- 21 Temmuz 2016
- 1.219
- 1.594
- 133
- 40
- Konu Sahibi adventurerpassenger
-
Neden pişman olmaktan korkuyorsunuz anlamadım? Evlilik bitebilir,sevgi ,saygı,iletişim bitebilir,bu sebeplerlede gayet boşanılabilir ama neden illaki yerine daha iyisi gelsin mantığı bunu anlayamadım. Tekrar aşkı bulur muyum?deseniz amenna ama daha kalitelisini bulur muyum kısmı çok sakil duruyor.
Muhakkak vardır ilk evliliğinde mutsuz olup yeniden evlenip çok mutlu olan insanlar,tam tersini de yaşayabilirsiniz tabi buda bir olasılık. Kalite ise maksat,hisler değilse mevzu zaten kendi kaleminiz insanlarla görüşür bulursunuz,risk çok çok az,göz göre göre size uymayan biriyle yakınlaşacağınızı sanmıyorum zira önce kalite diyorsunuz.
niye bu kadar tepki verdiniz ki..
kadin aldatmamis kocasini
acik acik diyo aşk bitti cinsellik yok arkadas gibiyiz diyo
e evlilik bitmis zaten imza atmasi kalmis
o da soruyo bosanip baska biriyle evlenip mutlu olan var mi diyo
kisacasi "gelen gideni aratir " korkusu var konu sahibinde
hakli da ...
kimse boşanmak icin evlenmiyoki..
nerden bilsn kocasinin cinsel isteginin azalacağını
bu da bence boşanmak icin cok onemli ni neden
cinsellik basli basina zaten kari koca ilişkisini doğuruyor
arkadas olarak ayni evi paylasacaklarina ayrilsinlar daha iyi ...
konu sahibinin sorusuna gelirsem ;
cok mutlu oldugu kadar cok pisman olan da var ..
ama muhendissin cocugun yok
icinde esine karsi hicbisey yoksa bosanacagina pisman olmani gerektircek bi neden olamaz bence
ama esimi seviyorum diyosan kirmadan guzelce konusup bi doktora gozuksun ya da keci boynuzu bitter cikolata falan yedirin
illaki bosancam diyosan da e nasilsa sevmiyosun icinde hic bisey kalmamis daha fazla kardes gibi yasamayin derim ben nasilsa cocugun da yokmus
Cnm ben şuan kimseyi aramiyorum...boşanırsam ve cocuk istersem karşıma cikacaklarin ne oldugunu merak ediyorum sadece...dolayisiyla aynı asamalardan gecmis bosanmış ve ikincide insanların nasıl insanlarla evlendiklerini merak ettigim icin actım konuyu...icim çok rahat zira eşimden bisey gizlemiyorum...herseyi paylaştım...cocuk istemeseydim de evlenmeyi düşünmezdim...
Kendi
Yorumlarimi okuduysanız ben zaten ikinci evliligi cocuk istersem yapicagimi yazdim...dikkatli okumadan haklı cikmak icin yorum yapmayın..zira burda fazla begeni alanlara plaket vermiyolar...tomurcuklanarak üreyemeyecegime göre evlenmem gerekir degil mi ...bilmem biyoloji bilginiz var mı...
Sapyoseksüel nedir?Sapyoseksüel misiniz? Eğer öyleyse eşiniz sizi o açıdan tatmin etmediğinde kendisinden sıkılmanız çok doğal. Ama türkiye'de sizin dilediğiniz gibi bir adamı bulmak da büyük şans maalesef.
Tüm bu duygularını biliyorsa eşin ... boşanmaya adım atmakta ki tereddütlerinin ondan daha " kalitelisine" rastlayamama korkunu biliyorsa ...
Mesele yok tabii.
Demek ki onun içinde rastlayabileceği en "kaliteli" kadını öyle ya da böyle kaçırmama söz konusu .
Bu sizin evliliğiniz .
