Boşanıp da her yönden daha kaliteli biriyle evlenen varmı

Eşim kadar beğenip , eşim kadar gözümün kör olduğu ve eşim kadar her kötü özelliğini güzele yorduğum ve eşim kadar harika sevgililik dönemi geçirdiğim kimse olmadı. Ama evlilikle tutku bir arada olmuyor sanırım... cinsel hayat konusunda anlattığınızı çok iyi anlıyorum yok değil ama tatmin edici heves uyandırıcı bir tarafı kalmadı duygusal olarak.
Ben de boşanmayı ciddi ciddi düşündüm. Sonrasında tekrar evlenmeyi hiç istemeyerek düşündüm , ama dediğiniz gibi çocuğum olmasını istiyorum, hem de çok. Ve bütün karşılaştığım erkekler içinde en harikası dediğim bu iken çocuk için tekrar evlenmeyi düşünsem karşıma ne çıkar kimbilir
Enine boyuna düşündüm Ben ve boşanma fikrini tamamen kafamdan çıkardım.. bu fikirden uzaklaşınca evliliğim daha olumlu ilerlemeye başladı sanki. Cinsel hayat konusunda da minik gelişmeler var. Umarım siz de en doğru kararı verirsiniz...

Ahaha aynen

Ne söylemek istediğini anlıyorum. Benim şu anda yaşadığımı sen şimdiden irdeliyorsun.
Eşimden ayrıldım, arkadaş olarak cok cok iyiydik, huzurluyduk (kV araya girene dek) , cinsel yaşamımızda sıkıntı vardı,eşim hiç düşkün değildi cinselliğe. Yine de bir şekilde devam ettiriyorduk ama yürümedi sonradan.
Eşim karakterli, düzgün,kaliteli bir insandı. Şu an çok diken üstünde hissediyorum kendimi,ya onu ararsam diye. Hakkımızda hayırlısı olsun ama artık belli bir kültür düzeyine sahip, eğitimli insanlar boşanmış olmamızı kafasına takmiyor. Kalitelisini bulabiliriz ama karakter açısından daha üstünü henüz benim karşıma çıkmadı.
Çok mutsuz değilsen dene derim, olmuyorsa da boşanmanı tavsiye ederim.

ciddi bi konuşma yapın bence isteklerinizi beklentilerinizi söyleyin.bu yeni dönem erkeklerinde çok ciddi cinsel problemler var neden acaba

Çok sagol cnm insallah duzelsin yaaa....hayatımın ot gibi gecmesini istemiyorum...

Yalnız degilim demek ki...evet en önemli sey saglam karakter merhametli ve güvenilir bi insan olması...insallh duzelir de bosanmak zorunda kalmam...artik cok sıkıldım...

Yaa galiba sapyoseksüelim....demek bunun bi tanımı var...evet çok etkileniyorum ....

Gayet iyi anlıyorum sizi. Eşiniz bu yönden besleyici biri olmadığında ister istemez ona duyduğunuz saygıyı yitiriyorsunuz. Ve saygı yoksa bir sapyoseksüelin sevgisi de azalacaktır. Başkalarına şımarıklık gibi gelebilir ama insanın elinde değil bu his maalesef.

Bir daha kaliteli birini bulamazsam hic bosanmayayim mantigindaysaniz bosanin zaten, bu mantik bana bencilce geliyor. Bosanmazsaniz etrafinizda sizin tabirinizle esinizden daha kaliteli birine rastlayinca kayitsiz kalamayacaksiniz buyuk ihtimalle

ciddi bi konuşma yapın bence isteklerinizi beklentilerinizi söyleyin.bu yeni dönem erkeklerinde çok ciddi cinsel problemler var neden acaba

Evet gördügüm kadariyla bu sorunu yaşayan cok insan var...ama cok ciddi problem yani bi evlilik icin...gerci cogu kadın icin olsa da olur olmasa da...o yuzden yazdıklarım bazilarina garip geliyo galiba...

Bence kıyamet çok yakın. Daha iyisini bulabilme şansına göre yuvalarını devam ettiyor veya yıkıyor insanlar.

Benc
Bir daha kaliteli birini bulamazsam hic bosanmayayim mantigindaysaniz bosanin zaten, bu mantik bana bencilce geliyor. Bosanmazsaniz etrafinizda sizin tabirinizle esinizden daha kaliteli birine rastlayinca kayitsiz kalamayacaksiniz buyuk ihtimalle

Bencilce olsa da eşim haberdar...o yuzden vijdanım rahat...hicbirseyi gizlemiyorum...evliligin başında o da benim gibi düşünüyodu...

Hyr aşık olarak evlendim..ama fark şu benim aşık olabilmem icin mantık gerekir...bazıları gibi herkese aşık olamiyorum...

dün bir makalede 3 tane sevgi türünü okumuştum eğer sevgi ; çünkü sevgi ; rağmen sevgi ... siz hangisisiniz ?
eğer bu bu bu olursa seni severim diyen mi ? seni veyorum çünkü .... diyen mi ? bunlara rağmen seni seviyorum diyen mi ?
bunu okuduktan sonra ilk aklıma gelen aşkta böyle bir şey olmayacağıydı çünkü aşkın sebebi olmaz :))

Benc

Bencilce olsa da eşim haberdar...o yuzden vijdanım rahat...hicbirseyi gizlemiyorum...evliligin başında o da benim gibi düşünüyodu...
Anladim esiniz haberdarsa vicdan yapilacak bir durum yok ama tabi ki onu kotu hissettiren bisey olmali.
Ask sekil degistiriyor oyle kalmiyor, yarin evet bu dediginiz bi insanla karsilasirsaniz da muhtemelen ayni heyecani koruyamayacaksiniz.
Bence evliligi devam ettirmek icin sorulacak soru evlilige baslarken ki soruyla ayni olmali "ben bu adamla bir omur gecirmek istiyor muyum?"

Boyle yazilar cok hoşuma gidiyo..kendimi analiz edebiliyorum...duygularımı da...benimki galiba eğer sevgi...istedikleri kadar da eleştirsinler ben buyum yani...

Sonrasını sorgulama değil sizin ki kendini garantiye alma istegi... şuan eşinizden daha kaliteli ve aşık olacağınız tipte bir adam çıksa karşınıza boşanıp o adamla evlenmezmisiniz ???

Evet haklısınız...eger ki bosanirsam benim evlenmem çok ama çok zor...zaten cocuk isteyip istemedigimden de hala emin degilim...

Sonrasını sorgulama değil sizin ki kendini garantiye alma istegi... şuan eşinizden daha kaliteli ve aşık olacağınız tipte bir adam çıksa karşınıza boşanıp o adamla evlenmezmisiniz ???

Boyle bisi olmasi icin ilişki yaşamam lazım ...ilişki yaşamadan esimden daha iyi olup olmayacagini anlayamam....zira insanlar kolay taninmiyo...bu durum da bana ters...zira insanları kandirmayi seven bi tip degilim...

Oncelikle bosanip dusunmek lazim bunu.
Bulursam bosanirim bulamazsam elimdekinden olmayim olmaz.
Soruya gelince cok cok daha iyileride cikar insanin karsina yada bi soz vardir gelen gideni aratir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…