Boşanıp da her yönden daha kaliteli biriyle evlenen varmı

Evlilikler uzun süreli olmasın diye bahane aranır oldu artık :)
Bu eşinden kalitelisini bulup evlenince ne olucak acaba kalite cinsellik midir Burda bahsederken ?
Diyelim buldun evlendin bu kez ondan daha mi kalitelisini ariycaksin

aslında seni eleştirmek istemiyorum .çünkü çoğu kadın paraya kariyere vs bakıyor . bence sen kalite derken bunları kastettin . karekterinden bahsetmiyorsun . çoğunluk tarafındansın o yüzden aaa kadına bak falan deyip eleştirmek samimi gelmiyor bana . hepimiz kadınız bakmıyor muyuz parasına kariyerine . ben okudum ettim kariyerim var onunda olsun demiyor muyuz diyoruz . yüzde kaç kadın kendinden düşük gelire sahip eğitim seviyesi düşük insanla evleniyor ?çok azdır eminim .
arkadaş samimi davranıp konu açmış . banada daha boşanmadan böyle şeyleri düşünmesi ilginç geldi . bana aşkın bitmeside ilginç geliyor ne bileyim belki uzun süreli ilişki yaşamadığım için . bana birine aşık olunca ömür boyu gider gibi geliyor neyse herkesin kendi hayatı .
yani kısaca özetlemek gerekirse konu sahibi endişeleri konusunda haklı . yaşadığı standartı düşürmek istemiyor ama aynı zamanda bu evliliğide istemiyor . çoğu kadın biliyorum sırf başkasını bulamam diye gidip sevmediği adamlarla evleniyor . yaşım geldi geçti çocuk yapayım diye olmayacak sevmediği anlaşamadığı insanlarla ömrünü geçiriyor . bana göre değil ama yapıyor insanlar işte .eleştirmem yargılamam banane derim beni ilgilendirmez .ama bu realite duuruken konu sahibini yerden yere vurmak bana adil gelmiyor ...

Zor olabilir ama imkansız değil. Zaman alır muhtemelen. Aradığınız kriterlere sahip kişilerin bulunduğu çevrelerde bulunursaniz bulabilirsiniz ama sevip isinabilir misiniz bilmiyorum. Yok benim sevmek için tek kriterim bunlar diyorsanız kolay.
Ben ayrılırsam onun gibisini bulur muyum diye düşündüğüm biriyle geçirdiğim her dakikayı daha iyisini bulmak için kaçırdığım zaman olarak görürdüm muhtemelen. Eğer dediğiniz gibi sevgi ve çekim bittiyse sizi mutsuz etmekten başka işe yaramaz.
Ne istediğini bilen ve mutsuz olduğu için elindekine razı gelmeyen biri olmanızı takdir ettim.

Siz Monaco Prensesi Caroline misiniz ? yoksa Stephanie mi ?

Kaliteli erkekmi valla Adam gibi Adam kocam Ben ondan raziyim Allahta ondan razi olsun kalitesi yok bildigimiz türk erkegi ama simdiki kocanin kaliteli oldugunu ama askin bitigini söylüyon peki ondan kalitelisini bulunca ask bitmiyecekmi cok kalitesiz bir düsünce bu kalite nedir ki

Köyde bir ırgatın karısı varmış hep beye özenirmiş birgün onla yasak aşk yaşamış
Dönmüş demiş ki :-bey kişişi bey kişisi gördüm baktım oda bir er kişisi
Yani yeni adamla da birgün monotonlaşabilir daha iyiyi biliyim derken psikopat bulmada

esınız bosandıgında da sızden daha ''kalıtelısıyle'' evlenecek oyleyse...

bakıs acınıza, ozguvenınıze, evlılıgınıze olan saygınıza sasırmamak elde degıl..

evlılık bı ıstatıstık-olasılık hesabı degıl...

Boşanmak yerine çözüm arayışı içine girseniz profesyonel bir destek alsanız anladığım kadarıyla net değilsiniz kaybetmektende korkuyorsunuz. Kaybetmek bitirmek inanın çok kolay.