Ben okuduklarımdan , senin bu adamdan çok sıkıldığını ama adamın + larının ağır bastığını( + lar kalite çıtasını yükselten her ne ise) ama bilsen ki ; denk ya da daha iyisi seni bulacak ... rast gelecek ... bir dakka daha katlanmayacağını anladım .
Eşin bu düşüncelerini biliyorsa , sana nacizane vereceğim tavsiye. Bu senin standartlarına uygun , kaliteli adamı ; nasıl aşk dolu bir eş / uyumlu cinsellik hayatına sokabilirim önce buna yoğunlaş .
Yıllardır benimsediğin , alıştığın , kokusunu...ne yer ne içerini bildiğin adamdan ... tekrar aşkınız alevlenir mi buna bak .
Aslında kötü birşey demek istemedim. Kalite lafını kullandığınız için çok tepki aldınız.. sizin ne demek istediğinizi anladım ve yumuşatarak yazdım.Kaliteli olmasaydı evlenmezdim..o da büyük bi etken...ayrica konuyu istedigim gibi açarım...konumu begenmeyen yorum yapmasın..herkes gibi olmak zorunda degilim...
Sapyoseksüel misiniz? Eğer öyleyse eşiniz sizi o açıdan tatmin etmediğinde kendisinden sıkılmanız çok doğal. Ama türkiye'de sizin dilediğiniz gibi bir adamı bulmak da büyük şans maalesef.
Sapyoseksüel nedir?
Yanaklarından öpesim geldi yaaa...tam da bu yani...insallah evlilik terapistiyle çözülür yoksa devam edemicem galiba...
Yeni bişey daha öğrendim teşekkürlerZeka ve akıl zaafı olan kimseler için kullanılır. Yani fiziğinden çok bir insanın beynini, zekasını, aklını önemseyen ve seven kimse demektir. Entelektüellikten hoşlanan insan demektir.
adventurerpassenger peki kişilik olarak sabırlı mısınız çabuk sıkılan biri misiniz ya da olayları büyütür müsünüz? Yani evliliğinizde bu noktaya nasıl geldiğinizi anlamaya çalışıyorum. Kimi çoğu şeye sabreder düzeltmeye çalışır bardak taşınca mutsuz olmaya başlar, kimi daha maymun iştahlıdır fevridir ufak şeylerde boşanacağım der, kimisi de olayları büyütür, mesela ilişkide geçici bir durgunluk yaşıyorlardır yalnızca ama kişi artık hiçbir şey eskisi gibi değil ben gidiyorum der vs vs
Yeni bişey daha öğrendim teşekkürler
Sapyoseksüel misiniz? Eğer öyleyse eşiniz sizi o açıdan tatmin etmediğinde kendisinden sıkılmanız çok doğal. Ama türkiye'de sizin dilediğiniz gibi bir adamı bulmak da büyük şans maalesef.
türkiyede kaliteli adam bulmak çoooook zor. ama cinsellikte çok önemli eşinizi seviyorsanız ve eşinizin de bu cinsel problemleri aşmak için çabası varsa hem terapi alın hemde eşiniz teknik tedavi olsun sonra duruma göre bakarsınız keşke. eleştirenleri de anlamıyorum boşanmak için yegabe 2 sebep aldatma ve şiddetmi ki ülkem kadınlarının%95 i içinde geçerli değil bu 2 sebep bile
burda amac dertlesmek cozum bulmak ama bazi kk iyesi arkadaslar cozumden cok insani cozumsuzluge goturuyo daha vok uzuyo gercekten insan pisman oluyo kinu actigina
sanirsin sen kocani aldatmissin
esin kabup ediyosa ki her erkeke kabul etmez hakli olarak gururuna dokunabilir
bence de bi terapiste gidin
elimden geleni yapmadim dememek icn
baktin olmuyor yapacak bisey yok bosanirsiniz hazir cocuk da yokken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?