artıyor,çocuklarınada şiddet uyguluyorsa,her şekilde sana kocalık çocuklarına babalık yapamıyorsa boşa gitsin.Allah yardımcın olsun

çok düşündüm...
eşim iyi tarafındayken sıkıntı yok..
ama bu ancak ufacık bir şey onu sinirlendirene kadar...
o akşam eve geldi
yemek yetiştirememiştim..çalışıyorum 4 te evde oluyorum ben..ev köy lojmanı buz gibi..mutfak beton
kızım emekliyor peşimden abisiyle sobalı odada tek de bırakamıyorum zarar veriyor kardeşine diye
yani eşim yanlarına gelmeden mutfağa geçemiyorum
o akşam da yemekte çorba vardı, o gelince yanına bir şey yaparım hemen demiştim
geldi..sadece çorba olduğunu öğrenince annemi arattı zorla
kızın sadece çorba yapmış diye
annem de ağladı..zaten bizim yüzümüzden psikiyatri hastası oldu kadın
bayıldı karşıda
çok kızdım...eşim ailesine hiç anlatmaz olanları
hemen aynı köydeki abisini aradım
madem benim ailem duyuyor siz de duyun böyleyken böyle etti dedim
daha telefon açıkken ağzıma vurdu arkamdan koşup
nasıl ailesini rahatsız edermişim
lan seninki aile benimki ne
yere yatırdı vurmaya başladı
oğlumla kızımın yanında
oğlum önüne geçti
kuzum ya.." bırak annemi o benim süperkahramanım" dedi
ailemi aradım ertes gün
ya gelir beni alırsınız ya ben başımın çaresine kendim bakarım dedim
konuştuk...eşim çocukları kaçırmasın diye ona çaktırmıyoruz...yazın tatile diye kendi rızasıyla göndrecek
bu iş bitecek

artık uçakla her yer 2 saat en fazla...
özlerse hafta sonu bile gelir...
bu şekilde yaşamalarından çok daha iyi çocuklarımın(

Serefsiz adi herif bu erkek degil sana vurduguna gore kurtar kendini ondan Allah yardimcin olsun tekrar dogru kisiyle evlilik yaparsin insallah

yuhh yani eşinize. çorba bile fazla bu adama.adamda demek içimden gelmedi ama.

Allah yardımcın olsun. Sorunlu bir adam ve sanırım ikinci şansı aska haketmiyor eğer böyle davranıyorsa. Erkekten kadın gibi değil, insan gibi muamele etmiyor, ki onun insanlığından da şüpheliyim. Ama iki çocuk iyi ki yapmışsın. Boşanınca psikolojik olarak yalnız büyüyeceğine birbirlerime destek olurlar çocukların. Ki çocuklar anlıyor her şeyi, annelerine yapılan haksızlığı daha o akıllarına fark ediyorlar.

Allah razı olsun kızlar
oğlum 4 yaşına girdi her şeyin farkında
inanıyorum ki anane ve dedesinin yanında daha sağlıklı büyüyecek
bana diyorr ki sen beni boşayıp çocukları da anana vereceksin hayatını yaşayacaksın
pislik ya düşündüğü şeye bak
inanın 27 yaşımdayım yeniden evlenmek falan istemiyorum
çocuklarımı pırıl pırıl yetiştireyim başka derdim yok...

Oğlunuz bu travmayı nasıl atlatacak?
En çok ona üzüldüm ben..
Yaza kadar sabretmeniz gerekmiyor..
kız kardeşim avukat
abla şimdi bırakıp gelirsen meskeni terk etmiş sayılırsın davayı okumadan önce hakim buna dikkat eder ön yargıyla yaklaşır dedi
dayanabilecek gibiysen yaza kadar dayan ama sana tekrar zarar verirse hemen jandarmaya haber ver dedi

çok düşündüm...

yere yatırdı vurmaya başladı
oğlumla kızımın yanında
oğlum önüne geçti
kuzum ya.." bırak annemi o benim süperkahramanım" dedi

bu kısım beni bitirdi.

rapor alıp yazı beklemeseniz???

çocuklar bu psikolojiyle yaşamasın ...

Şiddet gören bir insanın meskeni terk etmekten başka ne çaresi olabilir ki?

Boşanma kararı almanıza çok sevindim. Darp raporu almış mıydınız?

Boşanma kararı almanıza çok sevindim. Darp raporu almış mıydınız?
çok şükür darp raporı aldım geçen yaz...ama sakladım...raporu da ilgili yere bildirirken zamanı gelince kullanılmak üzere diye not düşürdüm
raporum, resimlerim şahitlerim var hep
ama eşim bilmiyor...
şans verdm ben ona o kullanamadı...

bu kısım beni bitirdi.

rapor alıp yazı beklemeseniz???

çocuklar bu psikolojiyle yaşamasın ...

oğlum uyurken de kızmın gözü önünde yere yatırıp süpürgenin kablosunu doladı boynuma
cevap vermeyecekmişim ona...
sus sus nereye kadar..
ben de insanım

oğlum uyurken de kızmın gözü önünde yere yatırıp süpürgenin kablosunu doladı boynuma
cevap vermeyecekmişim ona...
sus sus nereye kadar..
ben de insanım

çocuklarınızı bu görüntülerle büyütmeyin lütfen.
yani evi terk etmeme gerekliliğini anlıyorum ama , darp raporu aldıktan sonra da mı gidilemiyor.
kardeşinize bir sorun.

size de yazık, çocuklarınıza da.

elleri kırılsın.

psikopat...
hocaya baktırmış bizi güya büyü varmış üzerimizde..teyzemin kocası hocanın yanına gidip telefonu hoparlöre veriyormuş
bana eve gelip dedi ki bizde sihir falan yokmuş ama karının psikolojisi bozuk tedavi ettir dedi hoca
ben de nasıl üzüldüm
teyzem aradım yemin etti ki hoca kocan için söyled o sözleri senin adın bile geçmedi..."oğlum senin psikolojin bozuk tedavi olman lazım" demiş hoca..

11 aylık kızınızın varlığını sorgulamak için çok geç kaldım değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…