Boşanıp da her yönden daha kaliteli biriyle evlenen varmı

Ben bunun acıklamasını yaptım zaten yukarda.. Zira sizle daha fazla ugrasamicam...kendimi kanıtlamaya ihtiyacim yok...

Size özelden yazıcam...

Şuan ki eşinizle de eminim kaliteli olduğu için ve aranızda tutku olduğu için evlenmişsinizdir. E bir daha ki evliliğinizde de bunların bitmeyeceğinin garantisi yok? Bence bu evliliğinizi kurtarmak daha mantıklı bir fikir. Bu hale gelmenize ne sebep oldu onu bulmak gerek. Bence çift terapisi bu konuda size çok yardımcı olacaktır.

Çok sagolun yorumunuz icin...insallah yardimci olur...

kadın bi fikir almak istemıs hemen yuhlamalar ne bu ayaklar.belkı cok ayrıntıya gırmedi.ilgincsiniz

Cnm yorumunuzu cok gec gordum...cok sevindim sizin adınıza...insallah kendim icin dogru karari veririm..sormamda bi sakınca yoksa ilki neden bitmisti..?

Kaç yıllık evlisiniz
Su aralar bizde oyleyiz bence boşanma pişman olursun
Diğer evliliğin olacağı neyle karşılaşacağınız belli mi?

Bence biraz evliliğini renklendir

" Eşim halinden memnun" demissiniz,boyle cinsel yönden kardes kardeş takılmak onu hiç rahatsız etmiyor mu? İletişim eksikliği var sanki aranızda.isteklerinizi,beklentilerinizi paylasmiyor musunuz hiç ?

Bir an kendimi eşinizin yerine koydum. Ben olsam çok incinirdim ve güvenim sarsilirdi. Herhangi bir sorunlu döneme girsek terkeder mi diye düşünürdüm. Bu modası geçen bir ayakkabı değil ki iyi durumda ama günün gereksinimlerine de uymuyor diyesiniz.

Cnm eşimin hepsinden haberi var..hicbiseyi gizleyebilen bi insan degilim...ya aşıcaz beraber ya da boşanıcaz bakalım...

" Eşim halinden memnun" demissiniz,boyle cinsel yönden kardes kardeş takılmak onu hiç rahatsız etmiyor mu? İletişim eksikliği var sanki aranızda.isteklerinizi,beklentilerinizi paylasmiyor musunuz hiç ?

Beni ettigi kadar rahatsız etmiyor...paylasıyoruz ama bi baglılık sevgi alışkanlık da var...o yüzden kolay karar veremiyoruz...

Her esin +ları ve -leri var.

Ben bosansam cok.ama.cok uzun bir sure evlilik fikrini dusunmem(hic dusunmem dicemde buyuk konusmak istemiyorum)

Evliyim cokmu mutluyum bir suru inis cikis yasadim.
Gittigi yere kadar diyorum hep.

Muhakkak karsiniza kismetler cikar burda kalite kismini secmek size dusuyo.
Daha bilincli hareket edip istediginiz esi secersiniz.

Aslında evliliği ya da boşanmayı düşünen herkes sizinki gibi düşüncelere sevk olmuştur ama insanlar bunun açıkça dillendirilmesine alışık olmadığından tepki görmüşsünüz.

Öncelikle over qualified birileri karşınıza çıkabilir ama bakarsınız aşık olamazsınız, ya da birine aşık olursunuz bi bakmışsınız çıtanız düşmüş. Nasip işidir yani bunlar, en azından ben buna inanıyorum. Çabayla elde edebileceğiniz bişey değil nasipte varsa olur. Hele hele sevgi denilen şeyi bulsanız bile sonsuza kadar süreceğinin garantisi yok (bkz şu anki evliliğiniz). Sonuçta umduğunuzu bulamazsanız hayata yalnız devam etme seçeneğini göze almanız lazım.

Umarım evliliğinizde karşılıklı bişeyleri düzeltir yeniden tatmin edici bir ilişki haline getirirsiniz.

Bir de sözlerinizde kibir sezdim, kibir insanı iten bir duygu. Bir adamın size verecekleri varsa da kibirli davranıyorsanız vermemeyi seçebilir (cümle tam olmadı ama ilişkinin karşılıklı alışveriş olduğunu anlatmaya çalıştım umarım anlatabilmişimdir). Peki siz ben karşımdakine ne verebilirim diye düşünüyor musunuz?

Sizi cok iyi anlıyorum erken yaşta bir evlilik yaptı üniv hocamla evlendim yaşantımız cok iyi maddi sorunumjz yoktu ama ilk başlarda başımı döndüren olgun adamdan sıkıldım ee yaşta erken tabiki üniv bitti boşandım 24 yaşında boşanmış ve iyi bi bankada iş buldum kendime güsel bir hayat kurdum kimseye boşandım vs demedim ortamımda yeniydi evlenmek tekrar aklımdan gecmemiştiki taa ki şimdiki eşimi görene kadar massi manevi hiç sorunum yok eşim mükemmel bir insan 3 senelik evliyim suan 32 yaşındayım ve ilk eşimden iyiki boşanmışım diyorum sevmediğim bir adamla bir ömür gecirecektim .tabiki eski eşimle boşanma sebebim sadece sıkılmam değil evlendikten sonra cok değişti darp başladı ve yaş farkından dolayı beni evden cıkarmıyordu evden okula okuldan beraber cıkıp eve evde perdeler kapalı dururdu sürekli suanki eşim ile onu kıyaslayamam bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…