- 21 Temmuz 2016
- 1.219
- 1.594
- 133
- 40
- Konu Sahibi adventurerpassenger
-
Karşıma iyiler çıkar o yüzden bu özgüvenim diyen biri olarak siz,zaten özgüveninizi erkeğe bağlıyorsunuz dikkatinizi çekiyorum,ben değil.
Çünkü kendinize yetmiyorsunuz hemen biri olsun peşindesiniz.
kaç yıllık evlisiniz?ne zamandır böyle hissediyorsunuz?
uzun süren evliliklerde ilişkilerde dönem dönem sıkılma hissi aşkın bittiğini hissetme normaldir.önemli olan bir şekilde aşkı yeniden canlandırmak.
oturup eksik olan şeyleri veya zamanla değişen şeyleri düşünmek konuşmak gerekir.eskiden onda etkilendiğiniz ama artık olmayan davranış huy hareketler mesela?
yani bu yazdıklarım belirli sebep olmadığını düşünmemnde kaynaklı doğru muyum?yoksa olan belli bir olay var mı?
yazabilrsiniz tabi ki..:) ancak yarın cevaplayabilirim çıkmam lazım ..:)Size özelden yazıcam...
Şuan ki eşinizle de eminim kaliteli olduğu için ve aranızda tutku olduğu için evlenmişsinizdir. E bir daha ki evliliğinizde de bunların bitmeyeceğinin garantisi yok? Bence bu evliliğinizi kurtarmak daha mantıklı bir fikir. Bu hale gelmenize ne sebep oldu onu bulmak gerek. Bence çift terapisi bu konuda size çok yardımcı olacaktır.
yazabilrsiniz tabi ki..:) ancak yarın cevaplayabilirim çıkmam lazım ..:)
Elizden ne geliyorsa yapin son careniz bosanmak olsun. İnsAllah dogru yolu bulursnuz ve yanlis bi karar vermezsinizSagol cnm ...konusunca bi yere varamiyoruz...hissiyatlar duzelmiyo..galiba son care evlilik terapisti...
Elizden ne geliyorsa yapin son careniz bosanmak olsun. İnsAllah dogru yolu bulursnuz ve yanlis bi karar vermezsiniz
Aaaa bütün kadınlar kendini burada kanıtlıyor zaten:))Ben bunun acıklamasını yaptım zaten yukarda.. Zira sizle daha fazla ugrasamicam...kendimi kanıtlamaya ihtiyacim yok...
kadın bi fikir almak istemıs hemen yuhlamalar ne bu ayaklar.belkı cok ayrıntıya gırmedi.ilgincsinizHe hee eminim...sanal gercekliginle sana mutluluklar...benim amacim senin gibi disarda olusturamadigim karakteri burda olusturup ego tatmini yapmak degil...desifre olmadan derdimi yazmak istedim...yorum yapmak zorunda degilsin..senin hakkinda burdaki digerlerinin gorusleri de umrumda degil ...ben kendi kalitemden yeterince eminim...burdaki ego tatminine ihtiyacim yok...
ben varım :) evlenip ayrıldım ve ayrıldıktan yaklaşık 12 sene sonra tekrar evlendim. İlk evliliğimden çocuğum yok.
Şimdi ki eşimle bir sıkıntımız yok çok şükür iyi bir insan. Belki de ben şanslı kısımdaydım bilemiyorum. Ama daha çok geçnsiniz olmuyorsa olmuyordur. sizin kafanıza bir kere boşanmak fikri girdiyse zaten o evlilik biter
Şu aralar kafam biraz karışık...Aklımın bi köşesinde boşanmak var...sormak istedigim boşanıp da eski eşiyle aynı kalite veya daha kaliteli biriyle evlenenler var mı...eşim kaliteli bi insan...ama aşk bitti bende...e cinsellik de vasat duygulardan dolayı...arkadaşa bagladık anlayacağınız......pisman olmaktan da korkuyorum biraz...galiba cesaret biraz da yaşanmışlıklara ihtiyacım var...yardımcı olursanız cok sevinirim...(bu arada yaşım 32 mühendisim ve cocuk yok)
kadın bi fikir almak istemıs hemen yuhlamalar ne bu ayaklar.belkı cok ayrıntıya gırmedi.ilgincsiniz
Bir an kendimi eşinizin yerine koydum. Ben olsam çok incinirdim ve güvenim sarsilirdi. Herhangi bir sorunlu döneme girsek terkeder mi diye düşünürdüm. Bu modası geçen bir ayakkabı değil ki iyi durumda ama günün gereksinimlerine de uymuyor diyesiniz.
" Eşim halinden memnun" demissiniz,boyle cinsel yönden kardes kardeş takılmak onu hiç rahatsız etmiyor mu? İletişim eksikliği var sanki aranızda.isteklerinizi,beklentilerinizi paylasmiyor musunuz hiç ?
Sizi cok iyi anlıyorum erken yaşta bir evlilik yaptı üniv hocamla evlendim yaşantımız cok iyi maddi sorunumjz yoktu ama ilk başlarda başımı döndüren olgun adamdan sıkıldım ee yaşta erken tabiki üniv bitti boşandım 24 yaşında boşanmış ve iyi bi bankada iş buldum kendime güsel bir hayat kurdum kimseye boşandım vs demedim ortamımda yeniydi evlenmek tekrar aklımdan gecmemiştiki taa ki şimdiki eşimi görene kadarŞu aralar kafam biraz karışık...Aklımın bi köşesinde boşanmak var...sormak istedigim boşanıp da eski eşiyle aynı kalite veya daha kaliteli biriyle evlenenler var mı...eşim kaliteli bi insan...ama aşk bitti bende...e cinsellik de vasat duygulardan dolayı...arkadaşa bagladık anlayacağınız......pisman olmaktan da korkuyorum biraz...galiba cesaret biraz da yaşanmışlıklara ihtiyacım var...yardımcı olursanız cok sevinirim...(bu arada yaşım 32 mühendisim ve cocuk yok)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?