Yerli mali en kalitelisidir ne diyim yani esinizi sevmiyor olabilirsiniz o zamn ayrilin ask.yasamak.isgiyoesaniz sebep buysa duygusallık aranizda yoksa ama.kaliteli ne demek ya insanin kalitelisi olmaz iyisi kötüsü huysuzu iyi huylusu olur. Ask yasayani yasamayani duygusal olan olmayan. Siz hangisini ariyorsunuz

Yani yurumuyorsa bosanirsin sonrasini dusunup idare etsemmi modunda olmak tuhaf bir yaklasim. Mutsuzdum bosandim. Mutlu olacagimi dusunup tekrardan evlendim 1 yili doldurduk eski esim tirnagi bile olamaz esimin hemde her anlamda.

Aşk bitti ve cinsel olarak da uzaklaştık diyorsunuz. Bu durumda neden evli kalasınız ki?
Anlattıklarınıza istinaden sizin ilişkiniz zaten bitmiş, resmiyete dökmek kalmış.

Siz şu anki evliliginizi sorgularken gelecekteki ilişkilerinizi düşünüyorsanız bence yalnız kalmaktan korkuyorsunuz.
Belki de yalnızlıgın sizi daima mutsuz edecegine dair bir önyargınız var.

Korkularınızdan ötürü mutsuz oldugunuz bir ilişkiyi devam ettirmeyin. Hem kendinize hem de eşinize yazık edersiniz.

Gelecekte hayatınızda biri olur mu, güzel şeyler mi yaşarsınız yoksa üzülür müsünüz bilemem. En azından mutsuzlugunuzu kabullenmeye son verirsiniz ki bu da yeni bir hayat için iyi bir başlangıçtır.

Cute demeyim demeyim diyorum ama sen adami otobuste bulmadin mi yahu ?
Sen otobuste bile bulduktan sonra
Dusunulup tasinilip niye bulunmasin ...
Ustelik tabiiki ruhen buna hazirdin
Cunku aldatildin ..
Eger aldatildigini ruhun duymasaydi aynen devam olacakti..
Seninki zorunlu bi bitis
Bu sorgulayarak ...
Arada fark var .
Bu konuda bu kiza laf sokmussun
Burda bahsedilen once karakter
Sonra statu ...
Senin esin vardiyali bi isciydi statu yok
Ama karakterde tutturmussun ..
Sans iki tarafli vurmamis yani

Karakteri saglam, zeki, kültürlü, konusmaktan bıkmayacagım, iyi aile kültürü almış ve iyi egitimliyi kastettim...cok sagol yardimcı oldugun icin

Bu özelliklere sahip bir çok insan var. Onlarla olan ilişkinizi arkadaşlıktan ayıran şey cinsel çekime dayalı hislerinizdir.

Evliliginiz için cift terapisi işe yarar mı bilmiyorum, denemekten zarar gelmez ancak ilk düşüncem hala degişmiş degil. Bence yalnızlıktan korkmakla ilgili olarak bireysel terapiye gidin.
İlişkinize dair kalite vs demeden herhangi bir mecburiyet hissetmeksizin karar vermenizi kolaylaştıracagına inanıyorum.

adventurerpassenger

Ben sizi anladım. Hem de çok iyi anladım.

Konuda "kaliteli ne demek yea mal mı" tavrına bürünenler olmuş
Ancak kalite insanlar için kullanılır.

Eğitimli, nerede nasıl davranacağını bilen, saatlerce konuşsanız bile sıkılmayacağınız birini istiyorsunuz.
Ben de öyleyim. (Sapiosexual, aynen :))
Çok kolay da beğenmem, beğensem de bazen aptalca bir şey söylüyor, şlank diye soğuyorum :))
Mesela neden hep aşkım, canım cicim konuşulsun ki?
Mesela neden oturup bilimden, felsefeden bahsetmeyelim?
Neden beraber yepyeni bir dil öğrenmeyelim?
Neden kültürel gezilere çıkmayalım, şöyle sırt çantamızı alıp rastgele küçük bir Avrupa şehrini turlamayalım bir haftasonu :)

Ben bu tip bir adamı bulana kadar beklemek taraftarıyım açıkçası
Ve bir gün de böyle biriyle karşılacağıma inanıyorum ama biraz geç olabilir :)
Sizin de eşinizle mutlu olabileceğinizi düşünmüyorum, o tip bir adam boğar sizi.
Sosyal ve kültürel bir açlık içerisindesiniz ve eşiniz bunu tatmin edemiyor.

Ayrıca gelebilecek yorumlar için de söyleyeyim, aynen kibirliyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…