Boşanıp da her yönden daha kaliteli biriyle evlenen varmı

Karakteri saglam, zeki, kültürlü, konusmaktan bıkmayacagım, iyi aile kültürü almış ve iyi egitimliyi kastettim...cok sagol yardimcı oldugun icin
herkesin aradığı ama hepsini bir arada bulamadığı şartlar:))
ancak tekrar bi daha bulunur mu kim bilir ki.
eşinle sorunun nedir tam oalrak?

Boşanmadan bulucam demedim zaten sonrasını herkes sorgular...

canım kocadan bıkan bir yeni kocayı daha boşanmadan sorgulamaz. klasik kk kadını diye küçümsediğin kadınlardan medet umduğunu da unutma. beğenmiyorsan fikir sormamalısın.

Sagol cnm cok guzel yorumladin...hissiyatlarim arkadas hissiyati gibi..bu hissiyatlarla evliligi cok sagliksiz yürütüyorum...düşünmekten de yoruldum..o yuzden konu actım...evlilik terapistine gidicem ya en yakin zamanda...

Kalite derken? Hanımefendi kalite eşyalara ait bi sıfattır.. İnsan kaliteli olmaz, insan iyi olur, güzel olur, karakterli olur, donanımlı olur, eğitimli olur vs vs.. ama insan kaliteli olmaz.. Pazardan domates almış gibi konuşuyosunuz çok ilginç :)

canım kocadan bıkan bir yeni kocayı daha boşanmadan sorgulamaz. klasik kk kadını diye küçümsediğin kadınlardan medet umduğunu da unutma. beğenmiyorsan fikir sormamalısın.

Klasik kk kadınlarından yorum istemedim karıştırdın sen....burası kaliteli kadın dolu...yorumlardan belli...anlayabilen anliyo...kriterleri dip yapmışlar ise sadece yeriyo...onlar yorum yapmasın zaten...

Over qualified diye bi tabir var...insanlar için kullanılır...az biraz araştırın...

Sagol cnm cok guzel yorumladin...hissiyatlarim arkadas hissiyati gibi..bu hissiyatlarla evliligi cok sagliksiz yürütüyorum...düşünmekten de yoruldum..o yuzden konu actım...evlilik terapistine gidicem ya en yakin zamanda...
Aslinda cok doğal bence bunlari dusunmen. Herkes guzel bir hayat hayal eder. Seninde hayalinde cok daha eglendigin heyecanlandigin bir es olusmasi normal. Ben asla bulamazsın bu gunleri ararsin diye düşünmüyorum, tabikide ask cikabilir karsina yaşın genc cocukta yok. Hemen kestirip at demem ancak yasadiklarin hissettiklerin de bosanmak icin gerekcedir.

Konu sahibi bence eşinize biraz daha şans tanıyın.Belki bu geçici bir dönemdir uzun sürse bile,belki zamanla o eski tutkuyu yakalarsınız.
Eğer çabaladığınız halde bazı şeyler düzelmezse zaten kendinize de ona da haksızlık etmeyip ayrılın.Zaman değerli,bu hayata da bir kere geldik.Ben evlilik bağının önemli olduğunu falan düşünmüyorum yani sevgi yoksa devam etmesinin de anlamı yok ama insanların bazen birbirlerine bir şans vermeleri gerektiğini düşünüyorum.

Sagol cnm...iyi ki burada empati yetenegi senin gibi yüksek halden anlayabilen kadınlar var...

Over qualified diye bi tabir var...insanlar için kullanılır...az biraz araştırın...
hahaha :) Over qualified haa ??? hahahahaaa hiç güleceğim yoktu Siz personel arıyosunuz bu sefer de heralde bence siz biraz daha duygusal yaklaşırsanız Allah belki sizi iyilerle karşılaştırır (her açıdan

Vallahi ben hala kulturune dinine turklugune sahip cikanlardanim
Haaa bir tane fasli sevgilim oldu evlilik dusundugum onunla hic olmazsa din tutuyor dedim ama olmuyo dil, din, kultur bunlarin hepsi evlilikde oneme biniyo

Deneyip de gördüysen olmadigini tabiki de haklısın...benim deneme fırsatim olmadi...ama avrupada gordugum kadariyla kadina verilen deger turkiyeden cok daha iyi...

Tam da benim gibi dusunuyosun...fakat türkiye şartlarinda insan ister istemez sonrasini sorguluyo...cunku degisik bi kafa yapisi var ..

Eve

Zaman cok degerli yaa..gecmise baktigimda sadece mutsuz gecen anlarim icin uzuldugumu farkettim...ilerde bu durum artmasin diye de en dogrusunu bulmaya calisiyorum kendim icin...

Bu tamamen şans işi birazda.ve tabi bulunduğunuz ortamlarda da ilgili.Aradığınız kriterte bir erkek bulabilmeniz için o tip erkeklerin gittiği mekanları seçebilirsiniz. Ama yinede garantisi yok.Hiç kimseyi aynı çatı altında yaşamadan tanımıyoruz malum.Ne kadar mantiginiza uysada aşık olduysanız bazı hatalarını görmezden gelebiliyorsunuz.
Birde olayın şöyle bir boyutu var.insanlar degisebiliyorlar.Yeni zevkler ve ozellikler geliştiriyor bazıları. Bu iyi anlamda da olabiliyor kötü anlamda da..
4+4 lük değil zaten hickimse.hiçbirimiz değiliz. Bazı durumları kabullenerek evet diyecek yada o bir tane hata(size göre) yüzünden yalnızlığı seçeceksiniz.

Evet bu da bi düşünce...sagolun paylaştıgınız icin...
Gerçekler bunlar flört dönemi ile evlılık okadar başkakı kı zaten tutkulu aşk hikaye kalmıyor onlar sizde evlısınız biliyor olmalısınız daha kötüsüyle karşılaşma ihtimalıde cok yüksek kimi insan kendını oyle gizliyorli anlamıyorsun

Tam da benim gibi dusunuyosun...fakat türkiye şartlarinda insan ister istemez sonrasini sorguluyo...cunku degisik bi kafa yapisi var ..

Tabiki de,ben sizi çok iyi anladım.
Sonuçta boşandıktan sonra ''boşanmış kadın'' olacaksınız,hatta pardon ''dul''.İnsanlar sizinle tanışırken bu ayrıntıya dikkat edecekler çünkü birçoğuna göre boşanmak normal bir eylem değil.
İnsanlar evlenirler ve boşanırlar,evlilik ve boşanmak iki insanın anlaşması ve anlaşamaması kadar doğal aslında ama bu anlayış bu toplumda yok.O yüzden korkularınızın olması normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…