- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi adventurerpassenger
-
herkesin aradığı ama hepsini bir arada bulamadığı şartlar:))Karakteri saglam, zeki, kültürlü, konusmaktan bıkmayacagım, iyi aile kültürü almış ve iyi egitimliyi kastettim...cok sagol yardimcı oldugun icin
Boşanmadan bulucam demedim zaten sonrasını herkes sorgular...
Birde su var ki aslinda kalite kelimesi yanlis bir secim gibi geldi bana. Cunku su anki esiniz kaliteli bir insan ama aranizda ask yok. Boşandığınızda karsiniza cikacak kisinin kaliteli olup olmayacagi degilde yeniden asik olabilir miyim kendime daha uygun zevklerimin ortak oldugu kisacasi ruh esimi bulabilir miyim diye sormaniz gerekir. Eger buyuk probleminiz yoksa sonuna kadar deneyin bence su anki evliliginizi. Olmuyorsa yalnizlik bile hissiz bir evlilikten iyidir. En azindan bulabileceğinize dair umudunuz olur.
Kalite derken? Hanımefendi kalite eşyalara ait bi sıfattır.. İnsan kaliteli olmaz, insan iyi olur, güzel olur, karakterli olur, donanımlı olur, eğitimli olur vs vs.. ama insan kaliteli olmaz.. Pazardan domates almış gibi konuşuyosunuz çok ilginç :)Aşkın bitmesi ve arkadaşa baglamak bence gecerli bi sebep..gerci turkiyede ille de dayak aldatma lazim ama... kaliteli biri olmazsa da evlenmek icin evlenmem ben...sadece merak ediyorum benimle ayni hissiyatlarla bosanip da yine kaliteli birileriyle evlenip memnun olan var mi...
canım kocadan bıkan bir yeni kocayı daha boşanmadan sorgulamaz. klasik kk kadını diye küçümsediğin kadınlardan medet umduğunu da unutma. beğenmiyorsan fikir sormamalısın.
Kalite derken? Hanımefendi kalite eşyalara ait bi sıfattır.. İnsan kaliteli olmaz, insan iyi olur, güzel olur, donanımlı olur, eğitimli olur vs vs.. ama insan kaliteli olmaz.. Pazardan domates almış gibi konuşuyosunuz çok ilginç :)
Evet cnm o da bi ihtimal tabiki...ya hiç bulamazsan sonuçta nasip
Aslinda cok doğal bence bunlari dusunmen. Herkes guzel bir hayat hayal eder. Seninde hayalinde cok daha eglendigin heyecanlandigin bir es olusmasi normal. Ben asla bulamazsın bu gunleri ararsin diye düşünmüyorum, tabikide ask cikabilir karsina yaşın genc cocukta yok. Hemen kestirip at demem ancak yasadiklarin hissettiklerin de bosanmak icin gerekcedir.Sagol cnm cok guzel yorumladin...hissiyatlarim arkadas hissiyati gibi..bu hissiyatlarla evliligi cok sagliksiz yürütüyorum...düşünmekten de yoruldum..o yuzden konu actım...evlilik terapistine gidicem ya en yakin zamanda...
eşinizin duygu durumu hakında fikriniz var mı
Kadının kafası karışık,aslında boşanma aşamasında her insanın düşüneceği türden bir soru sormuş gelen yorumlar ''bu ne biçim soru'' tarzında.
Ne var yani bir kadın boşanınca yeni biriyle birlikte olmak isteyemez mi ya da yeni bir aşkı tatmayı ? İlla 3-4 sene bekar mı olmalı veya boşandığı için hayattan mı soyutlasın kendini ? Aşk bitti diyor kadın belli ki yeniden tatmak istiyor bu duyguyu.
Şans işi biraz da konu sahibi.Bulanlar vardır ama eskiyi arayanlar da olur.
hahaha :) Over qualified haa ??? hahahahaaaOver qualified diye bi tabir var...insanlar için kullanılır...az biraz araştırın...
Vallahi ben hala kulturune dinine turklugune sahip cikanlardanim
Haaa bir tane fasli sevgilim oldu evlilik dusundugum onunla hic olmazsa din tutuyor dedim ama olmuyo dil, din, kultur bunlarin hepsi evlilikde oneme biniyo
Konu sahibi bence eşinize biraz daha şans tanıyın.Belki bu geçici bir dönemdir uzun sürse bile,belki zamanla o eski tutkuyu yakalarsınız.
Eğer çabaladığınız halde bazı şeyler düzelmezse zaten kendinize de ona da haksızlık etmeyip ayrılın.Zaman değerli,bu hayata da bir kere geldik.Ben evlilik bağının önemli olduğunu falan düşünmüyorum yani sevgi yoksa devam etmesinin de anlamı yok ama insanların bazen birbirlerine bir şans vermeleri gerektiğini düşünüyorum.
Aşk bitmiş cinsellik mecburiyetten.
Evliliği devam ettirmeniz için bir neden yok.32 yaşındasınız çocuğunuz yok.Biraz zaman ayırın kendinize.Ne istiyorum evlilikten beklentilerim neler diye.Nasip kısmet
Böyle devam ederek iyi bir sonuca varmayacağınız belli.Ama ayrılarak önünüzde mutlu olma ihtimaliniz var.
Yok dersek boşanmaktan vaz mı geçeceksiniz? Ben anlamadım.
Gerçekler bunlar flört dönemi ile evlılık okadar başkakı kı zaten tutkulu aşk hikaye kalmıyor onlar sizde evlısınız biliyor olmalısınız daha kötüsüyle karşılaşma ihtimalıde cok yüksek kimi insan kendını oyle gizliyorli anlamıyorsunEvet bu da bi düşünce...sagolun paylaştıgınız icin...
Tam da benim gibi dusunuyosun...fakat türkiye şartlarinda insan ister istemez sonrasini sorguluyo...cunku degisik bi kafa yapisi var ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?