- 23 Eylül 2016
- 2.015
- 2.585
- 83
- Konu Sahibi adventurerpassenger
-
Cok zoruna gitti galiba heralde sen de klasik kk kadınısın..ben zaten kriterlerimin ilkini karakteri saglam yazdim bikac yerde okursan görürsün...dikkatli okumadan yorum yapma bence..kiblersen kible...ama bana hakaret edenleri de kible unutmadan...yeterince hakkaniyetliysen tabi...
Köyde bir ırgatın karısı varmış hep beye özenirmiş birgün onla yasak aşk yaşamışŞu aralar kafam biraz karışık...Aklımın bi köşesinde boşanmak var...sormak istedigim boşanıp da eski eşiyle aynı kalite veya daha kaliteli biriyle evlenenler var mı...eşim kaliteli bi insan...ama aşk bitti bende...e cinsellik de vasat duygulardan dolayı...arkadaşa bagladık anlayacağınız......pisman olmaktan da korkuyorum biraz...galiba cesaret biraz da yaşanmışlıklara ihtiyacım var...yardımcı olursanız cok sevinirim...(bu arada yaşım 32 mühendisim ve cocuk yok)
yapmak istediğim yorumSiz Monaco Prensesi Caroline misiniz ? yoksa Stephanie mi ?
Bu ihtimale göre mi boşanacaksınız ?
Çok sacma değil mi, ben 2. evliliğimi ruhende bedenende ilk eşimden ayrıldıktan sonra düşündüm ve yaptım.
Ve çok kaliteli.
Ama siz bulabilir misiniz bilemiyorum kısmet işi
Karakteri saglam, zeki, kültürlü, konusmaktan bıkmayacagım, iyi aile kültürü almış ve iyi egitimliyi kastettim...cok sagol yardimcı oldugun icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?